Ellen


Modell: Ellen Fotograf: Jag

Här kommer en bild på Ellen från när jag fotograferade henne och Isabell. Såå söt, kommer lägga upp några bilder på henne och hennes storebror snart med när jag har tid. :)

Sofia & Oscar # 1


Modeller: Sofia & Oscar Styling: Sandra och Lovisa Fotograf: Jag

Vet inte riktigt i vilken kategori jag ska lägga in domma bilderna eftersom det är "bröllop" fast inte på riktigt men delar nog upp det så att domma bilderna kommer på porträtt och sen "bröllopsbilderna" kommer under högtider. Såg misstaget med det gråa uppe i kandten nu men får fixa till det på bilderna sen :).


Gravidmage Annika #3

Nu kommer mina favoritbilder från fotograferingen med Annika och max? :)


I'm back

Tänkte bara säga att nu är jag tillbaka efter en grymt rolig finalhelg på kinekulle :)

BTS - Sofia och Oscar

Här är lite mer Behind the Scenes från fotograferingen i onsdags. Har redigerat lite sånna eftersom de ska ha med det i projektrbetet.  I helgen kommer jag inte ens ta med mig datorn till kullen så tillbaka på måndag om jag orkar annars på tisdag :P.

Dit där rosor aldrig dör...

Idag har jag varit på farmors begravning, vila i frid farmor.


Fotografering

Dessa två har jag fotograferat idag:). Har hjälpt Sandra och Lovisa med deras projektarbete. De förvandlade Sofia och Oscar till ett brudpar och de var verkligen suuuperfina. Sen efter att ha tagit några bilder i skolans studio åkte vi till flygvapenmuseet i Linköping och fotade. Denna är dock lite en BTS-bild snyggt med läppstiftet va? Kommer nog upp med Behind The Scenes från sminkningen och sånt någon annan dag :)
Nu ska jag sova, i morgon är det begravning som gäller =/

Isabell


Modell: Ellen Fotograf: Jag

Här är en av bilderna jag tagit till mitt projektarbete. Denna tror jag dock inte jag ska ha med även fast den är hur söt som helst men har lite bilder på Isabell och Ellen tillsammans som jag ska använda, vet dock inte vilken än. Mycket barn kommer det bli här framöver och lite mer mage också.
Men på onsdag så ska jag också på en spännande fotografering, ska hjälpa några från stylist med deras projektarbete :) Sen till helgen blir det race så bilder blir det nog gott om ett tag. :)

Gravidmage Annika #2

En bild från i lördags då jag fotograferade Annika. Har lite fler bilder från ett annat tema vi körde på som blev sååå bra. Tror jag Annika tycker också men vet inte om hon vill att jag visar dom här på bloggen så det märks om det kommer upp lite andra bilder på henne.
Har inte riktigt bestämt om jag ska lägga upp bilderna till projektarbetet här än. Kanske inte ska lägga upp just dom som jag ska ha till utställningen men kan ju lägga upp de andra, har ju tagit ganska många.

Till något helt annat så är jag grymt missnöjd över valet igår! Tänker inte snacka massor av politik här på bloggen men skriver bara att jag är missnöjd men det är väl de flesta förutom de 5,7% som håller på ett visst parti.
Lite surt är det att veta att jag inte ens kunnat lägga min röst emot men så är det ju när man fyller i december...




BTS - Fotografering Ellen & Isabell



Idag har jag haft fullt med folk i studion har fotat lilla Isabell och lilla ellen inför mitt projketarbete. Det var jättekul och de var jätteduktiga. Nu har jag dock runt 200 bilder att titta igenom och välja ut suck... Det kommer att bli SVÅRT! Bara en av de 230 kommer ju synas på utställningen jag ska göra sen.

Gravidmage

Har varit och fotat Annikas gravidmage idag, hon är i vecka 36 nu och såfort den lille har kommit ut ska han också hamna på bild :).


Från och med du...


Nu sitter jag och väntar på att min pappas stationära(nästan oanvänd) som jag ska använda som lagringsdator ska lägga in alla bilder som jag vill ha på den (tar tid!). Har avinstallerat nästan allt på datan tog ett tag innan jag vågade trycka på knappen när jag tog bort internet men nu är det gjort. Då blir det ju inte virus i alla fall. Det som ska finnas på datorn är ett brännarprogram, bridge, kanske photoshop och sen en massa foton.
Snart ska jag iväg för att fotografera Annika som kommer med tåget, blir magfotografering i studion :).

Spindelfobin...


(lite högt iso kanske men det var ganska mörkt ute)

Usch spindlar är verkligen en av de värsta sakerna jag vet... Det är okej när de e pyttesmå sålänge de inte överraskar mig eller är jättemånga så kan jag till och med hålla i dom. Men när de är stora så är jag livrädd. Ändå ska jag envisas med att fota dom. Det är ändå något som jag fastnar för, vill typ fånga hur läskiga de är på bild för att visa för alla andra eller något.
Efter att ha fotat dessa spindlar(det var flera 1000 spindlar längs den vägen inte bara den på bilden) så darrade jag i hela kroppen sen trilla ett snöre till tröjan ner från luvan på något sätt när jag la ner kameran i väskan. Jag hoppade till och gav ifrån mig ett litet skrik, tur att ingen såg.
Gud vad man kan vara larvig ibland, vet ju att de inte inte är ett dugg farliga. Skulle verkligen vilja komma över fobin men det är så svårt. Som sagt de väldigt små går bra och sen tror jag nog att fågelspindlar sånna med "päls" som är lite större kanske skulle kunna funka också fast ne det skulle de nog inte men bättre än de där äckliga som den som är på bilden.

Smilla "busungen" Asklund


Modell: Smilla Fotograf: Jag

Haha busungen själv... Hon tog på sig lite målarplast som jag hade kvar i studion och lekte brud sen lucia och sen var det grimaser som gällde :P

Sötsyster

Smilla har fått inviga studion lite :) Dock var hon inte den lättaste när hon skulle gå igenom allt som fanns i studion och leka med alla leksaker samtidigt + att hon var helt övertrött. Men någon bra bild blev det nog i alla fall :) Och jag fick i alla fall göra det jag ville, testa ljuset.


Bildlöst...

Hehe jag inte mycket uppdaterat här nu... Varit lite sjuk senaste tiden och varit hos Andreas ihelgen. Nu sitter jag på webdesignen och väntar på att börja. I helgen så börjar jag med mitt projektarbete ordentligt och sen ska jag nog fotografera kusinens mage om jag hinner det innan lillen hoppar ut så då blir det fler bilder :).

Björne..



Idag har jag fått iordning på studion städat och testat att sätta upp min tillfälliga filtbakgrund som jag ska ha till projektarbetet. Självklart måste jag ju testa men med brist på modeller så tog jag första bästa sak. Tog bild på björne som jag har tagit dit för att det ska finnas lite leksaker när det kommer barn till studion. Riktigt duktig modell var han. ;)

Tiger

Just nu är jag bara så trött och mår inte alls bra så orkar inte skriva så mycket har i alla fall fått lite röst igen och så men någon skola blir det inte i morgon. Tänkte lägga upp en bild här och säga att jag lever, i alla fall lite halft. Denna helgen har jag spenderat nästan 5 timmar på att spela madagaskar på tvspel med lillasyster... Man blir så rastlös av att vara sjuk men det är ungefär det jag orkat under de senaste dagarna.

Lost in the arms of destiny...

Usch nu har jag lyckats bli förkyld jag med, känns som de flesta är det nu. Har orkat mig ifrån soffa och säng i alla fall och sitter och tittar igenom lite bilder och lyssnar på Apocalyptica. Riktigt länge sen jag lyssnade på dom, för er som inte gjort det tycker jag att ni ska göra det dirr.


Måleri...

Idag har jag målat det sista i studion även igår målade jag då fick jag hjälp av GRYMT snälla Tim! =D Pizzerian ligger ju lite farligt nära studion också så det slutade att vi beställde en pizza som vi sedan satt på golvet och käkade. Studio blixtarna fick jag i förrgår också nice måste jag säga, har satt ihop dom idag.
Nu är jag dock lite sugen på att få upp bakgrundsupphängningen och en riktig bakgrund men det kommer bara inte riktigt än. Men till projektarbetet tror jag jag ska ha en filt i vilket fall som helst så det går ju bra sålänge :).

Farmor...

Det har varit på gång hela sommaren så jag trodde att man skulle vara väl förberedd när det väl skulle hända men det kan man tydligen aldrig vara. I måndags ringde pappa och sa att hon var i stort sätt okontaktbar. Igår var jag där en stund, då såg det ut som hon bara låg och sov fast hon reagerade inte på någonting och rörde sig knappt, bara andades. Inatt så dog hon sedan klockan 4. Dock var det väl den bästa utvägen just nu, bättre än att hon bara skulle ligga där och inte kunna göra något. Hoppas du får det bra nu vart man än kommer. Vi älskar dig farmor!