Belinda#2


Modell: Belinda Fotograf: Jag


Belinda


Modell: Belinda Fotograf: Jag

Här är två av bilderna på Bellis som jag tog i parkeringsgaraget igår, fast där ljög jag lite eftersom de är samma bild bara olika beskärning. Många bra bilder blev det iaf och det kommer mer här på bloggen :).
Jag fotade faktisk med blixt också, första gången jag fotade porträtt med min blixt och blev faktiskt riktigt bra. Det var en grymt bra födelsedagspresent som jag inte önskade mig och inte visste att jag ville ha förens jag fick den.
I morron blir det dock inget bloggande eftersom jag Andreas och Micke ska spendera hela dagen i skidbacken sen när vi kommer hem är det bara att duscha och byta om för att dra vidare på inflyttningsfest hemma hos Micke och Tina. Sen har Tina fyllt år också fast det var ett tag sen men jag skriver GRATTIS nu ändå! :)

Domherren



En liten domherre flög rätt in i fönstret i morse när vi satt och åt frukost. Stackarn låg still och var chockad och så kom jag fram med kameran och kunde gå riktigt nära. Lite hemsk känner man sig när man tar kort på en chockad fågel men fina bilder blev det i alla fall och efter den legat i runt en halvtimma så ropade Agneta(Andreas mamma) och sa att han hade rest sig och flugit iväg.

Parkeringsgaraget

Idag har jag fotat Bellis i ett parkeringsgarage bara skjorta hade hon på vissa bilder, spännande va? Får se om jag visar några bilder här sen. På bilden använder hon sig av det närmaste spegel vi kom förutom i hissen. Efter fotostunden så flötade vi på donken och shoppade lite, grymt kul :).

Guld :)

Nu sitter vi och tittar på skidor och det blir guld, det tycker vi om men nu är de e slut så ska vi nog gå och sova. Jag är nöjd över dagen efter att ha varit i garaget och frusit fötterna av mig så fick jag ett litet åk i denna bilen så nu är jag glad och varm igen. :)

Att prata i nattmössan....

Haha de e så kul att vara vaken när andreas sover ibland... Igår var jag vaken och satt vid datorn medans Andreas sov eftersom han jobbar så lägger han sig tidigt. Helt plötsligt börjar han bara prata massa i sömnen och det är ju inte första gången de händer. Såhär lät det igår:

A- Om du ändå skulle klara
S- Klara?
A- Ja, klara de
S- Klara vadå?
A- Ja, jag vet inte hur jag ka förklara. Skriva uppsatser som är kortare...
S- Ska jag klara att skriva kortare uppsatser?
A- Ja?
S- Varför skulle jag klara det?
A- Jag vet inte godnatt

Hahaha, mycket givande samtal eller vad säger ni?
Får se om han har någn förklaring till de hela när han kommer hem från jobbet, om han kommer ihåg något. =P

Aja, i morron blir det i alla fall dra in till stan(Uppsala) och träffa Bellis, så ska vi fota lite också, skojj skojj! Hoppas att det inte är översnöat där vi ska vara bara.

Smilla Ena Christine


Modell: Smilla Fotograf: Jag

Älskar Smillas namn de låter vackert på något sätt. Här är iaf en bild på sötungen, älskar att ta bilder på den tjejen fast hatar att bilderna blir i så dålig kvalité på bloggen.

Glöm inte bort tävlingen där du kan vinna en gratis fotografering!


Cupcakes

Här är mina och Smillas cupcakes vi har bakat (bakade i olika formar df de övre muffinsen ser annorlunda ut mot de andra). Rosa som är Smillas favoritfärg fick de bli, de ser väl inte allt för goda ut men jag tycker att de blev ganska goda men väldigt mäktiga och söta :P
Nu sitter jag hemma hos andreas och tittar på curling medans han är på jobbet. Tycker faktiskt att curling verkar ganska kul, vi hade tänkt att testa det i veckan men eftersom helgen är uppbokad så hade vi inte någon tid som passade så vi struntar i det.

Smillasdag

Igår var det ju fira Smilla som gällde så här är lite bilder på födelsedagsbarnet. Kommer några fler sen som jag tog lite seriösare på tjejen. Nu sitter jag på bussen påväg till Uppsala har bytt buss i Sthlm nu också. Man kände sig lite rolig när man gick runt med snowboard inne på cityterminalen men men. Var ju tvungen att ta med den eftersom jag vi ska åka snowboard och skidor på lördag, jag andreas och micke. :)


Målartjejen

Detta är vad jag gjorde lite igårkväll, målade nämligen i Smillas present som hon ska få idag. Det är mitt gamla dock-/barbiehus som jag har målat lite i. En av våningarna var omålad och två var utan golv så nu är det fixat, bara att rota fram mina gamla möbler till huset ur något förråd som gäller nu då. Ska nog försöka hitta något tyg  och göra små gardiner också. Tycker det är kul att pyssla med sånthär, lite inredning i det hela också :).

Glöm inte bort tävlingen!


Min älsklingsgubbe!


Modell: Sigge  Foto: Jag

Idag har jag tagit mig tid och fotat min lilla lurvtuss som jag haft i 7år nu tror jag. En gammal gubbe kan man nog säga men grymt söt ändå. Saknar lite att ha han i mitt rum men det går inte för har lite för mycket sladdar här och sen är jag ju hos pappa varannan vecka.

Snö, snö, snö...


Bilden är tagen mars-09 i bydalen.

Idag är jag lite sur på dehär vädret =/ Vi skulle egentligen varit i kisa i tolvmannabacken och åkt snowboard nu. Men pågrund av att det är typ snöstorm så ska vi hålla oss inne. Surt, surt! :(
Igår var dock roligare, när jag kom hem bakade jag och Smilla(kommer bilder när de e klara inte lagt på nån frosting än eftersom vi ska ha dem på söndag) och sen på kvällen ringde lite sommenbor och tjatade på att jag skulle komma till grannen. Efter lite övertalning bytte jag pyjamasbyxorna mot jeans och drog dit, GRYMT kul att träffa alla, länge sen!

Behind The Scenes - Ros

En liten bts bild på rosen som jag fotade igår. Usch idag har tågen varit hopplösa men jag är hemma nu i alla fall och nu har vi LOV! :D Men nu har jag en syster som tjatar så nu är det nog dags att jag börjar baka ;).

I faced when you left me a rose in the rain

Idag har jag varit och handlat massor av godsaker tills att jag ska baka till Smillas lilla kalas. Man är ganska sugen på att tjuväta lite med tanke på att jag har 300g vitchoklad och 150g blockchoklad i kylen, mumma! Efter att ha kommit hem, ätit lite och fotat denna rosen så var det halvsova framför tvn fast jag tycker att jag var vaken men mamma säger att jag sov så ska jag vara ärlig vet jag inte.

Förresten glöm inte att rösta på min bild hos Malin klicka -->HÄR<-- för att rösta.

Grattis Smilla 3år !

Idag fyller syster 3år så GRATTIS till henne, hon är bara så sööt! Av mig fick hon en formula 1 bil(såklart) och en groda man kan bada med. Sen ska hon få en till sak av mig på söndag då hon ska firas av lite mer folk som kommer hit. Ska ta lite nya bilder på henne på söndag också eftersom jag inte är riktigt på topp idag så orkade jag inte arrangera de utan nu är det nog att lägga sig med en filt och kolla på tv som gäller snart istället.
Här hemma har vi verkligen sjukstuga... Både Smilla och Dick har varit magsjuka men som tur var så var jag hemma hos pappa då men nu har Smilla haft ögoninflammation och mamma har fått det nu också så det är bara att hålla sig undan. Själv är jag bara väldigt trött och har ont i huvudet.
Avslutar med en liten egobild (IGEN!) herregud brukar aldrig ha bilder på mig själv annars... Men färgade håret i måndags så tänkte visa resultatet, lite mörkare än innan bara. Haha ja ignorera minen och benan jag får när jag håller upp håret, har svårt att vara seriös på bild.


IV-valet är gjort

Nu är mitt iv-val (individuella val) gjort till trean. Blir webdesign som gäller, ska bli spännande tycker jag! Ska bli kul att lära sig göra annat än bara bloggar. Ska välja till småföretagande sen också men eftersom det är mer poäng än vad jag egentligen får välja till så måste jag vänta till efter sommaren med det. Men min syo var nästan övertygad om att jag skulle kunna gå både webdesign och små företagande. GÖTT!

Blev finalist i Malins tävling (läs mer i detta inlägget) så gå in på hennes blogg och rösta på mig!
I kommentarsfältet så skriver ni jag röstar på Sara bild nr 1 eller något liknande.

KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA!


14 februari 2010

I fredags var det lite fest i linköping med några från klassen, grymt kul :) I lördags var det att ta det lugnt som gällde och fixa med Smillas födelsedagspresent och idag är det plugga och träna som står på schemat. Just nu är det ganska mycket att göra men lovar att bli bättre på att skriva här och lägga upp bilder, blir ju sportlov snart också sååå skönt!

Bilden är en egobild jag tog till fotouppgiften vi hade att vi skulle ta bilder på oss själva i en miljö där vi trivs. Det fick bli en bild i soffan med kamera och dator. Eftersom jag tog med systemen så blev det min powershot som fick vara med på bilden istället :P (lägg märke till egot i skärmen också ;) )

Saknar



Saknar denna lilla tjejen, nu var det jättelänge sen jag var hos mamma pågrund av att de har varit sjuka men när jag snackar med henne i telefon så vill Smilla prata hela tiden. Igår när jag pratade med henne sa hon "Jag saknar dig Sara, saknar dig". jätte många gånger, hon är bara sååå söt!´
Aja, nu är det plugg som gäller, engelska prov i morron =/.

Btw. Det är min lillasyster. Fick frågan om jag hade fått barn i tisdags för någon hade sätt mig på stan med Smilla i höstas. Men nej syster är det, tänkte bara förtydliga det. ;)

Tulpan


Helgen


Bilderna har inte med inlägget att göra utan är på hotellet scandic i lkpg, tog dom när vi höll på med en fotouppgift i skolan.


Denna helgen har väl inte blivit riktigt som det var tänkt... I fredags så kom Andreas till lkpg så shoppade jag lite kläder sen åkte vi hem :). Och sen på lördagen skulle vi åkt skidor eller jag skulle åkt snowboard men kvällen innan så hade Smilla(lillasyster) spytt så vi ville inte vara hos mamma och bli smittade utan är hos pappa.
Det gjorde iaf så det inte blev någon åkning i backen för vår del utan vi tänkte åka skriskor istället men det fungerade ju inte heller eftersom det är så mycket snö på isen nu så går det knappt att åka.
Så gårdagen spenderades en sund på stan där jag bland annat köpta lite fotopapper och sen var vi hemma och myste hela kvällen och var ute med hunden. Ibland är det grymt mysigt att bara ta del lugnt också!
Men nu ska jag nog väcka pojkvännen så vi kan äta frukost. :)


Ida#2


Modell: Ida B Foto: Jag

En till bild på Ida, gillade stuket på den förra så redigerade en till bild likadant :)


Ida

Idag på foton fick vi äntligen leka lite i studion så jag och Ida tog lite bilder. Här är en av bilderna tycker att den blev cool med kontrasten :)

Modell: Ida B Foto: Jag


Mumma!


Gammal bild på chokladbollar som jag och Fridah bakat, MUMMA!


Nu var det ett tag sen känner att min inspiration är lite nere just nu när vädret är såå tråkigt så har inga nya bilder att publicera. Är dock grymt sugen på att chokladbollar just nu, inte käkat det på jättelänge men orkar bara inte ställa mig och baka, får väl se om de blir något av de.
Tänkte ringa mor nu i alla fall och höra om vi ska boka handledarkurs till körkortet så jag kan göra tranås farligt snart ;). Lite sent kanske men eftersom jag fyller i december så har jag ett tag på mig att öva inför körkortet ändå.

Btw. Lagt märke till prickar på bilden? Är så trött på att även fast man har logga på bilden så är det folk som inte förstår och tar bilden och antingen klipper bort loggan eller photoshopar bort den... Frågar ni så får ni kanske använda bilden och kan få den utan logga. Det kan väl inte vara allt för svårt? 
Aja på vissa bilder tänkte jag börja göra såhär med i alla fall, grejen är att de bästa bilderna vill man ju kunna visa upp utan prickar eftersom de blir betydligt bättre om man ser hela bilden. Får se hur jag gör tycker bara att folk borde acceptera andras bilder, loggan står där av en anledning och den anledningen är inte att ni ska försöka ta bort den.
Oj vilket klago inlägg det blev, haha är lite nyvaken somnade till lite förut så det är väl mitt dåliga "morgonhumör" som spökar :P.

Hemsidan!

Nu är min hemsida i stort sätt klar! =)
Ska göra en prislista till den också sen kanske snygga till det under fliken "kontakt" men annars är jag nöjd.
Hemsidan är lite tillfällig och ligger på blogg.se's domän än så länge så är kanske inte världens snyggaste men bättre än inget. Gå in och glo igenom alla mina bilder vet jag ! =D
Skriv gärna om det är något som inte fungerar som det ska eller om det är något ni tycker ser konstigt ut.



http://SaraBrehmerFoto.blogg.se/