Bildkollage

Hej o hå, nu SKA jag bli duktigare på att uppdatera här :)
Dock så vet jag att det troligen inte kommer att bli något bloggande varken i morgon eller på fredag då jag jobbar hela dagarna(kommer att bli mer än 8h/dag).
Så istället bloggar jag nu på kvällen och tänkte lägga upp ett litet kollage på lite bilder som troligen kommer att dyka upp här på bloggen framöver! :)


Julmarknad


Nu är det snart jul! Och visst börjar det kännas mera jul nu när adventsljusstakarna är framme och vi hade till o med snö här en kväll som i och för sig försvann dagen efter men ändå.
I söndags så stod jag på Alundas Julmarknad och visade upp lite bilder och bjöd på pepparkakor och visitkort :)
Och trotts att det blåste och spöregnade(och haglade) hela dagen så var det faktiskt en del folk som vågat sig ut i alla fall så jag tycker att det gick superbra!
Dessutom så stod jag bredvid en jättetrevlig tjej som hade gjort stora julbockar, så när jag kom hem hade jag med mig en stor julbock till lägenheten. Andreas blev jätteglad även fast vi inte hade någonstans att ställa den så nu står den på bordet som finns ute på vår inglasade balkong, ser superkul ut! Får ta en bild på det någon dag och visa, ska även slänga i en ljusslinga på bocken så att han syns i mörkret ;)
Anledningen att jag inte bloggat på senaste tiden är för att jag har varit sjuk, och senaste veckan och helgen har jag jobbat så när jag har kommit hem så har jag inte orkat att sätta mig här för att jag har varit så trött men nu är jag bättre i alla fall! :)
Idag är jag ledig men har en mängd bilder att redigera så det är bara att sätta igång.

Mina kontorsråttor ;)



...fast det är möss men endå :P
På bilden ser ni mina små nya husdjur, två små mustjejer så nu har jag lite sällskap här vid datorn när Andreas inte är hemma. Ska ta lite bättre bilder på dem framöver bara tog några lite snabbt när jag hade städat buren.
Har det ganska fullt upp och på allt så har jag blivit sjuk nu, har feber och är förkyld, typiskt! :(
I fredags så var det fotomässan som gällde och i helgen har sötaste systern, mamma och Dick varit här uppe på besök då har vi bland annat varit och badat :).
Snart ska jag lägga mig i soffan och halvsova framför tvn men först ska jag nog göra lite varm oboy.

Snabbuppdatering mitt i allt jobb...


(Mobilbild)

Ja precis som rubriken säger så jobbar jag en hel del nu därför är det ganska dött här tyvärr =/ Idag har jag varit med Sony i Luleå där vi har demat kameror och även haft en liten x-mas fotografering där man kan bli fotograferad och sedan få bilderna och göra julkort av det online. Ganska kul sak faktiskt, spännande att flyga till jobbet också sjukt skönt! :)
Bilden tog jag med mobilen(i flygläge) från flygplansfönstret i morse, blev faktiskt grymt cool tycker jag, älskar känslan!

Världens finaste fotobok, från önskefoto! :)



För ett tag sen så fick jag hem en superfin fotobok från Önskefoto, och ärligt talat, det är den finaste fotoboken jag sätt! Jag är supernöjd då jag tidigare alltid varit missnöjd med någon liten detalj i varje fotobok jag beställt tidigare(från andra företag) men just denna var perfect, även leveranstiden då den tillomed var snabbare än det står på hemsidan!
Det var också superenkelt att göra fotoboken, i och för sig har jag inte världens mest avancerade layout men testade lite på skoj att göra en med lite andra layouter också och det var jätte enkelt, det jag gillar är att man kan göra så mycket ändringar själv och en väldigt fri design. Man kan även välja att använda egna bilder på framsidan vilket jag helt klart tycker är värt. 
Sen var färgerna UNDERBARA! :) På en av bilderna under ser ni hur snyggt med färgerna i boken, GRYMT! Jag ångrar dock att jag hade så mycket svartvita bilder då de som var i färg blev så coola.
På något sätt känns boken även väldigt lyxig vilket jag tycker är super då jag ska använda den för att visa upp den för kunder. Efter att jag vågat släppa den(har blivit lite för förtjust i den så vill inte lämna ifrån mig den än) så ska den sedan hamna nere hos frisören Studio A.

Kan alltså helt klart rekomendera denna fotobok från önskefoto, så sjukt snyggt! :)
Ni kan även se hela fotoboken på genom att trycka här.


Hemsidan uppdaterad! :D

Nu är hemsidan uppdaterad med bland annat massor av ny info och erbjudanden så kika in!
Kommentera också om det är något som inte fungerar eller verkar fel! :)

http://sbphoto.se



GRATTIS TILL...


Modell: Mamma  Makeup: Martin Fotograf: Jag


...VÄRLDENS BÄSTA MAMMA SOM FYLLER 40år IDAG!!!!!! :D

Jag har varit väldigt osocial här visst men har lite att göra, har precis kommit igång med företaget o så och nu sitter jag med bilder från 8st fotograferingar kvar att redigera och några fotograferingar på G framöver då de flesta vill ha bilderna till julklappar så gäller det att skynda på så att de hinner titta och välja bilder o sånt.
Är i princip klar med bilderna från modell för ett tag dagarna i alla fall ska bränna ut de sista på skiva och sen blir det att handla frimärken i morgon så att jag kan skicka dem också. :)

Vi har börjat att få in en hel del bokningar till den 9 december med modell för ett tag också så vill ni bli fotograferade innan jul så är det dags att passa på, för jag tänker inte jobba så mycket senare än vad det redan är bokat till. ;D Så passa på! Vi bokade in att vi ska ha en modell för ett tag dag 21januari idag också så vad jag vet så är det fritt att boka hela den dagen än så länge! :)