Då är sprutan tagen....

Tagit sprutan för svininfluensan idag.. Varit jättetveksam på om jag ska göra de eller inte men bestämde mig för att göra de ändå. Gjorde inte så ont, bara lite öm om man kommer åt armen och sen är jag ganska trött och lite ont i huvudet men ingen feber än vad jag vet, peppar peppar. Så de var iaf inte så farligt som jag föreställt mig, skönt de!
Efter skolan idag var jag en stund på stan med Ida och i morron ska jag till Tranås fotoklubb på besök. Har gått och blivit medlem där nu, kan hyra studio där ganska billigt också så det låter juh grymt bra. Tror dock att jag är bland de yngsta där men det överlever jag nog =P.
Nu ska jag plugga lite och sen blir det att vila, sry för ett tråkigt, bildlöst inlägg men orkar inte redigera något just nu. =P

Bio & Skyltsöndag :)

1a advent idag då... Känns inte riktigt som jul eftersom det fortfarande inte har kommit någon snö:( Eller några snöflingor har de väl kommit någon gång men det var längesen nu. Om det ändå ska vara så mörkt och kallt och regna så tycker jag hellre att det kan bli lite snö som lyser upp speciellt nu när det är så nära jul och allt, mycket mysigare med snö.
Aja nog om de. I helgen har iaf Andreas varit här därför jag inte bloggat något. Vi har mysigt massor och i lördags var vi på bio luftslottet som sprängdes, den var helt okej men de andra filmerna i serien har varit bättre. Idag har vi varit på skyltsöndag och busat med syster :P Mysigt med skyltsöndag tycker jag. Haha Smilla skulle rida ponnyridning idag också men hon han sätta sig på hästen sen ågrade hon sig och ville hoppa ner igen. Mycket bilder på den söttjejen har bet blivit men hon e ju så söt så det kan ni nog stå ut med:)


Emma#2


Modell: Emma L Fotograf: Jag


Datarensning

Min garanti går ut i morron på datorn och eftersom den inte direkt fungerat perfekt vad det gäller internet och sånt så har vi försökt att få tag på supporten för acer på net on net. 1000 år tog det innan man hade tryckt sig fram och det sämsta var att eftervarje gång man tryckte sig vidare så blev rösten som talade om vad man skulle trycka på bara tystare och tystare... Sen när man väl kom i kön så länge de ut en efter ett tag och sa att de skulle ringa upp om någon arbetsdag...
Envis som jag är så fortsatte jag ringa sen när jag väl kom fram så möttes jag av en trevlig röst som sa att jag skulle testa att installera om datan och massor så har suttit och lagt in sånt jag ska spara på externa hårddisken hela dagen sen installerat om datorn. Internet verkar fungera fin fint nu bara att jag inte kan få in pappas telia(dongel heter de va?) De fungerar på alla datorer utan just min så ska ringa och höra i morron.
Lite abstinens blir det när man inte har photoshop också men de löser jag nog i morron, office lär jag ju oxå installera igen pallar inte wordpad. =P Har iaf kollat igenom en hel del gamla bilder så bjuder på en gammal bild här så länge, tagen från bussen när jag var påväg till uppsala någon gång... :P

 


William#2


Modell: William Fotograf: Jag


24 november 2009

Tycker att denna fågeln var så himla söt, tog bilden när jag var i uppsala på höstlovet. Idag och i morron är det studiedag som gäller och för mig betyder det sova, redigera bilder och plugga lite. Skönt med ett avbrott såhär mitt i veckan, sen i helgen så kommer Andreas. Vi ska gå på bio på lördag och sen på söndag ska vi gå på skyltsöndagen en stund, mys mys! :).


William#1


Modell: William Fotograf: Jag


Behind The Scenes - William


Foto: Williams pappa Andreas Hyllman

Foto:Jag Under fotograferingen så kröp busungen iväg med allt tyg..


Här är två Behind The Scenes bilder från idag när jag fotade mitt kusinbarn, lilla Wille som fyllde 1år i torsdags. Fick låna skolans studio och måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet :) Speciellt med tanke på att jag inte brukar fota i studio.
Att hålla lillen på plats på bakgrunden var dock en utmaning men det gick ju det med sen. Med lite tyger och mycket fjäsk så gav han med sig och jag fick en hel det fina bilder! :)
Vi körde tre olika outtfits en vanlig som ni ser på bilderna över, en "nakenshoot" och sen några coola kina/japan? kläder.

Fel vinnare....

Tycker att det vart fel vinnare i topmodell. Inte för att jag tycker att Teyona var dålig men har hållit på Allison hela tävlingen hon har verkligen såå coolt utseende! Skulle jag få välja någon av dom att fota skulle det helt klart vara Allison, titta bara på bilden här över!

Erik G#2


Modell: Erik G Fotograf: Jag

Nu har det ju varit dåligt med uppdateringar och bilder men nu när min penicillinkur börjar ta slut och jag har fått mina glasögon så börjar jag må riktigt bra! :) Slänger in en bild på Erik igen sen nu ska jag börja redigera bilderna från höstloven ordentligt.

Idol tjat =P

Kollat på Idol och blir lika chockad varje gång jag tittar, vad bra alla är! Är Reza jag har lite svårt för eftersom det inte riktigt min musikstil men hon sjunger ju också bra! Men asså CALLE, vilken röst! Han är juh bara så bra! <3 Tror dock inte att han kommer vinna sen, men spela roll egentligen han kommer få skivkontrakt ändå och jag vet iaf en som kommer att lyssna! ;)

Fotomässan 2009

Måste ju skriva lite om fotomässan kom jag på :) Den var grymt kul trivs verkligen på sånna ställen. Underbara foton, kameror överallt och sist men inte mins MASSOR med gratisprylar och rabatter :)
Har ni inte varit där? ÅKT DIT! 
Köpte faktiskt en fin portfolio från Geete där oxå, den skulle kostat 400 men köpte den för 179 fynd kallar jag det ;) Fanns en i A3 som också var väldigt billig, en sån vill jag med ha men tänkte börja med att en lite mindre smidig portfolio som man kan ha med sig i väskan om man vill. Sen är det betydligt mycket billigare att skriva ut A4 än A3 eftersom jag har en grymt bra fotoskrivare hemma hos pappa. :)
Hos EPSON fick man en gratis fotoutskrift också på någon hård kartong. Så skrev ut min bild på mammas och Smillas händer tycker att den blev grymt bra. :)


Ga-ga-ooh-la-la....

Bilden är tagen någon gång vintern -08
Blää har fått lady Gagas låt i huvudet hör den överallt idag tydligen... Inte blää för att jag tycker att den är dålig mest konstig men börjar redan bli uttjatad =P. Aja sitter iaf på graken och håller på att tråka ihjäl ska göra någon uppgift som är jättetråkig ska typ göra en ettiket till en Hallon-Lemonads burk? tror jag det är. Sen ska den vara på millimetern likadan som en vi fått på papper. Skitsvårt iaf! =/.
Aja har inte bloggat på ett tag varit grymt trött, tror det är penicillinets fel typ sov bort hela helgen och Andreas har varit massa söt och tagit hand om mig :P. Fotomässan var grymt bra, kommer mer om den sen... Nu ska jag försöka bli klar någon gång sen slutar vi. Vill ha foto stället, det verkar jättekul. Men har ju det till våren och nu är det ju inte så långt kvar iaf. Funderar på att försöka låna studion någon dag snart iaf.

Herr och fru näsvis ?

Haha måste säga att jag älskar att jag och andreas näsor är allt för söta(ironi). Om vi skulle få barn tillsammans någon gång tycker jag särskilt synd om den stackars ungen xD Min hmm ja med min lilla "bulle" till näsa och andreas "Zlatan-näsa" som jag brukar kalla den hahaha stackars unge säger jag bara :P

Haha ne då, men anledningen att jag tog upp näsor var för att jag har bihålsinflammation(bläää) så måste käka penicillin en gång om dagen och två inte allt för goda brustabletter. Och för att förvärra det lite till så ska jag inte dricka mjölk inom två/tre timmar när jag tar penicillinet men jag ska äta den till maten... Jag som nästan bara dricker mjölk!? Aja får väl försöka överleva ändå =P Nu är jag i skolan och segar sen i eftermiddag ska jag till andreas, saknat den pojken :) Vet inte om jag kommer ha internet på bussen och hos andreas är det så segt så om jag inte skriver något på bussen så kommer det uppdateringar på måndag. Ha en bra helg <3

Fotomässan here I come ! =D


Bild från fotomässan -08

Fixade ledigt tills på fredag idag och har beställt biljetter så nu är det fotomässan som gäller på fredag :D Ska till Uppsala redan på torsdag så nu är jag jätteglad och pepp inför helgen sen skulle vi på någon grej på lördagen också... LÄNGTAR!!!
Nu ska jag sova, godnatt

Sofia H - Uppsala Pole #3 & 4



Modell: Sofia H Fotograf: Jag


Valet är gjort...

Var nere på stan nyss och beställde mina glasögon. Hade riktig beslutsångest men tror jag valde rätt till sist :) Lite kul att jag valde de billigaste av alla, bland de jag hade med mig hem och provade fanns det många kända märken bland annat prada och gant men de var inte så jättesnygga. Så blev iaf ett par bågar utan något speciellt märke från budgethyllan, de var ju snyggast! ;) Bland er som valde på bloggen och skrivit på facebook har de flesta också valt dom så det lär väl vara de som sitter bäst på mig :P.

SSK racing 2009

Tjoho, nu kommer ett inlägg med väldigt många bilder. Har MYCKET fler men orkade inte lägga in alla för så skulle ni tröttna totalt. Bilderna är först lite på folket och sen från prisutdelningar och efter det är det lite egopics som gäller =P. Saknar alla massor, måste det vara så långt till nästa säsong? Aja vi ses väl våren 2010 i alla fall :) Glöm inte att höra av er om ni är i närheten ;) ♥ (Bilderna är tagna av de som strår på bilderna)


Hjälp, glasögonorm!


Det är inga serriösa bilder direkt, kan inte vara serriös framför kameran men det får ni stå ut med, det är glasögonen ni ska titta på ;)


Japp då ska man bli med glasögon då... Var hos optikern idag, var lite översynt sen hade jag något brytningsfel också. =/ Blandade känslor om det. Vill inte ha glasögon eftersom jag inte passar i det men är VÄLDIGT lättad över att ha fått reda på vad det är för fel med att jag är så trött och har ont i huvudet det kan vara pågrund av att jag har det där felet. Ska nog skaffa linser sen om det går men skulle ha glasögon ett tag innan dess.
Så nu sitter jag iaf här hemma med sex olika bågar och tänker och tänker... Ska tillbaka till optikern på fredag så då ska jag ha bestämt mig. Därför tänkte jag be ER om HJÄLP =P.
Har fastnat lite extra för två stycken men är inte säker på vilken jag ska ta?

Skriv vilken ni tycker är snyggast!!!
Skriver lite detaljer om dem som inte syns på bilden...
1. Har små hål i bågen om ni kollar till vänster på bilden så ser ni de lite.
2. Är svarta runt ögonen men skalmarna(kanterna som går ut vid ögonen) är mörkrosa.

Sofia H - Uppsala Pole #2


Modell: Sofia H Fotograf: Jag

Här kommer en ny bild på Sofia från Uppsala Pole. Blev jätteglad idag när jag gick in på hennes hemsida och såg att hon hade lagt in alla bilder jag redigerat och skickat till henne =). Här & här kan ni hitta mina bilder, den på startsidan är dock inte jag som tagit.

Emma L #1


Modell: Emma L Fotograf: Jag

Här kommer en bild från den tredje fotograferingen jag gjorde på lovet. Fotade Emma och kommer helt klart bilder i färg också eftersom hon har otroligt snygg hårfärg, organge som är jättefint tilsammans med alla löv! Lägger bara upp en bild som jag redigerat lite snabbt nu bara =P. Temat vi körde på är lite morgonstuk men de syns inte så jättemycket på just denna bild... Hon har egentligen bara skjorta sen srumpor på sig ;D.

GRATTIS MAMMA!!! =D

Idag fyller min kära mor år! =) Hon fick sin present redan i lördags eftersom det var lite folk här då men lägger upp den idag ändå. Hon fick en tavla med denna bilden på Smilla. Beställde utskriften från fuji och passade på att beställa en likadan till mig och sen två bilder på Andreas också, är jättenöjd med bilderna så kul att se dom utskrivna =). Kommer bilder på de andra utskrifterna senare då kommer också lite bilder på min fotobok.
Brukar ju lägga ut favoritbilder från varje månad efter att en är slut men har så mycket som inte är färdigredigerat från oktober så kommer med favoritbilderna för oktober senare ;).

"Windows Live Communications Platform har slutat att fungera"

sur på min dator. Just nu känns det som hela datorn kommer att paja snart så håller på att gör säkerhetskopia på alla bilder men nu verkar den fungera ganska bra igen bara att msn har lagt av totalt eller vet inte vad det är för fel. Den dära grejen kommer upp hela tiden såfort jag försöker logga in på msn. 
Det står: "Windows Live Communications Platform har slutat att fungera" sen står det med mindre text "Ett problem gjorde att programmet slutade fungera korrekt. Programmet stängs och du kommer meddelas om det finns någon lösning på problemet."
Någon som vet vad man kan göra??? Ska försöka lösa problemet men om någon vet så får ni gärna komma med tips!!! =P Ser att många har fått det efter att instalerat nya msn. Men har faktiskt inte gjort det eller de beror på vad som är det nya men det var längesen jag uppdaterade msn iaf. =S

Sofia H - Uppsala Pole #1


Modell: Sofia H Fotograf: Jag


Som sagt fick jag ett intressant mail för ungefär en vecka sen. Det var en tjej som heter Sofia som ville att jag skulle fota henne och ha lite bilder till hennes företag Uppsala Pole, hon håller nämligen på med Pole dancing! Och, nej hon e ingen strippa det är faktiskt en sport för er med dumma idéer ;)
Väldigt roligt var det att fota henne iaf vi fotade i hennes tvättstuga eftersom vi ville ha en vit vägg och jag inte hade tillgång till någon studio. Vi möblerade om lite i tvättstugan sen satte vi upp stången som tydligen går att sätta upp lite var som så nu har jag lärt mig göra det med ;) En mangel gick dock inte att flytta på så den har jag fått trolla bort lite på några bilder =P
Kommer fler snart tycker att de vart snygga i både färg och svartvitt så lägger nog upp lite olika, kommer nog lite fler bilder på Erik också och sen på Emma, en tjej som jag fotade i Fredags. =)