Ny design ?



Ligger i sängen brevid min pojkvän som snarkar så kan inte somna, istället börja jag fundera på att göra bloggen lite finare...
Ska jag byta design ???
Vad tycker ni? 1 eller 2? De är så olika så kan inte bestämma mig...
Snälla säg vad ni tycker... :P Vet inte hur jag ska göra med de dära "Foto, Racing desig osv." på design 2 riktigt än men kom gärna med idéer :)

Raceweek 2009

Raceweek var riktigt lyckat i år :)
Jag och andreas kom dit i tisdags och fixade med banan och sånt sedan på torsdagen började tidsträningarna. På onsdagen klippte jag mig också eller Steffi klippte mig, hon är snart färdigutbildad till frisör. Mitt hår hade blivit väldigt slitet och gått av på en hel del ställen så var tvungen att klippa av det till JÄTTE KORT, nu går det bara ner till hakan. Ja vet inte om jag är så nöjd med att det är så kort men efter att ha vant mig ett tag så har jag insett att det nog vart ganska bra ändå =)


Här sitter en GT-förare och väntar på att få åka ut i regnet i sin Corvette.
Torsdagen var väldigt blöt kan man minst sagt säga kom ungefär 70mm regn och jag stod på ettans postering, det regnade igenom 2 regnjackor 1 skidjacka,1 tjocktröja och byxorna fanns det inte en torr fläck på. Det var kanska kul ändå bortsätt från alla som vart skadade och sedan fick vi avbryta träningen pågrund av att det var förmycket vatten på banan.


Går och visar att det är två minuter kvar med sötvanten :P
Foto: Bengt-Åce/ Racefoto

På fredagen var det kval som gällde på eftermiddagen och då slapp jag platsen på ettan och fick stå där det var tänkt, på lineupen. Det var en kul och varm dag även fast det helt plötsligt började regna utan att det fanns ett moln på himlen, väldigt mysko. Kvällen var kul med pizza i götene mys med älskling och flumm med folk.


På kvällen var det tältet som gällde med god mat och massa roligt folk. :)
Foto: Bengt-Åce/ Racefoto

På lördagen var det race som gällde och mycket spännande att titta på speciellt GT-bilarna. Själv stod jag på lineupen igen och det gick faktiskt grymt bra att linaup de där GT-bilarna som var hur många som helst och även norrmännen gick fin fint, har faktiskt blivit ganska bra på norska =).
På kvällen var vi i tältet där käkade vi god mat, lyssnade på trubadur, dansade och hade det GRYMT kul. Haha ni är klockrena hela bunten juh =).


En monstertruck som var med på gridshowen...
Även på söndagen stod jag på lineupen. Söndagen var det en hel del spännande race speciellt Renaulterna... Kan säga att knappt en bil var hel efter de racet, ibland börjar man fundera på om de kör mer folkrace än banracing... =P. Under lunchen var det gridshow och då körde bland annat en monster  truck runt i gruset och flummade, gud vad de är stora(!). Efter racen och sen lite arbete till åkte vi hit till Uppsala och var framme runt halv ett.

Tack alla för en riktigt KUL vecka!!! =D  Haha och ni är bra duktiga om ni orkat läsa allt xD
Kommer nog mer bilder på bilar sen...

Morgondimma


Har varit i uppsala ett tag nu eller ja sen i söndags natt nån gång. Egentligen skulle vi varit i Dalarna nu men blev ändrade planer... I måndags kände Andreas mamma sig lite yr och så sen åkte de in till sjukhuset och då hade hon fått hjärtinfarkt. =( Hon är lixom den som äter bäst och rör på sig mest här och aldrig har hon rökt heller, så man fattar bara inte? Nu är det bra med henne iaf och troligen får hon åka hem från skujhuset i morron men det är verkligen aldrig kul när sånt händer...
Det blir nog dalarna i helgen ändå men vi hoppar över Classic Car Week som vi hade tänkt att åka på.
Igår var vi iallfall på speedway så kommer kanske lite bilder från det senare, ska orka sätta mig och redigera masssa från Raceweek oxå +de bilderna jag tog på Nina för ett tag sen, men nu har jag faktiskt lov och ska njuta så mycket som de går... Ska snart iväg och kvällsfiska lite med Andreas, Jessica, Henrik, Robin och Jonte, det blir säkert roligt iaf =)

Hemma från Raceweek

Eller ja, hemma är jag inte... Men har kommit hem till Andreas nu från raceweek... :)
Orkar inte skriva så mycket mer nu... Bilder och allt kommer så småningom... Bjuder på en lite kass video så länge från när GT & Yokohama körde... Det värsta är att det är ganska dåligt ljud på videon för de bilarna låter betydligt mer i verkligheten :P


Raceweek nästa ! =)


Bilden är tagen av Bengt-Åce förra året på Raceweek.

Hemma i Tranås igen en kort stund, i morrron bär det iväg till raceweek sen bär det av till dalarna efter det. :)
Får se om det blir något bloggande de närmaste veckorna, blir nog inte så mycket iaf...

Ha de bäst ! :)


Last chance for one last dance...



Färg/SvartVit?

Torsdag? 16 juli 2009

Haha nu börjar jag bli veckoblind eller vad de nu heter... Haha svårt att hålla reda på dagarna =P.
I går var iaf en massa kul dag! :) Först mötte jag Erik vid stationen och efter ett tag mötte vi hans syster Lisa och åt lunch o sen var det shoppa som gällde =) Grymt kul var det iaf, det MÅSTE vi göra om <3<3
Efter det hängde jag med Andreas och Gunnar och spelade badminton... hehe ja jag förlorade ganska stort men tycker de är kul ändå xD
På kvällen sen igår så spydde Andreas helt plötsligt en gång sen mådde han typ bra igen. Han har väl varit lite hängig och så men inte spytt något mer, troligen var det nån korv han köpte med massa geggamoja på som han köpte innan vi skulle spela... Idag har han iaf varit hemma så vi har tgit det väldigt lugnt och eftersom han inte känner sig så jättepigg så ska han vara hemma i morron också... =P
Sen är det semester även för honom =D

14 juli 2009


På bilderna: Jag, Emelie, Bellis & Jag
Hahaha älskar verkligen bellis min ! =P

Idag har jag varit iväg och fotat Nina botaniskaträdgården(stavning?), bilder kommer senare. Sen efter det så mötte jag Bellis och Emelie vi var på stan och hade grymt kul =P. Vi bestämde oss för att prova massa kläder vi aldrig skulle ta på oss i verkligheten och lite av resultatet ser ni juh här ovan =P Klänningarna jag och Emelie har på första bilden är hur långa som helst jag skulle behöva ha någon som gick bakom mig och bar på den om jag hade använt den =P.  Fast de jag har på mig på andra bilden kanske blir att köpa i morron sen ha till fotografering nån gång, den var rea och kostade bara 50kr så, why not? =P
Efter stan kom Andreas och hämtade mig sen drog vi till garaget där Staffan och Gunnar var och pratade lite sen drog vi hem och käkade jordgubbar =).
Grymt kul har jag haft iaf :) Och i morron blir det att gå på stan med Erik och sen badminton med Andreas och Gunnar :)

Rebecka S #4


Modell: Rebecka S Foto: Jag


Har blivit lite dålig på att lägga upp serriösa bilder så la upp lite av de bilderna jag tog när ag fotade rebecka med ett lite annat tema... Fast tycker fortfarande mer om de i den rosa klänningen mina favoritbilder faktiskt :)
I morron ska jag in till uppsala och fota Nina sen ska jag träffa Bellis och Emelie och shoppa lite tror jag de blir =). Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma så ska vi äta något sen ska vi dra till Thun's och kolla om vi hittar något kul =P.


Andreas Olárs <3


På bilden: Jag och Andreas Foto: Mamma


Just nu sitter jag hemma hos älsklingen. Medans han är på jobbet idag ska jag inte göra mycket alls typ sitta vid datorn och lyssna på när hans pappa spelar gitarr i rummet bredvid, massa mys :)


Hur förklarar man för någon hur mycket nån verkligen betyder för än?
När orden jag älskar dig inte ens räcker till, när man vill bevisa det ännu mer?
Jag vet inte riktigt hur man gör...
Men jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig Andreas, du är det bästa som har hänt mig! <3

Comviq Surf :)


Nu har jag testat att installera Comviq Surf och det fungerar fin fint =)
I morgon bär det av till Uppsala så då lär det behövas, kommer vara skönt att kunna sitta vid datorn precis som vanligt där =)
Btw. kom på en sak jag hade glömt att skriva... Den dära söta gubben som tog kort på mig -->läs mer här<-- kom med en foto utskrift igår och bara känner du igen den här tjejen, haha såå söt =P.
Idag hade vi möhippa och svensexa utanför jordgubbsstånden också... En kille som var utklädd till tjej dansade till musikkåren och badade i fontänen sen lite senare kom tjejen och sålde klubbor för "viagraklubben". Haha lite underhållning är juh aldrig fel... :P

Sommaren 2009 ? =)


Weii nu vet jag typ hur semestern kommer se ut för mig och Andreas =D
På måndag åker jag upp till uppsala då jobbar fortfarande Andreas men jag ska fota lite och  träffa bland annat Erik och Bellis :)
På lördagen åker vi från uppsala och hit så jag kan packa om och lite sen drar vi till Raceweek på tisdagen tror jag det blir.
Sen kommer vi till uppsala på söndagskvällen eller måndagen V.31 då stannar vi tisdagen i uppsala och kollar på speedway sen åker vi till dalarna och stannar ett tag... Nån dag sen ska vi till grönan också sen efter det så jobbar jag V.33 sen veckan efter börar skolan igen.
Känns skönt att äntligen veta lite hur det blir, bara det blir bra väder till raceweek nu också, bara lite mer än en vecka kvar !!! =)

Ester


Foto: Jag "Modell": Hannas kisse Ester =)

Värmeslag i regnet i tranås ? xD


Bilden är tagen från obergas hemsida och skylten är tagen från google =P

Idag har jag haft riktigt kul åt folk när jag sålt jordgubbar =P. Först blev jag kallad den söta jordgubbstjejen av en liten söt tant det var juh inget med de det var bara sött... många som säger sånna saker men tyckte det lät lite extra sött :)
Sen kom det en gubbe i typ 75 års åldern och frågade om han fick ta kort på mig jo visst säger jag så tar han fram nikons nya rosa lilla kompaktkamera knäpper två bilder och säger att jag får kopior på dem i morron =S Tokig gubbe, men grymt söt han med...
Inte nog med de, jag hade drive in på torget också... In på torget kommer en bil som parkerar så nära mitt stånd det bara går sen är det en som inte kan gå så bra så hon betalade och köpte jordgubbar genom fönsterrutan på bilen =P.
Hahaahaha ja tokiga människor finns det gott om jag och de som stod i kön(efter bilen) fick oss iaf ett gott skratt =P

Efter jobbet träffade jag en till tokmänniska Hanna =D
Längesen jag umgicks med den dära tjejen så det var grymt kul =)
Vi åkte bland annat till illern och badade sen gick vi till coop för att handla maränger men det slutade med att vi köpte revbensspjäll och potatissallad och flötade oss med, massa mys =P.

Haha sen har vi juh dagens citat också från nått tv program jag och Hanna tittade på xD
"Fan vad du ser sexig ut när du skjuter! Vad duktig du är, vad långt den kom"

So come on baby let's go howlin' at the honky-tonk moon


Hahaha bara älskar det citatet(rubriken) som är från låten Rambunctious Boy av John Fogerty tycker att det låter så kul på något sätt =P

Färg/SvatVit ?

6 juli 2009

Idag säger vi GRATTIS till Noy som fyller 50år !!! =)

Vi har såklart varit där och firat och käkat tårta... Av oss fick hon massa fotpeeling och sånt gillar att ge bort typ "spa" saker och göra iordning små paket med sånt gjorde juh de till mamma i morsdagpresent också fast ett lite mindre än de idag då... =P
Innan vi åkte till Lasse & Noy så var jag mamma och Smilla i lkpg där jag bland annat köpte Comviq Surf får se hur det fungerar sen ska använda de en månad från och med nästa vecka tror jag de blir =P För då är det semester för mig och Andreas ;).
Haha nu tror säkert alla att jag är värsta Country freaket med tanke på förra inlägget men de kan jag juh inte säga att jag är men lyssnar verkligen på ALL musik fast har nog mest lite rockigare musiksmak egentligen =P

Ydre Country Festival

I helgen har mys med älsklingen, Ydre CountryFestival och jobb stått på schemat...
Har inte uppdaterat tidigare för att internet här hemma hade ballat ur =P.
 


I lördags var jag och Andreas på Ydre CountryFestival och kvällen började med att jag och Andreas hade bestämt oss för att ta bussen ut och jag läste såklart fel på busstiderna så vi fick sitta på stationen och vänta en halvtimme extra :P Men när vi väl var på väg så var det kul... Efter ett tag så mötte vi Danne Emil och Anton och sen mötte vi även massa Sommenfolk och Mimmie =P Kvällen var massa mysig och kul fast att man blev VÄLDIGT yr av de dära karusellerna artisterna var bra och Watson var nog bäst speciellt när han sjöng Johnny Cash =)
Jag köpte även snyggingen till hatt som är med på bilden... Den kommer ni nog få se mer av senare för har en fotografering som jag planerar lite för. (vet att bilderna är suddiga men kände att jag inte orkade engagera mig så mycket på att ta bilder utan bestämde mig för att ha kul istället) :P

Här kommer en video som jag spelade in lite snabbt när Watson sjöng...
Vet att jag slutar på ett konstigt ställe och att inspelningen suger men men wathever :P


3 juli 2009


Igår var det inte lite hett att jobba snacka om värme !!! Usch usch men erkänn att det ser väldigt gott ut?
Ska iaf jobba idag med sen ikväll kommer älsklingen =)
Vi snackade om att kanske ta ett kvällsdopp och sen åka hem och se på nån film eller något bara eftersom jag börjar jobba klockan 8 på lördag... =/
Sen på lördagskvällen blir det nog Ydre Countryfestival som gäller fast vi ska försöka hinna en sväng till sommen innan för att hälsa på min kusin Annika, hennes man och lilla William som är här då också. Sen blir det väl att ta bussen ut till hestra. =)
Får se om det blir något mer bloggande i helgen... På måndag ska jag iaf med mamma till linköping där ska vi band annat köpa ComviqSurf så jag kan ha internet när jag och andreas är i Dalarna och sånt =P.
Vilka ska till Ydre på lördag då ?

1 juli 2009


Idag har jag inte gjort mycket alls för när jag kom hem från att ha jobbat så började det regna, jippie! Då var jag iaf barnvakt åt Smilla ett tag när mamma var hos tandläkaren så efter det hade slutat regna ville Smilla ut då tog det säkert en halvtimme att få på henne alla regnkläder för hon ville ha kjol under regnbyxorna och gå barfota, Hmm...
Men efter det så kom vi iaf ut och då började det åska så då var det nästan bara att vända, gå in igen och bygga en koja av stolar och filtar istället, lite irriterande men ändå mys mys... :P

Vill ha sommar och sol igen !

Close your eyes and your will find the way out of the dark...