Valborg =)


Nu sitter jag i bussen påväg till Uppsala och älsklingen, åkte precis ifrån sthlm. 
Håret blev massa bra igår fast det är väldigt slitet nu...
Ikväll blir det fest med älsklingen och folk, kommer nog bli grymt kul ! Sen på lördag blir det nog att åka och kolla på Rally :) Det är väl typ det jag vet om helgen än så länge.
Blir nog inget bloggande försen på måndag eftersom Andreas dator är jävligt SEG !
Hoppas alla får en jättekul Valborg iaf ! =)

Ny Design



Nu är den uppe iaf, finns lite småsaker som kommer att komma till i menyn när jag har tid och ork men annars känner jag att jag är klar med den. =).
Kommer komma en tävling snart tror jag eller ja, jag kommer nog lotta ut några designer snart eftersom det är ganska många som har frågat och jag inte har riktigt tid att göra en design till alla så tänkte att det kunde vara en ganska  bra idé=P.

27 april 2009



Vår Vår Vår Vår ! =)
Så underbart väder är det idag, vill bara ut o sola ju !
Helgen har varit underbar den också, älskar verkligen den dära tokstollen vid namn Andreas. ;)
I skolan idag har vi inte gjort så jättemycket är typ klara med utställningen vi gör på foto nu :) Vi ska bara sätta upp allt så ni Ljunkan elever får ju komma och titta ;) På onsdag ska den bli klar.
Efter skolan drog jag och fotade de extremt söta Körsbärsträden som blommar nu. Har faktiskt inte redigerat bilden, det är inte ofta det kommer in oredigerade bilder här på bloggen =P. Det ända jag har gjort är att ha förminskat bilden och lagt dit loggan.
Ne nu väntar solen så nu ska jag ut, nya designen kommer kanske upp ikväll oxå, ha det bra =) ♥

25 april 2009

Inte bloggat på ett tag nu men har hållit på lite med en ny bloggdesign och sen är ju Andreas här nu :)

Igår
skulle juh Andreas kommit hit vid 8 eller 9 på kvällen nån gång och skjutsa mig från Sommen till Tranås också för är juh hos min pappa nu i helgen och veckan. Men andreas bil slutade typ fungera i Stockholm sen fick han igång den igen men då var han tvungen att vända tillbaka till Uppsala för att den inte skulle hålla hela vägen så då bytta han bil och åt lite hemma innan han åkte hit igen.
Vid kvart i 9 åkte han hemifrån sen kom han väl hit nån gång vid 12. =P.
Själv fick jag ringa och störa morbror på lördagskvällen för att fråga om han kunde skjutsa in mig till pappa för jag hade lovat att vara lite hundvakt för att pappa och Carina inte var hemma. Men det gick bra sa han så fick skjus av Lasse in till stan, Tack Lasse ! :)

Idag har jag och älsk varit på stan en stund, varit i sommen och hämtat sånt som jag inte fick med igår och sen har vi varit hos loftan och snackat skit och kollat om deras bilar var klara inför premiären =P.
Nu är det att grilla som gäller snart sen ta det lugnt och mysa med älsk hela kvällen :) ♥


Hanna #2

Här kommer lite mer biler från i måndags, vilken bild på Hanna tycker ni är snyggast ?
Min favorit är nog den första som jag la in här på bloggen.


                                                            Modell: Hanna Fotograf: Jag

23 april 2009



Idag har jag inte gjort allt för mycket har varit i skolan och sen efter det har jag varit ute och gått en sväng med mamma och syster :) Äntligen fått min medicin så jag kan vara ute bland allt pollen igen =P.
Denna snyggingen till bil såg jag och Malin utanför Cloetta när vi var på väg till tåget. Gick där och bara lalalalala en röd sportbil, lalalalala men det var juh en Ferrari! Haha fram med kameran bara ;).

Slapp vecka har det varit iaf och det har varit VÄLDIGT skönt kan jag lova för hade aldrig pallat att plugga massa i veckan som jag har mått men i morron får man hasa sig till skolan och göra nationella i engelska sen kommer Älsklingen i morron kväll så han kan juh alltid trösta lite om det skulle gå skit på provet =P

22 april 2009

Idag har jag mått okey fast gick hem o la mig direkt efter skolan och sov till typ 8 sen nu ska jag typ lägga mig igen. Skrivit ut några av bilderna på Hanna på foto, tycker det är så kul att se bilderna utanför datorn, det är en helt annan känsla då. :)

På svenskan ska vi läsa nån fantasybok och eftersom jag inte är någonting för fantasy typ så den ända boken jag kan tänka mig är twilight eller Om jag kunde drömma som den heter på svenska. Har beställt den och sen en bok av Katarina von Bredow Som om ingenting, det är den enda boken jag inte läst som hon har skrivit och de andra är grymt bra så ganska höga förväntningar har man ju på den boken.
Läsa blir det väl framöver nu antar jag, inte nått jag gör allt för ofta men är det något bra så kan jag väl läsa och jag har juh en hel sommar på mig bara Om jag kunde drömma som jag måste läsa ut snabbt =P.

Hanna

Här kommer en liten bild från när jag fotade Hanna. Fotot ska vara med i en utställning vi ska ha i skolan och visa lite av den dåliga sidan av pengar därför skulle hanna vara lite "horigt" klädd. Tycker faktiskt att bilderna blev riktigt bra :)

                                                           Modell: Hanna  Fotograf: Jag

21 april 2009

Idag har jag vart hemma... Varit massa förkyld och massa tror det är vanlig förkyldning men nu har tydligen björkpollenet kommit igång igen så fixat medecin o så till det idag oxå... Hoppas jag kan vara med på idrotten utomhus i år iaf, förra året fick ja juh typ nån astma grej när jag sprang trängbanan o massa. Inte för att jag tycker om utomhusidrott men vill ju egentligen ha bättre än ett G i idrott o det känns som jag kanske borde anstränga mig lite mer än jag gjort tidigare om jag ska få det.
Redigerat bilder har jag gjort idag med, från när jag fotade hanna igår, blev grymt nöjd med tanke på att det var första gången jag fotade "på riktigt" i studio, får se om jag lägger upp bilderna här snart eller om jag väntar tills vi har haft utställningen i skolan. :)
Juste ja, jag har äntligen fått sommarjobb, ska stå o sälja jordgubbar på torget i Tranås typ hela sommaren ;) Inte det roligaste precis men betydligt mycket bättre än ingenting! Nu har man juh råd med lite kul i sommar iaf. =).
Imorron blir det nog skola ändå, inte för att jag känner mig så frisk direkt men orkar inte sitta hemma och glo o sen har jag juh en av skolans kameror här oxå så tror inte det blir så populärt om den inte kommer tbx =P.

Lisa :)



En lite sen bil från en fotografering som jag hade med Lisa i början av April, haha det var fortfarande is nästan överallt men lyckades att ta lite bilder utan att få med isen endå :P.

Testhelgen...


Helgen har varit jättebra med massa bilar och mina nya favoriter, de extremt söta shortcararna, har någon speciell kärlek till små bilar så ganska självklart att jag skulle fastna för dehär men dom är juh bara för coola :)
Satt i tidtagningen och hjälpte till hela helgen förutom när jag var ute med moppen och körde listor. Tycker verkligen om den moppen som är där en gammal skruttig aprilia som knappt går framåt eller ja den startar inte alltid. Men den är så jävla enkel att köra sååå himla lätt är den mot min moppe och mycket kortare så jag når ner till marken lättare :P

Jaja nog om det, helgen har varit jättebra iallafall vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om den. Saknade Älsklingen såklart som inte var där, men annars var det kul, en bra start på den nya säsongen tycker jag :).

20 april 2009

Måndag igen och tillbaka efter en rolig racinghelg, men mer om det senare ;)
Nu sitter jag i skolan, är typ hes och inte ett dugg pigg men men vill inte bli sjuk bara...
Efter skolan ska jag fota Hanna, får låna skolans  studio så vi ska flumma loss lite med ett lite udda tema på bilderna, det ska bli massa kul... ;) 
Lägger nog inte in några av dom bilderna i kväll men kommer lite bilder så från helgen och sen kommer det nog några bilder som jag tog på Lisa för ett tag sen. :)

Hoppas att ni haft det bra i helgen, nu ska jag fortsätta att skriva om lagarna som finns inom media, inte så jättekul men men, lunch om några minuter iaf ! =)

På racingbanan !

Lite bloggande blev det ändå... Står i tidtagartonet med bilarna åkandes förbi framför, gött gött ;)
Nu är det dags för den iaf för mig nya klassen shortcar att köra, så jävla söta är dom... Ska väl gå ut o fota lite oxå när jag fixat allt här uppe i tidtagningen :) Bilder kommer på måndag toror jag ;)

Ha det bra ♥

Lets Get It Started


Weii nu börjar det igen, ska iväg på första racet för i år, eller ja det är bara en testhelg men endå =P. Så iväg till kullen bär det ikväll sen uppdaterar jag väl på måndag igen med lite bilder och sånt. Hoppas att det kommer mycket roligt folk nu =)

Ha en bra helg ♥ =)

Into the Wild


Måste bara tipsa om en riktigt bra film som jag och Andreas såg på när han var här. Guuud vad bra den var! Tårarna var nära på flera ställen kan jag lova. Och den är baserad på en verklig historia.
Såå bra, den handlar typ om en kille som drar iväg mitt ut i ingenstans utan mobil och allt och till fots sen är hans mål att komma till Alaska.
Helt klart sevärd! ♥


14 april 2009 Weird...!

Idag har varit en tokig dag, inget dåligt direkt men bara lite weird !
Det har inte blivit riktigt som man tänkt.

Det började med att jag pratade med svenskaläraren om mitt fördjupningsarbete, som är nästintill klart 2 dagar för tidigt det ända som är kvar är att laminera och sätta ihop den. Min lärare sa som en idé från början att hon kunde göra det sen idag kollar hon på mig som jag vore en utomjording eller något och säger jag kan inte sånt jag har ingen aning om hur man gör, udda om man sagt en sak sen inte kan göra det. Det kändes ju lite lagom kul, men nu ska mamma fixa det iaf.

Sen efter det skulle vi ha datakunskap och den lektionen kunde vi inte ha för att vaktmästaren och läraren inte kunde öppna dörren!? Det var problem med någon alarmgrej till just det klassrummet så vi fick sluta tidigare.

Då tog jag bussen från Mjölby hem till mamma och när jag skulle hälla upp mjölken till mina flingor så var den frusen!? Vårt kylskåp hade ballat ur och det mesta som var flytande där inne hade blivit is

Herregud vilken dag. Bara massa konstiga saker som hänt hela dagen =P.
Aja hoppas att sängen är normal iaf för nu ska jag sova. Fast vem vet, kanske har fått en vattensäng?
Man kan juh alltid hoppas, det skulle vara lite kul har aldrig sovit i en sån ;D.


13 april 2009


Bilden tog jag nån gång förra sommaren på kinnekulle ring.

Idag var det sista dagen på lovet =(
Den spenderade jag såklar med älsklingen innan han åkte hem.
Vi var hos Loftan och kollade lite om hans och Tims bilar var klara inför testhelgen i helgen sen var vi hemma och åt gott och så skjusade Andreas ut mig till min mor innan han skulle hem för jag skulle fixa med fördjupningsarbetet vi har till svenskan.
Till fördjupningsarbetet fick vi välja att göra vad vi ville bara det hade med svenska att göra så jag skrev en liten barnbok... Nu är den utskriven och allt, den ska bara plastas in och sättas ihop sen är den klar, skönt skönt !
Race blir det i helgen oxå! Ska iväg på testhelgen på kullen så hoppas det kommer mycket roligt folk dit då =).

I morron blir det skola och idrott segt segt men men hoppas allla har haft ett bra lov =).

12 april 2009



Har varit lite osocial här på bloggen nu men har juh som sagt spenderat massa tid med Andreas :)

I Fredags var vi först hemma i sommen en stund o busade med syster och så sen drog vi till morbror och åt påskmiddag och sen kom vi hem hit till pappa och pratade med Carinas föreldrar som är här över påsk och åt grillat, mumma! Andreas fick leta efter påskägg oxå han fick inget godis i sin utan en snygg t-shirt och två STORA tuggummi askar som jag vet att han tycker om och av honom fick jag en söt liten nalle =).

I går tog vi det oxå ganska lugnt vi var på stan en sväng fikade med mor och gick och glodde i lite affärer fast köpte inget. Sen åt vi påskmiddag här och låg o solade och åkte till pappas jobb för att Andreas och pappa skulle tvätta bilarna så då att jag där och solade lite oxå. Gött Gött.
Kvart över 9 så kände jag att jag bara ville glass och stackars Andreas som inte fick köra bil för han hade tagit en öl och  fick följa med mig och gå ner till coop för att handla glass när han inte ens ville ha någon. =P

GALD PÅSK ! =D


9 april


Idag har jag sagt nej till jobbet orkade inten ens åka dit idag, så ringde o sa att jag sluta... Har istället sökt sommarjobb som jordgubbsäljare i Tranås och fick mail tillbaka nästan direkt där det stod att de var väldigt intresserade och att jag får reda på om jag fått något jobb under påsken,

Annars har jag bara varit ute hela dagen :)
Vi har byggt en sandlåda till syster som jag har busat med typ hela dagen.
Snart kommer Andreas har saknat honom massor kan jag lova men nu hade han inte långt kvar hit !!! =D

Kanske blir lite osocial här på bloggen i helgen, nu när Andreas är här vill jag ta vara på tiden med honom :)

Svar till kommentar

Måste bara skriva ett svar till en komentar jag fått idag... =P
Alla bilderna på denhär sidan är tagna av mig om inget annat nämns. Är de inte tagna av mig så brukar det vara min mor eller pojkvän som har tagit dom eller någon annan men då står det alltid under bilden...  :)

Blir så glad när så många har börjat kolla in på bloggen och komentera, tack för alla komentarer.
även fast jag  har ganska mycket besökare endå varje dag så har jag bara 4 premunanter på bloglovin och det tycker jag är lite dåligt, sämmre än på gamla bloggen så börja premunera på bloggen där vet jag ;)


Follow SaraBrehmer

8 April 2009

Igår umgicks jag med och fotade sötaste Lisa =).
Vi hade typ en "sommar" fotografering ute vid sjön, kommer bilder från det sen.

Idag
var jag med mamma och Smilla till lkpg o shoppa lite. Tittade lite på vårskor och sånt men tyckte inte jag hittade alls mycket. Tre trosor och en liten sak åt älsklingen blev det iaf.
Efter det drog jag iväg och jobba, och kan väl säga att det inte var något vidare kul. Gick skit för mig iaf får se hur det går i morron går det inte bra då så slutar jag för det enda som var kul var den dära rasten vi fick i en liten kvart och kanske de där två mupparna som satt i samma rum som mig då oxå.
Men jobbet söög speciellt när man ringde till alla dom som inte kan svenska!!! Asså absolut INGET emot invandrare men ganska jobbigt att förklara om premiepension för någon som knappt fattar att man säger hej.
Fick skjus hem av Fredrik från lkpg iaf för han hade spelat med sitt band och skulle hem typ samtidigt, tack Fredrik =)

Nu ska jag nog soova är helt trött efter allt ringande, i morron ska jag träffa Jennifer en stund i lkpg innan jag ska jobba, kanske för andra och sista gången som telefonförsäljare?
Nej, det är inte bara för att det är tråkigt eller så för det får man väl så ut med. Men var typ ingen som svarade o man måste nå upp till ett visst antal annars får jag inte lön under provomgången och har inte lust att jobba gratis i 20h om jag känner att jag kanske inte når upp till kraven... Fast helst skulle jag ju vilja träffa och jobbamed personer på något sätt istället för att sitta i telefonen =P.

6 April 2009

Idag har jag varit på informationsmöte om ett jobb som telefonförsäljare i linköping så nu några dagar ska jag vara på provanställning o om jag klarar det så har jag jobb 3 kvällar i veckan framöver sen har jag sommarjobb i juni :) Göttans göttans, kanske äntligen kan ha råd med den efterlängtade kamera snart... =)
Ska nog sooova nu, ska upp ganska tidigt i morron gör ska möta lisa vid bussen =).

Sweet Dreams ♥

Kolmården juli 2008



Björnen har jag lagt up innan oxå men var tvungen att göra det igen, tycker verkligen om den bilden =P.

5 april 2009

Weii idag har morbror varit här och fixat det sista med min moppe så den är körbar =).
Inte kört sen i somras typ så ska bli kul att ut o åka lite sen kanske, bara att det är så jävla grusigt...
Annars ska jag väl lata mig hela dagen och hålla på lite med mitt fördjupningsarbete i svenskan där jag skriver en barnbok, kul faktiskt =P.

Fotobombning
Som ni ser håller jag på o fixar för att få ordning på bloggen lite mer. Och eftersom jag inte har så mycket bilder på bloggen eller nya bilder att lägga in så passar jag på att lägga upp massa bilder jag inte lagt upp tidigare på denna bloggen så det blir lite fotobombning här idag tror jag ;)

Foton


                  Barn                                          Människor                              Djur


         Fordon & Racing                     Natur & Miljöer                             Blandat

   
                                                                    Högtider

4 april 2009



Idag har det nästan varit sommar !!!!!

På förmiddagen följde jag med mamma och Dick o firade lilla Antonias födelsedag :) Av hela familjen fick hon någon leksakstrumma o sen gav jag hennes föräldrar en liten present nämligen en förstoring av denhär bilden, ååh bara älskar att se bilder när man skrivit ut dom, blir lixom en helt annan sak.

Resten av dagen har jag varit ute i solen i trädgården och varit ute och gått en sväng med mamma, mysmys :)
Känns så himla skönt att det är så skönt väder, men vilken vändning, förra veckan var det juh -14° och idag har det varit hur varmt som helst. Gått i t-shirt ute hela dagen. Har till och med fotat en fjäril, väldigt tidigt för dom att komma juh...

Ska på något informationsmöte om ett jobb i linköping på måndag, hoppas att jag får det, vill verkligen tjäna lite extrapengar sen kanske man skulle kunna få sommarjobba där också. Ska inte till Andreas någonting på lovet iaf =/ Det kändes lite smått onödigt för han kommer ju till mig på torsdag istället blir juh lite dyrt annars...


Idas bloggdesign


Har hjälpt Ida med en liten enkel design, hoppas hon blev nöjd :)
Ni hittar hennes blogg på http://idacharlottanilsson.blogg.se/

1 april 2009 Äntligen


Idag känns det som att det äntligen blivit vår, även fast det inte är 34° som våran tokiga termometer visade idag så har det väl varit runt 15° iaf så direkt när jag kom hem tog jag en massa god GBsandwich som vi köpte igår av glassbilen:). Grymt skönt var det iaf idag, äntligen är den dära snön borta... Idag i skolan så hade vi foto vi ska göra en utställning i skolan och temat är tusenlappar, vi har kommit på massa roliga idéer som jag hoppas blir så bra som alla tänkt. Jag har en jättebra och cool fotoidé so är lite om den dåliga sidan med pengar att det inte alltid räcker för att få ett bra liv men att hitta modeller till just den bilden blir nog lite svårare =P.
Får se vad de andra i gruppen tycker om den oxå sen får jag väl försöka övertala nån ;D.

Påvägen hem idag bestämde jag mig iaf för att gå in på expert o kolla om de hade nån billig MP3 för jag har ingen och eftersom jag ALLTID lyckas ta sönder mina MP3er så bestämde jag mig för att inte köpa någon dyr, 249;- kostade den iaf. Får väl hoppas att den är bra, annars så finns det juh garanti på den oxå. =)

Btw. Vi blev lurade idag av våra lärare, fan vad sur jag blev. Vi ska få ett annat shema nu till påsk ska sluta tidigare på måndagar och fredagar och då skulle vi få dom schemana idag på mentorstiden. När de delar ut papprerna så säger lärarna att de som hade gjort schemana hade gjort fel från början o sen står det att vi ska gå till 5 på fredagar.
Fy fan vad sura vi blev specielt jag jag kommer inte hem till sommen om jag slutar vid 5 och sen kommer jag juh hur sent till andreas som helst i sånna fall oxå...
Men sen fattade jag o skrek ut det är juh ett april skämt visst är det de o då kunde en av våra lärare inte hålla sig längre :P. Fy fan usch gillar inte första april xD.
Ojoj vad långt det blev...

Någon som blivit lurad eller lurat någon idag då ?