Rally skepptuna 30 oktober

Nyss hemkommen från rally. Denna helgen var det betydligt torrare och varmare att stå ute. Bilden över är på Andreas farbrors bil. Och påtal om Andreas så tog det nog hårt på han att vara på rally för han somnade visst nu. Kommer fler bilder från rallyt om någon/några dagar. :)

I'll hook you up with some poetry...


Modell: Mixa Fotograf: Jag

Nu sitter jag på tåget påväg till Uppsala och nördar Hoffmaestro :) Blir att dra ut och leka skogsmulle i morgon igen, ska på rally då :). Blir nog inte så mycket uppdaterat medans jag är här uppe men ska hem igen på måndag. Nu är det LOV ! :D Fast ska "jobba" en hel del med bilder på lovet så blir nog inte så mycket ledigt ändå.
Bilden är lite halvdan och tagen med blixt men älskar stilen hon har när hon ligger i soffan en riktig diva det där ;).

Bellis


Modell: Belinda Fotograf: Jag

I går träffade jag Bellis och sedan blev det en snabbtur till studion eftersom jag behövde fixa iordning lite så då övertalade jag henne att ta plats framför kameran. Blev en liten snabb shoot med Björne, konstigt att det är vi äldre som vill fotas med Björne barnen bryr sig typ inte om den stackarn så någon måste ju göra de, får ta dit snigel också tror jag har den någon stans.

Ester


Modell: Ester Fotograf: Jag

Har inte så mycket att skriva nu, idag har jag fotat en bebis till och sedan träffat Bellis en stund. Nu ska jag tillbaka till tvn sen ska jag sova :).

Marknadsnatta #2


Ingen logga på bilderna men alla bilder är tagna av mig och är copyright skyddade.

Här är lite fler bilder från marknadsnatta. Tycker de är ganska bra med tanke på att det var första gången jag fotade ett "riktigt" rally. Men som dagt på kvällen blev det ganska mörkt sedan efter all väntan, den sista bilden är en av de sista bilderna jag tog innan jag gav upp för mörkret :P

Marknadsnatta



Igår var en väldigt trevlig dag med Erik och hans vänner ute i skogen. Visst var de blött och lite kallt och mycket väntan men var kul ändå! :) För att vara första "riktiga" rallyt jag fotat(bara fotat sprint innan) så är jag ganska nöjd med bilderna. Dock var det mycket väntan igår så det hann bli kolsvart ute innan vi drog hem så var omöjligt att fota i slutet då mest saker hände. :P
Kommer nog lite mer bilder senare. :)

Ellen #2


Modell:
Ellen Fotograf: Jag

Projektarbete, projektarbete, projektarbete...
Känns som att jag inte gör så mycket annat just nu men det är ju kul så får trösta mig med det :).
Imorgon ska jag i alla fall göra något annat, jag ska åka iväg till Skänninge och se på rally kommer nog bli super kul tror jag :).

We went out in the night to the stars and the mystic moon...

Sitter på multimedian och håller på med en "frågesport" till en uppgift med teknomedia och tekniska verken. Inte så mycket mer att skriva just nu, ikväll är det plugga som gäller och sen ska jag fixa lite med en hemsida som jag ska göra, ska bli skönt med något ordentligt och inte bara bloggen :).

Fotorunda


Foto: Tim Svensson

Idag har jag och Tim varit på lite fotorunda igen, grymt kul men kallt. Och för en gångs skull så lägger jag upp en bild som jag INTE har tagit utan som Tim har tagit på min kamera, tycker att den blev cool :) Han e duktig den killen fast han säger att han inte är de. Denna bilden är helt oredigerad och tagen på fri hand med 1/4 i slutartid, det kallar i alla fall jag bra och stadig på handen. :)

STCC


Ingen logga på bilderna men alla bilder är tagna av mig och är copyright skyddade.

Nu har jag lagt in de sista bilderna från STCC-finalen nämligen klassen STCC ;) Snacka om att det blev förvirrande att hålla reda på allt när alla helt plötsligt fick byta plats med varandra till starten.
Idag har jag en grymt slapp dag i "skolan", börjar klockan 3 med att se på bio sen slutar vi :).

Alfred


Modell: Alfred Fotograf: Jag

Fullt upp hela tiden nu känns det som... Slänger in en gullig bild på storebror Alfred så ni har något att titta på. Han är storebror till en av bebisarna jag fotat till projektarbetet. Vilken fotogenisk kille det är, han skulle ju kunna vara modell för vilka barnkläder som helst.

You are my sweetest downfall...




Är hemma efter en jättebra helg hemma hos Andreas :). Skulle uppdaterat här både i fredags på vägen dit och i lördags på vägen hem var det tänkt. Men tågen var sena och vi fick åka buss en bit på väg till Uppsala och på vägen hem från Uppsala så fanns det inga eluttag på bussen.
Men nu sitter jag i alla fall här och förbreder för att dra och fota ytterligare en bebis denna gången är han bara 7veckor. Och påtal om bebisar så måste jag säga GRATTIS till kusinen Annika och hennes man Andreas för lilla Kevin har tagit sig ut ur magen som jag fotograferade för ett tag sen.

Formula Renault, Radical & Porsche Carrera Cup

Gjorde en liten "samling" av några av klasserna från STCC-finalen också. Var några klasser jag missade en hel del av, när formula klassen körde så om vi precis till banan, när radical körde var vi på väg till depån för att det var slut efter det och när porscharna körde så käkade vi. Så samlade ihop klasserna istället för att göra att inlägg från varje.



Ingen logga på bilderna men alla bilder är tagna av mig och är copyright skyddade.


I guess you can hang with me...




Klicka för att se bilden större

Idag så har jag varit o käkat pizza med Tim sen ville han se studion som han faktiskt inte sett sen han var och hjälpte till att måla och sen var vi iväg och fotade en hel del, grymt kul dag måste jag säga! :)
Just nu sitter jag med ROBYN!? på på spotify och redigerar bebisbilder :).

Baby feet


Modell: Ester Fotograf: Jag

Idag var det tänkt att jag och Carina skulle på bussresa till Ullared och shoppa massor men det blev att stanna hemma eftersom bussen inte fungerade!? Aja ska till Thuns i helgen med Andreas istället. Visserligen inte lika mycket saker och lite dyrare men det får gå. :)

JTCC

JTCCn är lite av en favoritklass eftersom jag känner ganska många som kör där. Här är i alla fall lite bilder från JTCC-finalen. Haha även fast jag har spenderat ganska många år med racing nu tycker jag fortfarande det ser så kul ut när däcken lyfter i svängarna vilket kanske syns på bilderna. :P

Nu är jag i alla fall hemma efter en underbart kul helg på kinekulle, SYND att det var den sista för i år. Kommer att sakna alla så sjuuukt mycket ! =/
Lovar att det ska komma lite annat än racingbilder ett tag nu även fast jag har endel kvar från stccn och testhelgen så kan det ju vara lite kul med variation... Men har inte bestämt mig om hur mycket jag ska visa av mitt projketarbete på bloggen än och det är ju mest det jag håller på med just nu. :P


Ingen logga på bilderna men alla bilder är tagna av mig och är copyright skyddade.


Pro Superbike


Ingen logga på bilderna men alla bilder är tagna av mig och är copyright skyddade.


Här är ett gäng bilder från när Pro Superbike körde på mantorp park förra helgen. Inte så van vid att fota motorcyklar vilket kanske syns på de första bilderna men men man vänjer juh sig ;).

Mot kinekulle ! =)

Nu bär det snart iväg mot kinekulle och för årets sista banracing. Eller ja det är ingen tävling bara testhelg, mecrace och sponsorkörning. Lite sorgligt, men ska faktiskt försöka åka o fota lite rally i vinter istället. Lite extra skönt i vår om jag har körkort också, då kan man åka lite vart man vill :).
Eftersom jag har ganska många besökare om dagen numera så tänkte jag låta Andreas som stannar hemma denna helgen för att jobba uppdatera lite förberedda inlägg i helgen om han hinner :).

Pics

Nu har Lovisa och Sandra varit här och valt ut massor av bilder.
Annars har det varit fullt upp idag hela dagen så nu ikväll så blir det nog att ta det så lugnt som jag bara kan:)

Sofia & Oscar # 3


Modeller: Sofia & Oscar Styling: Sandra och Lovisa Fotograf: Jag

Imorgon har jag fullt upp även fast vi har studiedag... Först en fotografering sen direkt efter det en till sedan ska jag leverera lite bilder sen kommer Sandra och Lovisa och ska välja ut vilka bilder de vill ha i portfolion till deras projektarbete. Tror inte de kommer ha det så lätt att välja bilder med tanke på att de har 116 bilder att välja emellan men det kan vara spännande att se vad de väljer. :P

Hannes & Ellen


Modeller: Hannes & Ellen Fotograf: Jag

Här är en av de gulliga syskonbilderna som jag tog när Hampus och Ellen var i stuidon på besök :).


Mantorp Park 2/10 2010 - Camarocup

Tänkte dela upp bilderna från STCC-finalen lite och börjar med den klassen där det hände mest. Camarocup, kanske inte helt oväntat dock men tror inte att någon blev allvarligt skadad i alla fall. Det blev röflaggat och sedan så startade racet om i slutet av dagen istället.


Satte ingen logga på bilderna men alla bilder är tagna av mig och är copyright skyddade.


Film från konstrakan

Haha oj... hittade just denna filmen när jag googlade konstrakan. 08.09 så finner ni ett litet snabbt filmklipp med mig. Tur att de inte tog med intervjun han gjorde! :P

Sofia & Oscar # 2


Modeller: Sofia & Oscar Styling: Sandra och Lovisa Fotograf: Jag

Några av bilderna på Sofia och Oscar såå fina tillsammans! Dock gjorde inte den översta bilden sig så bra på bloggen eftersom den inte passar som så liten bild. Imorgon bär det av till sthlm för studiebesök på aftonbladet, 06.27 går tåget härifrån så nu blir det sooova Godnatt.

SSK final 24-25/9 2010



Lite bilder från finalen på kinekullering för två helger sen :P Tänkte egentligen göra en sammanfattning med vinnare ifrån varje klass men orkade inte så blev en liten blandning bara. Bilder från helgens stcc står näst på tur för redigering då jag faktiskt är klar med bilderna från "bröllopet" nu. Blev nog nästan över 100redigerade bilder från det :o. Så Sandra och Lovisa har mycket att välja på på torsdag. :).

Helgen


Foto: Andreas Olars

Helgen har spenderats med älsklingen och enligt mig är helgerna ALLDELES för korta... Andreas och jag har fotat lite i studion och sen var vi på stcc igår, kommer inlägg från det sen :). Haha men det blir ganska mycket failbilder när man leker i stuidon oxå men den längst upp till vänster tycker jag nog lite om ändå :P
Här är de mer serriösa bilderna, eller ja... serriösa vet jag inte men ändå :P.


Foto: Andreas


Skopunkten


Hann ta bild på dom i fredags kväll i studion i alla fall, innan de gick sönder.


I fredags blev jag superglad över att ha hittat nya skor, billigt dessutom. Dom på bilden över, sen använde jag stövlarna igår och det var nästan hål rakt igenom vid tårna på båda skorna. Visst att skopunkten inte brukar ha så jättebra kvalité men vafan EN DAG(!) ska de väl hålla? Det regnade juh inte ens igår.
Gick tillbaka med dom idag och det sa ju hon i kassan också att de ska hålla mer än en dag. Men jag valde att inte krångla utan att bara byta dom mot ett nytt par av samma sko, så nu får jag hoppas att de håller annars skulle jag gå tillbaka igen.