William # 7


Modell: William Fotograf: Jag

Jag vet att alla bilder på william kanske börjar bli lite tjatiga men hittade denna idag och tycker bara att den är SÅ sööt! :)


30 januari 2010


Fotograf: Jag "Modell": Jag :P

Egotjejen fortsätter, typ de enda bilderna jag har just nu =P. Idag ska jag i alla fall sätta igång och ta bilder till skoluppgiften vi har fått, får väl se hur detblir inte så jätte pepp på det faktiskt, vill ta bilder på andra inte mig själv. Men men ska försöka bli klar med hemsidan idag också(hur många gånger har jag inte sagt de) men vet inte riktigt hur jag ska göra med prislista än så den får kanske vänta ändå.

Och för er som tror de... NEJ jag är INTE naken på bilden har en klänning utan band.


Ego tjejen


Fotograf: Jag Modell: Jag (hihihi)


Ego tjejen har varit igång idag då vi har en fotouppgift där vi ska ta bilder på oss själva i en miljö där vi trivs. Så idag har självutlösaren som jag fick i julklapp används och jag har flummat hej vilt men lyckas inte bli nöjd med någon bild som jag tagit med "miljö" i bakgrunden utan bara bilderna med enfärgad bakgrund som jag blir nöjd med. Usch vad sur jag blir på att jag inte kan komma på något men så är det väl när inspirationen är nollställd och när det är mig själv jag ska ta kort på.

I ett iskallt IKEA-land !

Haha ja, rubriken är hämtat ur en gammal kentlåt lyssnat lite på dom idag var ju åååår sen jag lyssnade ordentligt men lite nostalgi kan ju aldrig skada ;) + att det stämmer väldigt bra på vädret just nu.
Nu är det plugga som gäller, om nån/några dagar kommer nog länk till min hemsida också har bara lite bilder och en prislista kvar att lägga in där sen är den färdig ;)



En gammal bild på en av de underbara islandshästarna som sprang lösa uppe i fjällhalsen, så underbara var dem. Men nu har de tydligen varit tvungna att bli avlivade eller jag det var visst ett tag sen. Den ena hade någon sjukdom som inte gick att bota och när den hästen försvann stod den andra hästen bara och "skrek" efter hans kompis hela tiden så de kunde inte ha kvar honom ensam.


Brehmers Industrilack



Här hade jag visst inte uppdaterat sen i onsdags =o Har inte kännt för att blogga och inte riktigt haft tid heller. Men här är iaf några bilder som jag tog på pappas jobb i tisdags.
Här är hans hemsida:http://brehmersindustrilack.se/

Träningstjejen!?

Haha jag har börjat med något som jag nog aldrig gjort tidigare, inte seriöst och på senaste tiden iaf. I söndags köpte jag och Fridah träningskort och då var vi på zumba och idag har jag varit på bodytoning. Det är faktiskt riktigt kul att träna när man bara tar sig tid att göra de... Aja vi får väl se hur länge detta håller i sig men ska iaf hinna fylla i minst ett 10-kort innan sommaren har jag bestämt!

Håller på med en hemsida därför jag är lite osocial här, får väl se hur resultatet blir sen kanske blir klar i helgen om det inte är för mycket plugg innan dess =P.

19 januari 2010

Idag har vi haft studiedag fast jag har spenderat hela dagen på pappas jobb för att fota och fixa med hemsida till honom. Hemsidan är inte helt klar men länkar till sidan sen när den är färdig.
Här kommer en bild på en söt liten katt som bestämt sig för att han ska bo där utanför. Han ar väl varit där i runt en månad om inte lite mer och är verkligen en vildkatt, man kan knappt komma nära. Men de har byggt ihop ett litet hus till den så han/hon har klarat vintern iaf och fått mat, så söt.


Hälge =D

Hahahahaha älskar helge och denna påminnde mig så mycket om när jag fotade denna spindeln i höstas hade ingen aning om att de var två!!! Scary ass hell eftersom jag typ är livrädd för spindlar.


Klicka här för att komma till bilden utan ring på


Brunetten


Hahaha snygga bilder då, började jag med ena så var ju en andra också tvungen att se ut så inte så jätte glad i att vara med på kort ;)

Här är den nya brunetten ;) Fick ju inte färga de blont igen eftersom det riskerade att gå av så då får man väl testa något nytt. Ska dock till frisören nästa fredag igen och göra en toning till, blivit lite "slingor" i håret som är blekare pågrund av något med min hårkvalité... Men de sa hon redan innan jag bestämde mig för att tonat så då sa jag då får vi väl ta en gång till då.  Så bra frisör är det och läskigt billig också. Så ni som bor i närheten dra till gripenberg till MB-salongen och klipp er hos Gudrun! ;)

Nervös...

Igår var jag ledig hela dagen från skolan, riktigt skönt! Nu sitter jag och pluggar, redovisning i morron. Är jättenervös inför ikväll oxå då är det nämligen klippning och färgning som gäller... Och tror inte jag behåller min blonda färg ingen aning hur de blir, fira händer till frisören kanske ?

Vill ha sommar!


Modell: Smilla Fotograf: Jag

Kan säga att sommaren lockar nu iaf! Skulle vara grymt skönt att bara kunna gå runt i bikini och lata sig men tror att de är lite kallt att gå runt i snön med det. Visst jättemysigt med snö men nu får det duga. Idag har vi iaf gått första dagen i skolan sen efter skolan var det fika med tjejerna som gällde och måste säga att jag saknat er! <3

Älg på besök

Igår var det djurpark här utanför huset så min kamera fick jobba och mina fingrar frysa eftersom jag såklart inte hittade några vantar. Först kom den stora älgen vi har här utanför sen lite senare så kom en älg ko på andra sidan av huset "där är han igen men han har inga horn? Hmm, oj de är två!" Så efter att ha fotat dom två så hade det blivit mörkt så fotade inte de andra djuren som kom. Efter älgarna kom det en hare skuttandes precis utanför och lite senare såg vi rådjur vid grannens trädgård... Haha djurparken sommen? Och ja jag bor inte i en stad men de e ju inte på landet jag bor!
Här kommer lite bilder på den största älgen, de e inte allt för skarpa men de är ett ganska stort djur och jag stod bara några meter bort... Då får mn vara ostadig på handen ;).
Älskar första bilden när han har halkat till titta var hans ben är =P.




Lenore


Modell: Lenore Foto: Jag

Här är mickes lilla kisse! Såå söt och sååå kelig är hon! Men ganska svår att ta kort på eftersom hon bara ville kela hela tiden :P

Lite bilder från uppsala

Här är lite bilder från när jag varit i uppsala under lovet. Dock inte tagit så jättemycket bilder men lite har jag ju iaf ;)

Andreas kastar pil på sin digitala piltavla som han fick av mig i julklapp/födelsedagspresent, han har oxå på sig muppkepsen han fick av mor i julklapp. ;)

Nyår har jag INGA!? bilder ifrån vet inte någon som har det heller men det kommer väl fram om jag hittar några. Dagen efter nyår var det iaf dags att göra smörgåstårta till andreas födelsedag.

2a januari fyllde Andreas 21 och då fick han bland annat en kamera av hans bror. 3e januarivar vi på Innebandytunering där andreas lag kom tvåa var kul att se han spela inte sätt de tidigare. De var grymt duktiga.

Haha är kär i mina sexiga rynkor i pannan asså ;). I måndags så var jag med Emelie och Bellis på stan och shoppade loss. Såklart gjorde vi en sån grej som vi gjorde i sommras. Provade flummiga kläder som vi aldrig skulle ha i verkligheten. Alltid kul med de tjejerna <3

I måndags kväll var vi hos Tina och Micke och körde Wii med dansmatta och käkade tacos grymt kul. I tisdags var det sedan Avatar och i onsdags var det en sväng till stan och sen slappa och mysa som gällde hela dagen. Och igår åkte jag ju hem...

Avatar


Fotot är från google

Har ju glömt att skriva såg ju Avatar i 3D i tisdags. Grymt bra var den! 3D effekterna var inte lika extrema som jag hade hoppats på men det var ju iaf så bilden "kom utanför skärmen". Fantasy är väl inte alltid min favorit brukar vara lite kinkig när det gäller sånna filmer men denna var RIKTIGT bra! :)

Tågkaos! Över 4a timmar sen =/


Fotot hittade jag på unt.se och är taget av Hans E Eriksson

Min dag idag har minst sagt varit tokig, kall och jobbig...
06.45 kom jag till stationen i Uppsala
07.23 Skulle tåget avgått från uppsala station och gått direkt till norrköping
07.50 var den tiden vi fick reda på var den nya tiden till tåget
07.55 När vi satt på tåget fick vi ett medelande om att de inte skulle gå något tåg utan vi skulle åka buss till stockholm sen ta oss vidare därifrån. Kön till ersättningsbussarna var hur lång so helst och då e de ingen överdrift! De gick runt ett helt kvater bort från där extrabussarna kom och hämtade folk.
09.05 Så hoppade vi på en buss som skulle till Stockholm. Under resan så säger han som kör bussen att der är bättre att vi hoppar av i knivsta och väntar på tåg så han vägra köra till stockholm.
09.40 ungefär så var vi framme i knivsta hela busslastet. Därifrån skulle det gå ett tåg vid 10 i som vi väntade på sen helt plötsligt bara försvann de tåget från listan. Då var det nästa tåg som skulle gå mot stockholm märsta som gick 10.19 vi satsade på men det vart fördröjt till halv stod det sen stod det inställt. Vid 10 tiden hade tågtrafiken öppnats igen och vi såg tåg för tåg bara åka förbi. Då tog ett stort gäng sats bort mot de bussar som stod där och tvingade chaufförerna att köra oss till stockholm.
(10.04 skulle jag varit i norrköping)
10.35 Åkte vi sedan med buss från knivsta mot stockholm vilket verkligen var en lättnad eftersom i knivsta hade de inte någon station innomhus där utan vi hade stått i ungefär en timma ute i kylan.
Sen efter att vi kommit till sthlm så gick det ganska fort och vid
12.21 var jag på ett x2000 tåg mot malmö och där fick jag sitta tills mjölby där mor kom och hämtade mig så jag slapp byta buss igen. Det tåget blev dock oxå en halvtimma sent.
14.06 åkte vi förbi norrköping så då var jag 4a timmar sen.
14.50 ungefär var jag äntligen framme i mjölby sen var det bli resten av vägen hem.

Vilken dag säger jag bara! För er som inte orkar läsa så kan jag sammanfatta de lite jag vart över 4a timmar sen och fick stå över en timma i kö utomhus till buss i Uppsala och sedan en extra timma utomhus i knivsta. Helt slut och mina armar bara värker efter att ha släpat på resväskan upp och ner fram och tillbaka hela dagen. Aja nu känner jag iaf mina tår igen(!) efter knivsta tog det ett tag innan man kände dem.
Måste säga tack till min skåning som jag hade sällskap med Uppsala-Stockholm denna resan var skönt att ha någon som satt i samma situation och klaga med. Dock hann jag inte ens säga hejdå eftersom det blev lite bråttom i Sthlm men tack för sällskapet i alla fall om någon läser och känner sig träffad så får han ju gärna höra av sig, skulle vara spännande att höra hur resten av resan gick.

Här är 2 artiklar om kaoset:
http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=1000624,00.html
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6389741.ab

Småfåglar

Jag älskar att kolla på de söta småfåglarna utanför fönstret varje morgon men de är så svåra att fota men har iaf lyckats fånga några på bild, det gäller att vara tålmodig speciellt när man inte har så mycket zoom på objektivet. Dock jättedålig på fågelarter men tror jag har koll på två av dem iaf. Den första är en tofsmes(älskar de fåglarna så söta!) och den sista en talgoxe? Men vad är den i mitten för något?


Lite uppdateringar...

Nu kommer lite uppdateringar här ifrån snöiga Uppsala.. Igår var jag först på stan med Emelie och Bellis hittade en hel del faktiskt bland annat en skitsnygg t-shirt. Sen efter att andreas slutat jobba så drog vi hem till Micke och Tina där vi käkade tacos och spelade wii med dansmatta, grymt kul :). Idag ska vi på bio och se Avatar i 3D spännande har ganska höga förväntningar eftersom alla jag pratat med som sätt den har tyckt att den är bra och sen ska de bli kul att se den i 3D oxå.

Btw. Måste bara säga att nyår var jättekul tack alla som gjorde den dagen värd! :D

GRATTIS ANDREAS 21 ÅR


Idag fyller älsklingen 21år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS ! :)
Bilden är dock gamal och tagen i dalarna maj-08 haha en lite halvfull andreas där tror jag men jag tycker att bilden är sååå söt så var tvungen att lägga upp den