26/11 alla bilder hämtade och inramade

...eller ja nästan alla i alla fall. Hämtade bilderna från tryckeriet i torsdags och idag när jag skulle sätta in dom i ramarna insåg jag att det saknades en bild. Därav en av de tomma ramarna i sängen på bilden under. Men har mailat till tryckeriet nu i alla fall så hoppas verkligen att det blir klart nästa vecka för på torsdag nästa vecka vill jag ha allt klar! Eftersom jag ska bort på kryssning sen under nästa helg och sen på måndagen så är det dags för utställning! :D

 


24/11

Idag har jag stressat ihjäl mig som en galning för att försöka ha något bra att sätta bilderna på under utställningen och att ha något sätt att frakta de på. Sen efter att ha fått lov att låna en stor ful ställning av kommunen mot att jag kan frakta dom så pratade jag med pappa om han kunde hjälpa mig genom att hyra en släpvagn.
Sedan säger han att en av hans kunder(han har en lackering) kan göra liknande snyggare ställning med när till mig istället... TACK PAPPA!!! Så nu ska han beställa det i morgon så blir två ställningar 2m höga 1,5m breda med nät i så man kan sätta bilder på båda sidorna. Såå skönt att ha de klart! Nu känns allt klart inför utställningen eller ja inte allt men känns som att jag vet att allt kommer att gå bra. Ska bara ta ledigt måndagen den 6december för att sätta upp utställningen också men det hoppas jag att det inte ska vara några problem.
I morgon ska jag hämta fotona från adalls också, får inte glömma att fråga om deras logga på usb då med så jag kan ha med den i broschyren De 14 bilderna kommer att gå på 800kr.

På fredag skulle jag behöva vara i expon på mitt hål går det bra Åsa? :).
Tänkte göra en "affish" i capa med 10x15 bilder och bokstäver i folie eller något under där det står hur gamla bebisarna var så det finns någonstans där man kan läsa om hur gamla bebisarna var när fotona togs. Tror du det fungerar?
Annars skulle det kanske fungera med sånt där "klistermärke" papper som man skriver ut på sen sätter under om inte foliemaskinen fungerar asså?


19/11 Bilderna på tryckeriet

Nu är alla bilderna lämnade till tryckeriet och det känns så skööönt ! :) Det är bilderna över som kommer att finnas i utställningen och vara i den ordningen som de är på bilderna alltså börjar det med den minsta och slutar med 1åringen.

16/11 Fotografering av Rasmus 11månader + 7 dagar och Hugo 1år + 3dagar
Igår så hörde de av sig sen vid typ 11 på kvällen så har fotograferat två bebisar idag. Tror de blir de bilderna över som blir till utställningen fast lite mer ordentligt redigerade. Nu måste jag sätta mig och fixa inför natinella i svenska men skulle bara säga att nu har jag fotograferat alla bebisar till projektarbetet SKÖNT!

15/11 2010

Nu är det ganska mycket denna veckan men ska ha fotografering i morgon och sen ska bilderna till tryckeriet på fredag hoppas jag. Dock så skulle jag fotografera en som sagt kanske i morgon och får lite panik för nu svarar de inte. Men har en fotografering innan så får se om de kommer någon efter eller inte.
Ska leverera lite bilder i morgon också som är klara nu :)

Redigering och leverans av bilderna till föräldrarna

Barnets namn

Fotografering Redigering Skiva Levererat
Kevin Klar Klar
Klar
Klar
Elmer Klar Klar Klar Klar
Agnes Klar Klar Klar
Isabell Klar Klar Klar Klar
Ellen Klar Klar Klar Klar
Tove Klar Klar Klar Klar
Simon Klar Klar Klar Klar
Ester Klar Klar Klar Klar
Kimberly Klar Klar Klar Klar
Palina Klar Klar Klar Klar
Siri Klar Klar Klar Klar
Rasmus Klar Klar  Klar  Klar
Hugo Klar Klar  Klar  Klar

Här kan du se lite hur det går med bilderna på barnen om de är klara eller så. Ska även läga upp lite resultat med lite bilder på varje barn.
Lägger även denna i kategorin "Tider & Planering".

Sjuk!

Har varit dålig sen i lördags men höll mig pigg så att jag kunde leverera bilder i söndags i alla fall så det blev klart. Var några som jag skickat bilder till och en förälder som inte dök upp som sa att hon skulle komma, får se om hon hör av sig eller om jag ska ringa henne och höra vart hon togvägen. Men i alla fall så är 7 bebisar klara och bilderna är levererade till föräldrarna och 1 som ligger och väntar.
Sen nu har jag 3 bebisar som inte är färdiga som jag fotograferat nu. En är färdigredigerad ska bara bränna skivan en är snart klar och en är min kusin som jag lovat ska få skivan denna veckan men lite bilder jag tog på henne under graviditeten också. Så innan söndag ska jag vara klar med alla bilder jag tagit hittills
Och sen nu har jag 2 eller egentligen 3(den tredje jag skriver om under) bebisar kvar att fotografera.

Aja tillbaka till att jag är sjuk, har haft feber och varit hemma från skolan idag och hostar och snorar massor så ställer nog in med den 9dagars(!) bebisen som jag skulle fotograferat i morgon. De är ju jättekänsliga när de är nyfödda så sjukdom är inte det första jag vill utsätta bebisen för.
Istället fotograferar jag nog bebisen senare när mitt "schema" är lite lugnare, mitt i projektarbetet så håller jag ju på att tar körkort och samtidigt har jag en hel del plugg att göra. Så den bebisen kommer nog inte vara med i mitt projektarbete men har ju redan en 11dagars bebis så det är nog lugnt ändå.

PuuuhJa här har de varit tyst under lovet men sen jag kom hem från Andreas i måndags så har jag inte gjort annat än att hållit på med projektarbetet... Har redigerat ca.200 bilder nu och imorgon ska det levereras bilder. Ska spendera dagen i morgon i studion och så ska folk få komma dit och hämta deras skivor med bilder och en lapp medans jag tar med mig datorn och pluggar pålite annat och redigerar lite fler bilder till projektet. Men såå skönt att vara klar med bilderna som ska levereras i morgon.
På lappen står det såhär:

Tack!

Tack för att jag fick fotografera BARNETS NAMN till mitt projektarbete.

Fotoutställningen kommer att vara på Tranås Stadsbibliotek. Jag sätter upp utställningen på måndagen den 6/12 och sen kommer den att vara uppe enda till julafton så det är bara att komma och titta. Den bilden som är här är troligen den bild som jag kommer att ha på ert barn på utställningen.

Jag skickar med en skiva med bilderna på BARNETS NAMN och vill ni ha förstoringar eller julkort eller liknande så är det bara att höra av er. Skickar med en liten prislista på skivan. Kom ihåg att om ni ska ha bilderna till jul så får ni höra av er ganska tidigt för att vara säkra på att de ska hinna beställas och levereras i tid.
Är det något ni undrar över är det bara att höra av sig. Tar även emot fotograferingar mot betalning om någon vän eller släkting undrar eller om ni vill ha fler bilder när barnen har blivit lite äldre. Skickar även med an sån prislista på skivan.

Hoppas att ni är nöjda med bilderna och åter igen TACK!


RSS 2.0