Becka S # 2


Modell: Becka S Fotograf: Jag

En till av bilderna på Becka. Snart är det elmia, vet att jag tjatar men längtar! Elmia=Början av racingseasongen. Bara jag inte blir sjuk nu. Igår låg jag o sov hela dagen efter att jag kommit hem och samma sak i förrgår och nu börjar jag känna mig lite förkyld, typiskt. Nu ska jag i alla fall sätta igång och tvätta lite kläder som ska med till elmia och börja packa lite. :)

Erica #3


Modell: Erica P Fotograf: Jag


Tv-nörden


Foto är på Rachel och är inte taget av mig

Oooho nu har ett av mina favoritprogram börjat. Top modell, det enda riktigt tjejiga programmet jag följer. Har redan fått en favorittjej som kanske inte gjorde bäst ifrån sig på bilder/catwalk idag men som jag garanterat skulle vilja fota. Rachel Echelberger, älskar hennes läppar och ögon.
En annan sak jag gillar i år är att det är top modell för korta personer. Rebecka(klicka för att se några bilder) som jag fotar tycker många att hon ser lång ut men hon är egentligen ganska kort, i min längd ungefär och jag är bara 1m 59,5cm. Den där 0,5cm är viktig ska ni veta. ;) I morron kommer nog lite mer bilder på Erika och sen ska jag be Ida fota mig och mitt "nya hår" om vi får ha studion i morron, nån som vet? Hoppas de iaf:)


Rödtott ?

Nu har jag färgat håret lite rödbrunt blev de. Måste säga att jag saknar mitt blonda hår, älskade verkligen det. Men det är ganska kul nu när jag inte är blond så vågar jag chansa och testa att välja hårfärger jag aldrig haft och variera lite =P.
Idag har jag i alla fall varit på stan och fikat med Becka sen har jag ätit våfflor sen färgat håret. Nu ska jag packa för i morron är det att åka till Andreas som gäller. :)
Måste bara lägga till att det är skönt att det börjar bli vår nu också har använt vårjacka idag och så har vi snödroppar i trädgården :).

Glömde nästan ett citat från Smilla:
Jag - "Vad skulle vi äta idag Smilla?"
Smilla - "Tofflor!"

Erica #2

Det blev en bild på Erica nu istället glömde bilderna på Becka hemma på datorn så hade bara Erica på usb-minnet. Gillar känslan i bilden Erica är sååå duktig! :)

Bebisar

Nu har vi fått bebisar i akvariet igen :) Får hoppas att de överlever denna gången. Fick inte med de små kameraskygga småttingarna men pappa fisk ville vara med och blänga på mig i alla fall. I morron är det färga håret som gäller ska bli spännande har inte bestämt alls vad de ska bli för färg än.
Inte så mycket att skriva mer än att jag är pepp inför helgen, då är det Uppsala och isracing som gäller. I morron kommer det kanske upp någon mer bild på Becka också. Går mycket fortare att redigera hennes bilder än Erikas eftersom Beckas bilder var till en skoluppgift så redigerar dom i skolan. :)

Becka S

Modell: Becka S Fotograf: Jag
Här är en bild på Rebecka från i lördags. Tycker att bilderna på Becka blev så himla bra :) Blir typ två "teman" på bilderna med hennes underbara Odd molly kläder. Ena temat är lite mer "scary" och inspirerat lite av en film och det andra temat är mer tvärtom och är lite mer sött och flickigt. Sitter i skolan och har foto nu och redigerar sen ikväll blir det att plugga geografi som gäller.

Erica - Varning

Nu kommer första bilden på Erica :). Lite sent kanske men eftersom det har varit sjukdom och massor av plugg emellan så har jag inte riktigt haft tid. Erica var grymt duktig som modell i alla fall skulle man kan tro att hon stått modell hur många gånger som helst innan.
Men det är nått med ljuset som gör att bilderna inte riktigt blev som jag tänkt det. Det är nog att jag inte kunde använda mig av blixtarna för att en sladd som man har mellan blixtarna och kameran för att utlösa blixtarna hade snotts eller slarvats bort i skolan studio så fick använda mig av bara ljuset från lamporna och det går ju också och det blev ju bra men inte som jag hade tänkt mig från början i huvudet liksom Men men de blev ju bra ändå :).


Fotodax :)

Nu ska jag iväg och fota Becka inget speciellt tema eller något som vi hunnit komma på men att gå in och kolla i hennes garderob blir nog en insperation bara det så mycket kläder som hon har. :P Tror det blir skitbra i alla fall, hon är ju grymt duktig som modell också.

Mixa

Idag har jag mått bättre men har inte varit i skolan eftersom jag sov nästan hela dagen igår och knappt fick i mig någon mat. Men somsagt idag mår jag bättre så blir att dra till skolan i morron och ser faktiskt fram emot det. Det är så tråkigt att ligga hemma och göra ingenting. Har varit ute en sväng med denna tjejen idag också första gången jag är ute sen i fredags, grymt skönt. :)

God morgon

Nu är jag vaken och känner mig faktiskt lite hungrig så blir nog frukost som gäller dock inte ägg kanske men var bara en passande bild jag hade :P. Igår åt jag en fralla och en tallrik med flingor på hela dagen men idag hade jag tänkt att börja äta ordentligt så jag kanske kan orka mig till skolan i morron. Igår gick jag och la mig för att vila nån halvtimme mitt på dagen det blev visst inte att vila en halvtimme utan att sova runt 4a timmar istället. Får hoppas att jag är piggare idag.
Har dock inte orkat med någon redigering på Ericas bilder än. Skolan måste gå före också och eftersom jag planerat att jag skulle ha pluggat massor denna helgen så lär jag ju få försöka orka komma igång med något pluggande överhuvud taget idag.

BTS - Erika

Lite bts från fotograferingen med Erika. Kolla bilden på hennes arm, AJ! Fick sms av henne igår då hade hon tagit bort tejprester med aceton och var knallröd. Haha gud vad hemsk man känner sig men hon var ju med på det så hon får faktiskt skylla sig själv lite. ;)

Som sagt så har jag inte mått så bra så vet inte om jag orkar redigera något idag heller. Är i alla fall frisk nu men tror inte det blir någon skola på måndag. Någon som vet hur länge man ska stanna hemma efteråt? Tänkte om det varit maginfluensa men tror inte det men om det nu var det så vill jag ju inte smitta ner alla andra. 48h efter man har spytt sista gången har jag hört, stämmer det?

Btw. tänkte på en sak angående melodifestivalen igår... Varför påminner Dolf Lundgren så himla mycket om Buzz Lightyear från Toy story? =P.

Magsjuk =(

Tror jag åkt på någon slags matförgiftning för det känns inte som maginfluensa men det ända jag åt igår var typ skolmat... Hmm sjuk av skolmaten? Vet inte kommer iallafall inte käka skink och potatisgratäng på länge. =P. 
Aja efter att ha varit vaken hela natten och sovit och ätit lite nu på morgonen så mår jag mycket bättre i alla fall. Nu ska jag lägga mig och glo på lite film, därför jag startade datorn. Bilderna från igår blev jättebra men som ni kanske förstår så har jag inte orkat fixa något med dom än.

Måste...

...egentligen plugga nu men vill bara SOVA så slutar det med att jag skriver här istället? Aja, skulle bara säga att i morron blir det att leka i studion med Erica och lite tejp. ;)

Dripp dropp

Skönt att snön äntligen börjar försvinna men ser inte fram emot blasket men det får man väl stå ut med för att det ska bli vår och sommar nån gång. Idag har det varit studiedag men jag har pluggat hela dagen =/. Eller nästan hela varit ute och fotat en stund bara. Sen ikväll blir det träna lite som gäller :).

Smilla Ena Christine #3


Modell: Smilla Fotograf: Jag

Idag har jag bloat näsblod igen vet inte vad det är men fortsätter det med spänningar i huvudet/näsan och
näsblod så får jag väl kolla upp om det är något. Idag är det tydligen städning som gäller här hemma eftersom vi har visning på huset i morron så jag har hållit mig undan och busat lite med denna tjejen istället.
I morgon är det studiedag och torsdagen börjar med en sovmorgon på 1 och en halvtimme sen ska vi på fotoutställning. Det ska bli riktigt skönt! :)

Under The Rose

Nu ska jag lägga mig i ett bad med skum och lite tända ljus! :)

Framkallningar

Nu ligger jag i sängen och väljer ut bilder som ska framkallas till ett litet 10x15 album jag har köpt. Har bestämt mig för att inte ha bilder på människor där i eftersom de ska vara i portfolion men får se hur det blir.
Idag fyller min pappa år GRATTIS till honom! =D Så jag och Andreas har varit där och firat lite då fick jag se lite bebisar i akvariet också såå söta hoppas de överlever. Nu har andreas åkt hem i alla fall så känns ganska tomt här men nu ska jag ringa han och säga godnatt.
Godnatt på er också :) <3


Smilla Ena Christine #2


Modell: Smilla Fotograf: Jag

Nu drar vi och åker skidor och snowboard med bland annat denna tjejen :)

Favoritbilder Januari & Februari 2010

Glömde såklart göra en sånhär i januari med mina favoriter så nu kommer en med bilder från både januari och februari. :)
För att se alla inlägg från januari klicka -->HÄR<--
För att se alla inlägg från februari klicka -->HÄR<--

Vi har en vändplan

Nu kan vi backa ut från garageuppfarten igen... Vår vändplan här utanför har varit lite off nu ett bra tag. Den är precis utanför vår garageuppfart också så har knappt gått att köra in bilarna. Men för nån timma sen var faktiskt plogbilen där och tog bort snön och kraschade staketet till lekparken här utanför lite också =P.
Tänkte bara att alla skulle veta eftersom det var så intressant!
Haha ne då men mina grannar verkar tycka det i alla fall för gud vad det började köra bilar helt plötsligt.
Nu är jag trött(vilket säkert märks på inlägget) så godnatt. I morron ska jag till skolan och sen kommer andreas på eftermiddagen :)


Belinda #3


Modell: Belinda Fotograf: Jag

Här är en till bild på Bellis. Vet att bilderna är ganska lika varandra men det var pågrund av att jag inte skulle ta dö på min modell med all kyla eftersom vi skulle orka med en runda på stan efteråt också ;). Har några där hon är lite mer påklädd får se om dom kommer upp sen.

4 mars 2010

Har suttit och kollat på gamla bilder och hittade denna ur högen som jag tyckte var snygg, är tagen på STCC-finalen 07 tror jag men tycker att den är lite småcool på något sätt. Har fått lite planer för ett intressant projektarbete också måste bara prata med lite folk för att se om det fungerar. Innan har utomlands och volontärresor varit de jag varit sugen på men nu ska jag fortfarande göra lite av båda delarna kan man säga bara inte så jättelångt hemifrån, nära andreas och mer intressant så hoppas verkligen att det fungerar.

Bildlöst...

Oj nu blev det lite bildtorka som gällde men har varit lite småsjuk så det är därför. Idag har min näsa varit CRAZY! Igår så hade jag ont i huvudet och sen spände det på något sätt över näsan trött var jag också, när jag kom hem sov från 5 till 8 sen gick jag upp en liten stund sen la jag mig igen och ändå lyckades jag försova mig idag.
Aja på tåget idag hände något som knappt hänt sen jag gick på dagis, jag började blöda näsblod. Det var inte så jättemycket och gick över ganska fort så det var väl lugnt men sen när jag kom hem så var jag tvungen att springa till handfatet för det bara rann, stod hur länge som helst, det bara droppa helt SJUKT.
Det bra är väl att jag inte har nån spänning över näsan längre eller i alla fall inte lika mycket.
Planerar en lite galen fotografering snart också Erika har gått med på att bli fotograferad vilket jag aldrig trodde hon skulle våga men det ska bli grymt kul. =)

Custom Motor Show påskhelgen 2010

Yey nu är det klart att jag och Andreas ska jobba på elmia i år! :) 2007 jobbade jag också där och det var så jag kom in i hela racing grejen så det ska bli GRYMT kul att komma dit och jobba igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra där men gissar på att det är dela ut information om SSK som gäller. Ser i alla fall fram emot de, sen efter det så är det nästan dags att hela racingsäsongen sätter igång, LÄNGTAR. :)
När vi jobbade på Elmia -07 var bossebildoktor var en av de "kändisar" vi hälsade på en annan var Russ Swift som helt klart är GRYM(!) speciellt när han "dansar" med sin bil, sök på han på youtube så får ni se. Marie fick åka med han på en show, vi andra hade säkert också fått om vi hade vågat och frågat. Ångrar att man inte gjorde de men var väl för feg eller något. Är det något sånt detta året ska jag helt klart passa på.


Lite bilder från Elmia -07.
Första bilden är det Catta, Bossebildoktor, Jag och Marie
Andra bilden är det jag, Marie och Catta. Jag ser lite trött ut, det blev man när man var där med tanke på att vi var där redan från måndagen och hjälpte till att bygga upp montrar.