27 februari @schoool

Sitter i skolan och har text, inte haft ätit än och är massa hungrig. Hela lektionen har typ gått åt till att komma fram till vad jag ska skriva. Vi ska skriva en novell om något valfritt som vi sedan ska göra om till en film i rörligbild. Ska nog skriva om någon tjej som börjar i en ny skola och börja med droger o sånt eller något, vet inte riktigt än. Ooorkar inte, skönt med helg snart iaf. Andreas kommer idag sen i morron ska vi nog på stan en sväng sen på kvällen blir det bio ♥ =). 
Men nu är jag grymt tröött så ORKAR verkligen inte, får väl göra det hemma i helgen istället.

26 februari 2009


                              Saknar racen, vill ha SOMMAR !!! =/

Igår
var vi med skolan på någon teater, ett drömmspel hette den. Inte för man förstod allt vad den handla om men den var fktiskt bra ändå. :) Det var väl uttrykcket  "hoppsan kramis" och ketchupscenen jag tyckte om mest annars var det lite rörigt, grymt coolt att de hade vatten på scenen iaf. Efter det så åkte jag hem och pluggade inför ett tal vi skulle haft idag, fast alla hann inte. Jag ska iaf prata om racing och SSK o guud vad jag saknar alla där. Alla ska ju dit i helgen men inte jag kände at det är så muycket med allt just nu ska ju till fjällen nästa vecka också.

Idag har jag varit i skolan hade en ganska slapp dag med tal på mediakommunikation, prat på svenskan och sen mediakommunikation igen fast med en annan lärare. På den andra mediakomunikationen så skulle vi gör annonser om skor som det var vår rea på. Vi bruakr alltid få lämna in och ändra saker minst 5 gånger innan våran lärare är nöjd men jag behövde bara lämna in en gång då rättade han bara stavfel och bytte ut ett ord. Ändå lämnade jag inte in det så sent så jag skulle hunnit göra om den om det var något.
Blev faktiskt nöjd med den så det var kul att jag slapp göra om det 1000 gånger iaf. Det är ju sånt jag vill jobba och hålla på med också.
Efter skolan följde Clara med mig till frisören där jag skulle in och fråga om hur man skulle göra om ens hår blir grönt, ja det är inget skämt mitt hår blir det av alla metaller i vattnet i sommen. Frisören gav mig något tips om någon krydda man skulle blanda i men glömde bort vad den hette =S.
Sen har jag väl inte gjort så mycket träffade Ida på stan också, kul kul :).

24 februari 2009

Idag har jag varit grymt trött... Har varit ganska slappt i skolan sen när jag kom hem så åt jag pankakor och gick o la mig. Somnade typ sex och vaknade typ 10 över 8 i ren panik över att jag missat 10 minuter av NCIS.
Haha är fan beroende av NCIS brukade alltid kolla på det där det gick typ mitt i natten annars men nu har de juh börjat sända det kloclkan 8. =)<3


23 februari 2009

Idag har skolan börjat igen, är hur trött som helst ju !!! Idag gick brandlarmet också igen får man väl säga för det går igång ganska ofta på våran skola. Inte nog med att vi fick stå ute och frysa utan vi fick stå i säkert 20min kö till matan också om det nu räcker. =P Efter skolan gick jag och Lovisa ut på stan och käkade pizza GOTT !!! =)
O nu sitter jag här och känner att jag bara klagar på om saker ni inte bryr i ett piss om förutom att pizzan var riktigt god.

22 februari 2009

Idag har jag varit nyttig, jag har varit ute och gått en sväng med min grymt snälla granne Fredrik som fick stå ut med att det snöade massor =P. Sen nån timma efter jag kommit hem slutade det snöa, haha sååå typiskt. Aja kul att träffa Fredrik iaf, det får vi göra om någon mer gång, fast i bättre väder kanske. =P
Efter det så gick jag hem, drack varm O'boy och sen har jag suttit med massa skolarbete så nu är tidningen nästan klar. Lovet är slut och i morron är det skola seeegt men nu är det ju inte långt till fjällenresan med älsk, det kommer bli grymt kul !!! =)


21 februari 2009

Jennifer är här nu vi har varit och fotat lite och sett på film, myys... =D Sen ska vi se på melodifestivalen också, ja jag vet melodifestivalen suuuger och jag kommer bara och sitta o klaga men whatever BWO är juh med iaf och dom kanske kan vara lite bra, får väl hoppas på de iaf !? xD
Hittade snödroppar på baksidan idag, lite vårtecken iaf :)


20 februari 2009

Godmorron, ja för mig är det morron eftersom jag har sovit till halv ett.... Skulle envisas med att de CSI nån gång där mitt i natten men måste ha somnat ifrån det sen har nog mamma varit här inne o stängt av TV i morse innan hon gick till jobbet för kommer inte ihåg slutet eller någonting desutom sov jag på en "hjärtkudde" asså en såndär prydnadskudde typ och det brukar jag aldrig göra =P. Aja skönt att sova ut iaf, och det är ju lov iaf !?

Jag måste tacka för alla komentarer också :) Man blir så glad när man får massa komentarer och sen har jag fått ett blogaward av ScräpEmma oxå, tack tack ! Orkar inte välja ut massor och skicka vidare till det är så många men ni som har blogg och läser min kan juh känna sig hedrade till blogawardet, och såklart skickar jag tillbaka det till ScräpEmma oxå  =D.


Rebecka 3


Modell: Rebecka Fotograf: Jag

Rebecka2



Modell: Rebecka Fotograf: Jag

Rebecka


Modell: Rebecka Foto:Jag

Att fota Rebecka var kul för hon var jätteduktig, det kommer mer bilder på henne senare...

Vilken tycker ni är bäst färg eller svart/vit???

Antonia


Modell: Antonia Foto: Jag

Buss buss buss....

Sitter på bussen från Andreas nu, den bussen som jag egentligen skulle åkt med hade punktering så det kom en ny... Idag blir det iaf att åka, först buss till sthlm därifrån ska jag ta en buss i lkpg o i lkpg ska jag vänta en timma sen ska jag ta tåget till tranås, seegt seegt... Tur att det finns internet iaf, kommer upp lite bilder idag med, på Antonia William och Rebecka =)

Igår åkte jag iaf in till stan(uppsala) för att träffa Erik, det var massa kul. Inte träffat honom sen i sommras på racen typ, vi tog en fika och gick en sväng på stan. Efter det följde jag med älsk och hans föreldrar på ikea, myys myss.

I tisdags satt jag hemma hela dagen när andreas var och jobbade, sov, redigerade bilder och glodde på tv. Efter Andreas hade kommit hem åt vi tacos och  åkte en sväng till tuns.

I måndags var jag inne i stan igen sen åkte jag hem till Rebecka och fotade henne :)


Sötaste syster fyller 2år idag =).


Till uppsala

Igår firade jag Smillas födelsedag och tog massa bilder på mitt söta lilla kusinbarn William=). Av mig fick Smilla lite "leksaksmat" hon har sånt på dagis som hon brukar leka med och sen fick hon en jättesöt nalle som kan lysa när man trcker på den.

Idag bär det iväg til uppsala med Andreas och i morron blir det att fota Rebecka. Kanske blir lite tyst på bloggen ett tag men ska nog hem på onsdag eller torsdag. Då blir det nog mycket bilder också, på Antonia, Smilla, William och Rebecka. =)

Ha ett bra lov =D


Alla hjärtans dag

Skulle egentligen lagt upp dehär klippet igår men det fungerade inte med youtube och sånt så det fick bli idag  stället men får fortfarande inte ljudet att fungera när man lagt ut det på youtube fast att det fungerar på min dator, nått tips?
Ni får väl föreställa er att låten Forever med Kiss spelas undertiden ni ser på filmen dåe =P.


Glad igen =)



Idag är jag mycket gladare älsklingen har kommit hit och jag har varit på stan med honom pappa och carina... Pappa köpte kängor till mig som jag ska ha i fjällen, TACK PAPPA. =). Igår tog vi det vara lugnt och gick o la oss tidigt och nu ska vi till mamma och fira lillasyster som fyller två på tisdag,,, Och det bästa av allt NU ÄR DET LOV !!!! =D

Sur....

Sitter i skolan nu jävligt trött och ganska sur också... Var ju inte här i onsdags när vi började med text i mediaproduktionen och alla har delats in i grupper som ska göra en tidning och jag ska vara med Frida, nej jag är inte sur för att jag ska vara med Frida men vi får bara tre lektioner på oss och varken hon eller jag har varit på nån lektion innan och hon är bortrest idag med... Kul att jag kommer få göra allt sj på två lektioner =S !?

12 februari 2009

Är fotfarande sjuk... Börjar känna mig bättre nu så blir skolan i morron och jag har tillomed varit ute idag. Eftersom mamma var så snäll och hämtade min kamera igår så var jag tvungen att gå en liten fotorunda, orkade inte gå särskilt långt så blev bara runt huset =P. Lite bilder kommer sen.
Nu är mammas kompis Mia här med hennes dotter som jag ska ta lite bilder på så snart kommer det lite Antonia bilder här också fast kanske inte idag för ska hinna plugga matte och engelska.

Btw. I morron kommer Andreas, äntligen nu är vi båda friska lr jag mår ockej iaf så nu ska vi träffas för fösta gången på hmm... 4 väldigt låååånga  veckor. =)

Valet är gjort...



Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska gå i 2an =P
Vi väljer ju två saker sen läser vi bara upp till B kurserna och att jag ska gå foto har varit klart länge men nu har det stått mellan Expo och Grafisk komunikation(Grak) men nu är valet gjort och ifyllt, Foto / Grak blev det sen får vi väl hoppas att det blir bra =). Kanske kan läsa A-kursen i Expo i 3an sen istället om jag skulle vilja...

Let's get it started

Nu ska denna bloggen börja uppdateras... ! =)
Ni som vill veta mer om mig kolla på min
gamla blogg och ni som läst den börja att följa denna istället ;)


Follow SaraBrehmer