Anna R & Anna S

Här är två bilder på två grymt snygga tjejer jag fotade i Studion idag.


Modell: Anna R Smink: Malin Nestor Fotograf: Jag


Modell: Anna S Smink: Beatrice Lind Fotograf: Jag


Bröllopsfotografering



Igår var jag på ett SUPERFINT bröllop och fotograferade. Det blev jättemånga superfina bilder och paret som gifte sig var så sjukt fina! Eftersom de som gifte sig är vänner till mamma så var jag kvar på festen efteråt också så var vi inte hemma förrens efter 3 igårnatt. Snacka om en lång men ROLIG arbetsdag ;)
Brudparet ska självklart vara de som ser bilderna först innan jag lägger upp några här men bjuder på en liten detaljbild, tyckte att det såg så gulligt ut när en av tärnorna hade tagit av sig skorna och använt dom som vas.

I Tranås



Nu är jag i Tranås hos söötaste lillasyster (som är på bilden över) tycker den bilden stämmer in såå bra på henne då hon "ska bli operasångerska när hon blir stor". Såå söt!
I morgon så blir det att fotografera bröllop så tyvärr kommer jag inte att kunna vara med på konstrakan i år men ser fram emot att fotografera bröllop istället.

Studentbidler

Kom på att jag missat att lägga in massvis med studentbilder som jag tog på Hanna och Linda i våras. Så här kommer några av de bilderna:




Modell: Linda Fotograf: Jag


Modell: Hanna Fotograf: Jag


Sööt!

Här är en bild som jag tog på en liten vovve för ett tag sen sååå söt!
Har inte uppdaterat något här, har egentligen massvis med bilder att lägga upp men håller på med lite annat och ska bland annat uppdatera på hemsidan inom kort.

Jag är kär!



Visst är hon bara föör söt!? Sen hon kom hit har gått från att fräsa, riva och bita på allt och alla till vilja vara nära hela tiden, komma till dörren när man kommer hem, gosa och tillåter att bli buren. Hon blir bara bättre och bättre varje dag. Det känns dock ganska jobbigt att veta att vi inte kan ha henne här egentligen pågrund av allergier och såfort vi hittar något bättre så måste vi lämna bort henne.

Julia

Fixar massor inför att uppdatera hemsidan med nya bilder så glor runt i mina mappar och hitta massor av fina bilder på Julia som är en av de personer som jag fotograferade de första dagarna jag jobbade på The Studio. Här hittar ni en bild på henne och hennes pojkvän.
Och här kommer några fina bilder jag hittade nu:



Lilla Bella



Vi har under de senaste dagarna blivit med katt också. Då Andreas farmor ligger på sjukhus(det är trotts allt ganska bra med henne hon ligger bara och väntar på en operation) men under tiden så får vi ta hand om hennes katt. Hon är så sjukt söt den katten dock en väldigt speciell personilghet och är fortfarande lite nervös efter att ha fått komma till ett nytt ställe. Vi ska försöka ta hand om henne en stund till dock är det svårt när både jag och Andreas är allergiska men sen får vi se hur allt löser sig, förhoppningsvis så kommer ju Andreas farmor komma hem snart. :)

Dalarna

Hej förlåt för superdålig uppdatering här... Jag och Andreas var på lite minisemester i Dalarna fredag-tisdag sen har jag hunnit att både jobba och vara sjuk däremellan(eller jag är fortfarande inte frisk men mår betydligt bättre). Dalarna var i alla fall jättemysigt! Vi bodde i Andreas familjs "sommarstuga" jag skulle mer kalla det sommargård. Vi åkte runt i dalarna och bara tittade på den fina naturen och var på massor av små olika loppisar. Vi fiskade även en del och grillade och hade det väldigt bra helt enkelt. Vi var också och tittade på grisarna på Forsagård en av dagarna och guud vad söta de var!



Här är ett gäng bilder på grisarna också:


En annorlunda dag...


En sötisbild som jag tog på jobbet idag på lilla Nora
(bilden har inget med att dagen var annorlunda att göra).

Idag har varit en väldigt annorlunda dag. Den började med ett spännande möte som gick superbra, sedan blev det Ikea sen var det dags för mig att dra till jobbet men precis innan så ringer Andreas farbror och säger att Andreas farmor har fått åka ambulans in till akuten. Så efter jobbet var jag på akutmottagningen där Andreas och hans föräldrar i princip har spenderat hela dagen, nu har Andreas farmor fått ett rum där och mår bättre men de vet fortfarande inte vad det är som har hänt. Sedan blev det pizza(för andra dagen i rad) eftersom ingen var så sugen på att laga mat och nu så ska jag sova för i morgon är det upp och jobba igen som gäller.

Emelie & Ronny #2


Modeller: Emelie & Ronny Fotograf: Jag

Två bilder på fina Emelie & Ronny :). Nu ska jag soova för ganska tidigt i morgon ska jag på ett spännande möte, efter det ska jag släpa med mig Andreas till Ikea och sen ska jag jobba.

Emelie & Ronny


Modeller: Emelie & Ronny Fotograf: Jag

En söt bild på ronny min "halvkusin" och hans flickvän. Det var bland de sista bilderna jag tog hemma i studion i Tranås innan översvämmningen. De sista var studentbilderna på mig, Hanna och Linda. Vet inte om jag glömt att lägga upp dom här också, heh hade visst ett gäng bilder som jag trodde jag hade lagt upp här men som jag hade missat.
Idag fixar jag för fullt med bilder från alla senaste race och rally och sen ska de upp på hemsidan tilsammans med mycket nya förändringar som kommer komma upp där inom kort. Ikväll ska vi sedan bort på middag till några med Andreas familj, låter jättemysigt tycker jag!

Raceweek 2011


Hemma från en superbra vecka på kinekulle ring. Jag har fotograferat en del men även filmat vissa av racen till ssks live-tv. Det var superkul att filma ju,helt klart något jag kan tänka mig att göra flera gånger! Filmandet gjorde jag dock uppe på ett plåttak och jag hade kortbyxor och linne och även fast jag smörjde in mig mycket och ofta så ser jag ut som en kräfta och har världens konstigaste bränna.