Erik G #1


Modell: Erik G Fotograf: Jag

Här kommer den första bilden på Erik från i måndags. Kommer nog flera snart kommer även lite andra bilder snart, har ganska mycket att redigera nu.


Behind The Scenes - Erik G


Hihi inte så smart att sitta ner i vita jeans? ;)¨

Fotade Erik idag... Första manliga modellen jag har fotat, om man inte räknar med bröllop, småbarn och en och annan smygbild på Andreas. Kul dag har det varit men det är klart, man blir ju alltid glad när man träffar Erik och hans syrra Lisa! =D Kommer lite bilder sen lite speciellt tema blev det iaf idag, rutiga byxor och kavaj, det gillar vi! =)
I morron kommer jag fota ett ännu mer speciellt tema fick ett väldigt spännande mail igårkväll så var inte mycket tid att planera innan men tror det kommer att gå bra nu vet vi i alla fall vart vi ska vara :P. Nu har jag till o med varit tvungen att säga nej till att fota folk här i Uppsala pågrund av att jag inte har tid är tvungen att plugga lite i veckan med, men kommer väl ju hit till Uppsala fler lov och helger så det är väl lugnt ;)
Nu ska jag lägga mig och sova brevid min snarkandes pojkvän, hmm aja får försöka stå ut =P.

Godnatt♥


På bussen

Sitter på bussen påväg först till Stockholm sen ska jag vidare därifrån till Uppsala Åker med bus4you idag och jag älskar verkligen deras bussar. Sitter längst bak i ett eget säte och har hur mycket plats som helst och behöver knappt resa mig för att nå till oboy maskinen ;) De har typ världens skönaste säten här oxå!!! Me like ;). Kollar igenom lite gamla cambilder oxå så la in en gammal bild på mig o sötsyster... Kommer att sakna henne, denna veckan har hon varit så sjukt söt det har nästan bara varit syran som gäller ;) Måste bara tillägga, SAKNAR mitt långa hår fast det växer väl ut nån gång hoppas jag.

Regn Regn Regn

Usch att det aldrig slutar regna... Regnat heela dagen idag.
I morron ska jag iaf först till stockholm i några timmar sen vidare till älsklingen i Uppsala! Ska vara i uppsala hela veckan nu sååå underbart! :) Har en fotografering planerad i Uppsala än så länge men det kan bli fler och sen tror jag det blir en hel del shoping också ;).

Mecracet och Sponsorkörningen

Skulle varit lite tjejkväll här igår men eftersom vissa bestämde sig för att dissa såblev det bara jag och Lovisa. Lovisa sov iaf över här sen och kvällen vart riktigt lyckad även utan de andra, massa mys! :)
Nu kommer lite från förra helgen när det var mecrace och sponsorkörning. Jag stod på lineupen hela helgen och bråkade med förarna så det var kul ;) Jag och Andreas var ganska trötta båda två så några sena kvällar belv det inte faktiskt inte =P Vi la oss 10 på fredagen och 9 lördagen hahaha hopplöst men sen har jag ju inte mått på top den senaste tiden heller. Några varv runt banan fick jag också åka :) Åkte med bengt nordin i hans porshe förra året och året innan det åkte jag med Erik Jonsson i hans volvo men i år var det dags att åka i en snabbare bil eller den går nog ungeför lika fort som porshen men ändå. Åkte iaf med Jonas Nilsson i hans guld/vita Camaro(inte med på bild), grymt kul var det! ;). 
Här är iaf lite bilder på bryntessons camaros haha bara älskar lacken på bilarna, de är så söta. Tror dock jag har missat att ta med en för visst finns det en orange oxå? :P. Det kommer en liten sammanfattning från denna sessongen med bilder på funktionärer och förare och allt möjligt någon annan dag också ;).



Sjukhusbesök i två timmar och de tog bara febern!?

Nu har jag varit jätteseg med att uppdatera men det är för att jag inte mått bra... Klarar knappt av skolan så kommer jag hem och bara lägger mig, orkar ingenting :S Så idag skulle jag till sjukhuset och kolla upp det.
På sjukhuset så var det rörigt även fast jag hade bestämt tid vid 13.40 så kom jag inte in förens 14 vilket jag nästan räknat med.
Men när jag väl fick komma in i ett rum så tog det ytterligare 20min tills det kom en läkare(som var pensionär eller iaf nästintill tycker att Carinas pappa ser yngre ut och han är över 90) han pratade iaf med mig i max 3min sen drog. En halvtimme senare frågade de om jag kunde gå med på att flytta rum sen att de ska komma. Vid 15.15 hade jag varit på sjukhuset i över en och en halv timma och det hade fortfarande inte kommit någon, då hade jag tröttnat så gick ut och frågade efter någon.
Efter en stunds väntan igen så kom en sköterska in hon tog febern på mig sen sa hon att jag kunde vänta igen. Jag satt och väntade och väntade men ingen kom och jag förstod verkligen inte vad jag väntade på så till sist efter att varit där i lite över två timmar gav jag upp och gick därifrån.
Efter att jag kommit hem så ringde dock sköterskan och bad om ursäkt hon hade ju inte fått någon information, hon trodde att jag väntade på provresultat men jag hade inte ens fått reda på att jag skulle ta några prover.
För att jag skulle te sjukhuset idag så hade jag tagit ledigt hela dagen och nu missar jag samhällsprovet på fredag för att ta de där proverna +att jag får samma läkare... SUCK!

Trött...

Blä nu är jag riktigt trött... Har gått hem tidigare från skolan idag, pallade inte att vara kvar mår verkligen inte bra och igår så somnade jag såfort jag kom innanför dörren =/ Så blir att ta de lugnt idag ska lägga mig en stund nu men ska försöka gå i morron eftersom det är matteprov sen vill jag verkligen till kullen i helgen för att det är sista gången i år och allt. Nästa race är ju i vår sen och det är ju sjukt långt tills dess!

Brrr...

Nu är det verkilgen KALLT och jag mår inte alls på topp är förkyld men de är men väl hela hösten och vintern nu så blir väll "frisk igen" i mars april nån gång kanske =P Ne då men kallt är det iaf och jag har massor skolarbeta att göra så hinner inte sitta här och skriva.
Ska försöka hinna ut och ta höstbilder någon dag också får se när det blir. Det är ju oftast mörkt när man kommer hem. =/ Men nu ska jag plugga vidare. Ha de bra i kylan, kan säga att jag är väldigt glad över att jag köpte mössa i lördags annars hade jag inte haft några öron kvar xD

Ida #2


Modell: Ida Foto: Jag

Tycker att det varit lite ont om bilder nu så lägger upp en till bild på Ida :).


11 oktober 2009


Bilden på mig är tagen av Bettan

Igår var det åka till linköping som gällde... Åkte dit med mamma, Kusin Annika och mammas kompis Bettan. Vi provade bröllopsklänningar, eller ja mamma gjorde och jag provade tärnklänningar. Bröllopsklänningarna var helt OTROLIGA! Såå fina var de, vi fick mamma att prova en klänning för 7500 (den hade kostat 10 800) och det var såklart den finaste av alla! Helt otrolig så den köpte hon. Den klänningen jag har på bilden ska jag dock inte ha. Ska ha en annan som vi hittade sen med en stor rosett på men den skulle de beställa i en annan färg så att det skulle matcha till mammas klänning :). Mamma köpte iaf klänningar för nästan 10 000 igår.
Efter vi köpt klänningar gick vi och käkade på Steves Coffe och sen gick vi på stan en sväng. Köpte en mössa och två linnen på H&M och sen en väska på Accent. Vi var ju såklart tvungna att besöka lagerhaus också... ÄLSKAR den affären har ju varit på den i nrkpg och sen kom den ju i Uppsala för ett tag sen och nu i Linköping! :) Tror de försöker göra mig fattig... Men snålade där och köpte två ramar 30x40 för bara 175kr tsms, tyckte det var ganska billigt. Köpte lite "fjäskchoklad" med, den var skitgod :P.
Jätterolig dag var det igår iaf och jag har otroligt nog fortfarande lite pengar över :)


Pooost! :)

Idag hade min fotobok kommit hem på posten ni kan ju gissa att jag blev glad !? :) Hinner inte skriva så mycket mer nu men kommer mer om fotoboken i morron eller något och lite bilder på den också. Nu ska jag snart iväg till Malin för att träffa henne och Fridah, det är dags för fredagsmys... =D 
Bye ;)

Ida


Modell: Ida B Foto: Jag

Idag har vi hållit på med en tidning på graken den ska handla om musik och då fotade jag Ida lite för att hon ska vara på framsidan av tidningen... Tycker att den här bilden blev grymt cool iaf! :) Hoppas att hon tycker det med för har faktiskt inte visat den för henne än. Hihi brukar ju inte lägga upp bilder innan modellen har sätt det men tycker den vart så bra så ger mig själv tillåtelse! =P


Sötungen !

Haha var bara tvungen att lägga in denna sötbild på när Smilla dansar i min säng =P Var barnvakt åt henne igårkväll och den ungen är ju bara för söt =P. Hon hoppade massor i min säng o busade... Sen drog hon upp hela lakanet från sängen och gömde sig under... Haha tok! Trött var hon sen när hon skulle sova iaf och det var ju bra för mig :).

Racing bilder ;)

Här kommer lite bilder från tidigare race i år som jag inte lagt upp innan. Ska lägga upp lite bilder från helgen som jag fått av Bengt-Åce också men de kommer nog senare lr i morron för väntar på fler bilder av andra också ;)


Magdas design

Har fixat Magdas design och här har ni resultatet: http://maariamagdalena.blogg.se/


Är sjuk =/

Är typ förkyld och väldigt trött så har varit hemma idag känner mig helt död. Får se om jag går i morron man missar ju så mycket när man är hemma. Har iaf lovat mamma att vara lite barnvakt åt sötsyster idag. Haha hon är så söt, vi ska käka pizza och hoppa i sängen har jag lovat så hon kommer säkert att vara överlycklig =P.

När allting fryser till is...

Var lite pluggis idag... Satt kvar i skolan idag och väntade i en och en halv timme för att jag skulle göra ett prov som jag missade när jag var ledig i fredags, seegt.  Är verkligen hur trött som helst efter helgen... och sen sitta och vänta och inte göra nånting var as jobbigt, höll nästan på att somna sen när jag väl gjorde provet. Börjar nog bli sjuk sov två timmar när jag kom hem och nu har min näsa börjat rinna igan =( Bilden är tagen i fredags morse på kinekulle. Kallt var det i helgen! Glad att jag satt inne i tidtagningen och inte stod ute och frös ;)

Er du edru? ;D


Bilden är från raceweek tog bara någon gamal bild eftersom det inte blev så mycket bilder i helgen.

Haha visste innan att norrmän är tokiga men herregud. Har ni varit på norsk fest? Om inte, var det! Men akta er för de kastar äpplen ;) Haha ne då men helgen på kinnekulle ring har varit grymt kul och alla norrmän som var där gjorde den ju inte sämre. Haha har vart grymt kul och hoppas att seven racing klasserna kommer vara med många gånger nästa säsong! =). Förstå norska har jag iallafall inte alls mycket problem med längre förstår faktiskt det mesta de säger :).
Kramat så många människor på en dag som jag gjorde igår tror jag aldrig jag har gjort heller. Delade ut priserna och det var hur många olika klasser som helst och prisutdelning för två race och efter det sista prisutdelningen för hela årets SSK-serie. Haha så kramas har jag gjort mycket iaf ;).
Så mycket bilder har jag däremot inte hunnit tagit. Har suttit i tidtagningen och det har varit ganska mycket att göra. Har tagit bild på när det tog eld i en bil men ska kolla med föraren först sen får vi se om jag lägger upp bilden sen. Får se om det kommer lite bilder från Bengt-Åce sen för vet att han och Hannele har tagit en del bilder på bland annat mig och Andreas =P.

Race i helgen! :)


En bild som Tim tog på mig på stccn när jag stod och fotade. Fotar med gamla kameran på bilden eftersom den har bättre zoom =P.


Idag har det varit studiedag har mest pluggat till historieprovet och packat för bär snart iväg till kinnekulle. Race är det som gäller hela helgen och tar inte med datorn så kommer tbx söndag/måndag och uppdaterar här på bloggen. Nu ska jag äntligen få testa kameran lite på banan utan att ha massa jävla staket ivägen =D.