Nu drar vi snart! :)



Nu har dessa tokstollar åkt tillbaka till Tranås och nu har vi packat massor här hemma för i morgon är det Kinnekullering och raceweek som gäller! :) Kommer vara tyst här på bloggen ett tag, får se om jag orkar blogga något precis när vi kommit hem eller om det är sova som gäller de dagarna ;D

Finbesök! :)

Dagen och gårdagen har jag och Andreas spenderat med sötaste systern Smilla, mamma och Dick. :) Idag sover Smilla över här hemma hos oss medans mamma och Dick är ute och äter(de sover på en camping en bit bort bara men jag ville träffa Smilla så mycket som möjligt).
Här kommer ett gäng bilder från igår och idag:


En söööt och underbar Smilla! :)

En söt Smilla och en snygg Andreas :)

Idag var vi och utforskade Uppsala lite, här är vi uppe vid slottet.

Vi gick även ner till botaniska sen, där skulle det bli SM i boule i morgon så var massvis med förberedelser inför det + bröllopsfotografering. Ni ser att bruden står mitt framför ingången mellan pelarna. Det var också en supersnygg konstutställning där inne med grafiska illustrationer av fotografier typ.

En sne bild från botaniska. Var bara tvungen att testa den sekunden Smilla satt still där. Bilden är inspererad av en bild som min extremt duktiga kollega Eric Rådstam tog för ett tag sen :).

Kvällen har spenderats med hamburgare och Tvspel! Fokus som gäller! ;)


Vad vill NI läsa om?

Känner att jag bara lägger in bild efter bild här och just nu typ bara från jobbet... Vad vill ni läsa och vad vill ni se? :)

Emelie Löhf


Modell: Emelie Löhf Smink: The studio Fotograf: Jag

Sjukt vacker och duktig tjej jag fotograferade för någon vecka sen! Grymt duktig som modell måste jag säga, satte poeserna superbra! Nu ser jag fram emot morgondagen då jag först ska jobba och sen träffa min underbara lillasyster som komemr hit! :)

Midnattssolsrallyt 2011



Här är en bild från midnattssolsrallyt förra lördagen, kommer att komma fler sen tyckte det var kul att göra en lite gammaldags redigering på denna bilen. Har fixat massor idag med bland annat min hemsida dock är den inte klar än ska fixa lite till med den men det kan dröja ett tag till innan jag uppdaterar den för nu jobbar jag torsdag fredag sen kommer Smilla, Mamma och Dick hit från Tranås i helgen och då ska vi bland annat till Grönan, efter det ska vi till raceweek sen så får vi se om det blir några uppdateringar på hemsidan efter det :).

Ted


Modell: Ted Smink: The Studio Fotograf: Jag

En bild jag tog för någon vecka sen i studion. Tycker att det är ont om bilder på killar här så måste ju visa lite bilder på killar också :). Nu ska jag se vidare på Criminal Minds sen ska jag sova, i morgon har jag mycket att göra, kommer nog lite uppdateringar då. :)

Malin Berglund


Fotograf: Jag Smink: The studio Modell: Malin Berglund

En bild på en skitsnygg tjej som besökte The Studio för några veckor sen :) I morgon blir det att åka och titta på midnattsolsrallyt med Andreas och hans farbror det ska bli superkul!

Olena Riabchykova


Modell: Olena Riabchykova Smink: Martin(The studio) Fotograf: Jag

Här är två bilder som jag tog på en superduktig modell på Studion för nårga veckor sen. Hon hade tydligen varit modell i Ukraina och ville ha bilder till sin portfolio i sverige nu när hon var här. :)

Helgen

Jag har varit superkass på att uppdatera men har varit på racing i helgen. Det var längesen så var superkul att träffa alla sen nu dröjer det ju inte länge tills det blir raceweek heller, det ser jag fram emot!! :) Känns verkligen som att det håller på att bli ordning på lägenheten här nu, i morgon ska vi handla tv-bänk och på onsdag får vi äntligen hem soffan då är det i princip bara soffbordet kvar som vi väntar på och en byrå till sovrummet :).

Personalbild?


Foto: Adam Vadi Dris Smink: Emma Gardelin Zambon Redigering: Jag Modell: Jag

Inte mycket uppdaterat här men har hänt mycket för mig. Jag har hållit på massor här hemma med att bland annat sätta ihop ikea möbler och fixa men nu har jag äntligen fått en liten(eller ganska stor egentligen) skrivbordshörna i lägenheten. Jag har också jobbat och i tisdags var jag hos frisören (Linn Eriksson som jobbar på frisörsalongen StudioA i Alunda, hon är GRYMT duktig!) sedan på kvällen så fotade vi lite personalbilder i studion. Jag är faktiskt grymt nöjd med mina måste jag säga, den över är en av mina favoriter men får se vilken det blir, har några till jag ska redigera också. :)

Beatrice & Andreas



En cool bild jag tog på The Studio för några veckor sen. Ett jättefint och roligt par att fotografera var det. De ville ha lite bilder med tema rock och graviditet, me like :). Var superbra att redigera denna bilden med Metallica spelandes från tvn oxå kände mig lite rockig och la till lite extra effekt på bilden ;)
Kommer att komma fler bilder på båda två framöver. Nu ska jag snart sova för i morgon blir det att köra hem upp till Uppsala igen :)

Mixa


Modell: Mixa Fotograf: Jag

Igår kom jag till Tranås efter 6 timmars bilfärd(tog 3h genom sthlm) och i morse så låg denna söta dregelhunden  och halv sov hos mig (när hon egentligen hade uppgiften att väcka mig), mysigt! Idag var Andreas också här tillsammans med hans föräldrar. De hade med sig en släpkärra och hämtade ett skrivbord och en bänk som vi ska ha i lägenheten. Ser verkligen fram emot att få upp ett skrivbord där så jag får ha min lilla "egna hörna" som jag kan sitta och fixa i.
Har fått försäkringspengarna från översvämningen nu förresten, dock bara 70% på de dyra sakerna som blixtar bakgrund o.s.v. sen får jag resterande 30% när jag köpt sakerna och skickat in kvittot. Vet dock inte hur jag ska göra med allt att skicka en ny beställning efter bakgrund och det nu känns lite onödigt eftersom jag inte har tillgång till någon lokal att ha studion i just nu.

Natalie



Lite snygga bilder som jag tog på Natalie för några veckor sedan, sjukt snygg tjej! Har massvis med fina bilder på henne har lyckats välja ut några stycken nu i alla fall :) Ser fram emot att uppdatera lite i min portfolio i framtiden, ska bli så spännande att se några av The Studio bilderna på riktigt fotopapper :)
Nu ska jag snart lämna lägenheten och bege mig till Tranås. Kommer att kännas jättetomt och konstigt att sova utan Andreas nu så jag sitter och drar lite på att åka härifrån nästan känns det som fast jag är ensam här hemma, konstigt va? Ne nu har jag faktiskt lite att göra innan jag åker så är väl dags att fixa med det sen åka iväg och hoppas att jag slipper de värsta köerna i sthlm.

Lisa & Philip # 3


Modeller: Lisa L & Philip K Fotograf: Jag

Ett sista gäng bilder från Lisas bal min absolut personliga favorit är den svartvita bilden som är liggandes när de kollar på varandra, sååå vackert! :) Nu har jag precis kommit hem från en stressig men rolig arbetsdag. I morgon tar jag lite minisemester och åker ner till Tranås så i helgen kommer det nog bli lite dåligt med uppdateringar. På lördag kommer Andreas också ner till Tranås och hämtar vår byrå och mitt fina skrivbord :)