31 mars 2009

Dagen började inte på topp direkt har inte sovit så mycket i natt så var massa trött men stressade som vanligt iväg till stationen och när jag kommer dit ser jag att det inte står något tåg för det var inställt och istället blev det att åka ersättningsbuss till lkpg. Kom lite sent till första lektionen då som jag verkligen inte ville för vi skulle ju köra bowling på idrotten.
Grymt kul är det att spela bowling iaf, och även fast jag suger och inte fick en enda strike som de andra jag spelade emot fick så vann jag båda serierna som vi körde så blev lite gladare då iaf. =) Fast i 2an kommer vi få betyg i bowling och spelar jag som idag kommer jag inte ens få G =S.
Ska sätta mig och plugga lite nu, prov i morron... Ska ringa Sune oxå och höra om jag och Andreas ska jobba på Elmia i påsk, det blir och se, hoppas det iaf för det är jävligt kul =).

Har fått ganska mycket frågor om jag kan fixa folks blogdesigner och sånt nu efter jag fixat iordning min och Jessicas blogg. Har lovat några att jag ska göra deras design och det tänker jag hålla men har inte riktigt tid att göra hur många som helst så kommer nog att fixa iordning en liten tävling för er andra som är intresserade...
Verkar det intressant tror ni ?

Bloggdesign


Har suttit och fixat klart headdern på Jessicas blogg idag, ska nog hjälpa henne med menyn lite sen nån dag oxå...
Gå in och kolla vet jag http://jessicakarinjohansson.blogg.se/
Idag har jag väl inte gjort så mycket varit i skolan och hållt på med läxor typ. Kännt mig trött hela dagen hoppas man inte blir sjuk bara.
Nu ska jag prata en stund med älsklingen sen ska jag sooova.

Godnatt ♥

Wrååål



Haha okej man har inte så mycket att göra på bussen kanske =P.

Buss flumm


Bilden är tagen från hans hemsida.

Hahaha sitter på bussen, träffade Richard Trange en vän från racen så har sällskap från Sthml till Mjölby nu =).
Haha Richard går ju teknik i Mjölby så han har gått i samma klass som Johan Palm. Jag och Richard började snacka om Johan lite o tjejen brevid oss visade sig typ vara värsta Johan freaket =P. Haha så hon fick typ värsta panik o massa =P.
konstigt att folk kan vara så galna i en vanlig person fan.
Sj tycker jag väl att han är helt okej men fan inget helgon =P.


29 mars 2009

Sitter på bussen påväg hem från Andreas nu... =/

Helgen har varit myspys igår blev det isracing med älsklingen och hans jobbarkompisar =) Ensam tjej men det var riktigt kul ändå... =). Det var en gammal gubbe på 61 bast som vann, han har tydligen vunnit 20 SM-guld tidigare eller något oxå och han var ju grymt bra så...
Lite dåligt evangemang ibland bara, när en hade åkt av banan och låg med motorcykeln över sig tog det hur lång tid som helst innan någon överhuvudtaget kom fram till honom, han kunde juh inte resa på sig eller något, så det var riktigt dåligt!
Kommer lite bilder från det senare kanske, var juh lite som en fest oxå o så så blev inte så jättemycket oseriösa bilder men nån bra bild hoppas jag att det blev =P.

Vet inte hur mycket bloggande det blir i veckan, massor att göra i skolan och sen är det en annan sak oxå som jag inte riktigt vet hur det blir... Det märks väl, ska försöka hinna med att fota Lisa i veckan oxå.


27 mars 2009

Nu sitter jag på bussen mellan Stockholm och Uppsala =)
Ska snart få träffa älsklingen har verkligen saknar honom massor.

Något helt cp har hänt med mitt ben idag... Sträckte det ju ganska rejält när vi var i fjällen och sen dess har jag haft ganska ont i låret, och idag när jag satt ner o kulle resa mig upp kom jag typ inte upp för jag hade så jävla ont =S:
Kunde knappt gå på det, nu är det bättre men det gör fortfarande svinont =/.
Haha någon som har ett ben att låna ut kanske ? xD

Aja i helgen blir det som sagt Uppsala och mys med älsklingen vi ska nog på Isracing i morron men nu verkar det bli dåligt med det, det beror på vädret, är det sånthär väder så håller vi oss nog inne istället, får se vad älsklingen säger har ju lovat honom att följa med.

Blir inget bloggande i morron men kanske på söndag så kommer det nog upp lite bilder från isracinget oxå om det blir något,

Hoppas ni fårhar en bra helg =)

26 mars 2009

Idag har varit en slappidag, varit hemma heladagen och tagit de lugnt. Vi hade en lektion idag men skulle jag gått på den så skulle jag behövt att åka vid 7 och sen inte kommit hem försen 3 eftersom jag är i sommen så blev inget med det. Istället har jag varit hemma och soovit, varit ute och gått, fixat med lite läxor och sökt lite sommarjobb =P.
Nu får snön ta och smälta bortför nu vill jag ha vååår !

Dålig stil...

Sitter i skolan och är ganska sur, vi skulle spelat in en film på rörligbild men sen är det ju vissa som förstör, efter två gånger ska hon inte vara med på våran film och byter grupp o massa o då har vi hållit på med det i hela 4 timmar innan. Så jävla sur blir jag, vi hade planerat massa och hon sviker hela gruppen, varför ? 
Jo, för att hon inte ville spela en roll som hon från början sagt att hon kunde spela, jag erbjöd mig att ta rollen men det dög ju tydligen inte heller ! Aja tycker bara sånt är så jävla omoget och om det nu var så så att man inte ville spela den rollen då kan man ju säga till från början innan vi har suttit o skrivit bildmanus i 1000år. 
Nu blir det ingen film eftersom vi inte kunde göra filmen när vi bara var tre så vi fick slå oss ihop med en annan grupp istället...


24 mars 2009

Har varit lite seg med att skriva nu på bloggen men har ganska mycket jag ligger efter med i skolan nu eftersom jag var sjuk väldigt mycket för ett tag sen sen precis när jag hade blivit frisk så hade jag ju ledigt en vecka och åkte till fjällen...
Ska nog börja planera mina dagar lite bättre men är inte direkt den som är bra på sånt.
Idag var jag iallafall på stan efter skolan med Malin och Linn, köpte två t-shirts och ett linne. Känns så skönt att för en gångs skull ha pengar, blir nog ganska mycket shoppat i Uppsala på påsklovet också ska köpa lite jeans och så. Älskar affären weekday där uppe eftersom jag typ bara köper cheap monday jeans och de har en hel affär med nästan bara det =).

Ny Design


Som ni kanske ser så har jag ny design, vet att den inte ser så bra ut i mac men det får jag väl leva med jag kommer inte överens med mac och inte min blogg heler så det får vara =P.
Ganska nöjd iaf, ska fixa lite mer med menyn och sånt senare men det dröjer nog ett tag innan jag uppdaterar, en sak i taget. :)

Vad tycker ni?
Eller var den gamla bättre?

22 mars 2009

I helgen har jag mest latat mig, igår kom det massa folk hit för att fira att  Dick har fyllt år och idag har jag mamma Dick och Smilla varit i Lkpg o shoppat lite. Eller ja jag köpte bara en brunkräm och en nalle till Smilla =P.

Jag har också fixat med en ny blogdesign som kanske kommer upp snart. Känner mig ganska klar med den, det är en ny headder och ny bakgrund typ men jag får väl ta en sak i taget, jag är ganska ny på dehär med html-koder så resten av blggen får se ut som den gör ;D
Ska fixa en blogdesign åt LisaFisa oxå men ska prata med henne innan o fråga om jag inte ska fota henne någon dag innan =).

Usch usch i morron är det skola seegt vill ha längre helger... =/. Och de kanske ska sparka en skitbra lärare i våran skola till nästa år  för att de ska skära ner o massa skit, dumhuvuden finns många lärare som är betydligt sämre som ni kan ge sparken.

Securitasövning i Nrkpg


Vi hade sånna härpresskort som våran lärare hade gjort, inte jag på bilden, våran lärare som flummat lite.

Igår gjorde jag en grej som jag inte kunnat skriva om tidigare eftersom det typ var hemligt... Jag, några från min klass och några från 2an skulle hjälpa till vid en securitas övning i Norrköpings hamnar. Det var massa olika saker som hade hänt på de olika hamnarna vi var på så vi skulle vara där och "spela" journalister. Det var kul och vi fick verkligen försöka pressa de säkerhetsansvariga på hamnarna o.s.v.
Kul kul var det iaf =)

Islandshästar #2


17 mars 2009

Idag har vi spelat sqasch på idrotten, det var grymt kul. Haha även fast vi typ söög, men det måste jag testa igen.
Fick sluta tidigare idag också så han med ett tidigare tåg hem. Att gå hem från tåget idag var bara såå härligt med sol och allt, nu är det snart vår. =)
Tisdagar har blivit TV-kväll för mig nu iaf. Först är det NCIS vid åtta och nu är det lost. Blev jätteglad först när jag såg reklamen om att lost skulle börja igen men sen när jag såg vilken tid det skulle gå blev jag lite velig om jag verkligen skulle se vidare på det. Jag har ju följt det som en galning i flera år nu men det känns som allt bara blivit sämmre och sämmre så vet inte riktigt om jag kommer fortsätta se på det. Blivit lite för mycket och för rörigt och sen går det för sent för det tror jag...

Någon mer som kollar på lost ?
Vad tycker ni ?

Islandshästar #1


Fjällhalsen

Här kommer lite bilder från fjällhalsen där vi bodde, första bilden är tagen precis utnför vårn stuga, vill tillbaka !!! :)


Trött...

Idag var det bara att vara hemma från skolan som gällde. Är helt slut efter veckan och allt o kom ju hem ganska sent igår från Andreas. Så sooova har stått på schemat idag och det tycker jag att jag har lyckats jättebra med =P. Kommer nog lite bilder från resan senare idag. Inte så mycket från backen eftersom jag fegade lite med att ta med mig kameran dit men endå, lite annat =P.

Fjällenresan

Här kommer lite vad som har hänt i fjällen, har skrivit lite under veckan. Tack pappa och mamma som har betalat för resan, ni är bäst :) Och tack Andreas som har stått ut en hel vecka med mig i backen, det kan inte ha varit lätt =P ♥.


Dag 1 Lördag

Idag började resan uppåt från Andreas(Uppsala) 05.30 Snacka om att jag var trött. Jag somnade självklart i bilden och sov en bra bit sen stannade vi någon stans och åt frukost. Där samlades hela gänget för vi är 13st och pratade och åt i nån timma. Resten av bilresan gick väl bra och efter några fler stopp var vi framme runt 15.00


Dag 2 Söndag

Idag har vi varit i backen. Och jag har åkt ankarlift för första gången. Har varit lite nervös för det eftersom jag bara åkt sittlift innan och det är många som sagt att det kan vara svårt att åka annat med snowboard men det gick ju jättebra, lite obekvämt bara. Vädret har inte varit på topp idag det snöar och blåser massor var nästan så man åkte lite uppåt i backen där det är lite plant så har inte blivit något fotande. Hoppas att det blir bättre väder. Men med tanke på att jag bara åkt de tre dagarna vi var i sälen förra året så har det gått riktigt bra med åkandet iaf =)


Dag 3 Måndag

Solen har lyst hela dagen idag och vi har haft klarblå himmel. Snowboards åkandet har gått riktigt bra jag kommer ner för backen jätteenkelt utan att trilla men åker på fel sätt. Istället för att "åka på tårna" så åker jag bara på hälen och när jag ska åka åt andra hållet så byter jag fot att ha fram. =P


Dag 4 Tisdag

Idag har jag börjat åka på rätt sätt, det är inte det lättaste att vänja sig av vid det andra sättet att åka på men det går helt okej. =).
Det är sååå mysigt här uppe. Varje dag efter vi varit i backen går vi upp till fjällhalsens restaurang där vi äter något lätt eller bara dricker min favorit, varm O'boy med vispgrädde, mumms. Efter det går vi till stugan och sedan går vi till någon av de andra lite större stugorna och pratar med alla andra.
Från stugan har vi utsikt över ett stort berg som heter drommen och massa andra småfjäll, det är jätte så vackert.
Det går två lösa islandshästar här uppe också och en hund så har blivit mycket gos och bilder med dom också. Kommer inte vilja åka här ifrån.


Dag 6 Torsdag

Inte orkat skriva något varje dag men idag har det verkligen gått JÄTTEBRA tills jag trillade och vred till mitt ben. Trillat hat jag gjort innan i veckan också men inte så, gjorde jätteont i benet och i knät så gick hem lite tidigare från backen.


Dag 8 Lördag

Nu sitter jag i bilen på väg hem till Andreas. Lite ledsamt att lämna allt skulle lätt kunnat stanna en vecka till.
Igår var vi först i backen och allt som vanligt, fortfarande ganska ont i mitt ben men det är mycket bättre. På kvällen drog vi upp till restaurangen där det var filébuffé, mumma. Janne som äger den restaurangen spelade flöjt också och det var bara SÅÅ vackert, satt med tårar i ögonen hela tiden.
Tyckte verkligen om det stället, man kan ju hoppas på att jag får följa med nästa år också...

Tack alla för en jätterolig resa =).


William #2


                                                     Fotograf: Jag Modell: William

Har ju inte lagt upp några mer bilder på william kom jag på. Så nu kom en sötisbild på kusinbarnet. Men nu är det slutbloggat för den här veckan tror jag... =P.


Estetiskverksamhet



Haha var bara tvungen att lägga in denhär bilden jag tog på esteten idag. Alltid lika kul i expo salen!!! Kanske gjorde fel val när jag valde Grak istället för expo ?
Usch ne så får jag inte tänka hoppas verkligen på att jag kan välja Expo som inval i trean, och hoppas jag får Conny som lärere om jag gör det. =P.Åkt förbi nyköping nu i alla fall men ska byta buss o så i stockholm så är i uppsala 19.20 lite seegt faktiskt.

Fjällen i morgon ! =)

Igår pratade jag om racing på mediekunskapen, fick MVG blev ganska chockad för tyckte inte det gick så jättebra.

Men guuud vad jag saaknar alla !!! Kom och tänka på en video jag la in på min gamla blogg med bilder från racingseasongen 2007, klicka --->HÄR<---  för att komma till den. Åhh saknar alla. <33

Nu sitter jag och ska ha text, ska skriva nån insändare och en recension om teatern vi såg på för ett tag sen. Efter det har vi lunch sen har vi estet sen slutar vi och jag ska till Uppsala =D. Och i morron bär det iväg till fjällen. Så nu och på bussen är sista gången jag har internet. Ska nog skriva ett litet "inlägg" varje kväll sen publicerar jag det på söndag när jag kommer hem. :) Får se om det kommer lite bilder på Jennifer och kanske något mer på Rebecka här innan bloggpausen det beror lite på hur internet är på bussen. 

Är tillbaka dästa söndag den 15e, med massa uppdateringar =)

Ha en bra vecka ♥ 


Droger?

Idag har det varit en mamma i våran skola. Två av hennes sju barn har varit dogmissbrukare så hon kom och berättade mycket om hur det hade varit och hur drogerna hade påverkat hennes barn och resten av familjen.
När vi fick höra att någon skulle prata om droger trodde vi att det skulle vara en gamal tant som skulle stå o säga att vi inte fick knarka för det är dåligt men det här var bra och fick en verkligen att lyssna. Men det hon berättade var verkligen hemskt, det är helt sjukt. Hennes söner är runt 40 nu och har båda slutat med droger men de hade hållt på väldigt länge från de var 13 tills de var runt 30år.
Usch jag tycker det är hemskt. Känner folk som har testat  knark och så men själv har jag aldrig gjort det eller varit med när de gjort de. Jag kommer troligen aldrig testa det heller för tycker det är ganska idiotiskt. Okej för dom som säger jag har testat en gång och bara har det, men det är ju endå dumt för många fortsätter ju efter den gången.
Tycker att hon var grymt bra på att berätta, skulle lätt kunnat sitta någon timma extra och lyssnat faktiskt.


2 mars VÅR??

Jag antar att det inte bara är jag som sitter och är grymt deprimerad över vädret. Trodde verkligen att det skulle bli vår nu och att snön skulle försvinna. Men idag på lektionen kommenterade någon såklart att det regna och sedan började det snöa i massor. Snäll som jag är skulle jag följa med Lovisa på stan för hon skulle vänta på att få jobba i en timma. Då passade jag på att köpa present till pappa, det kan jag lova inte är det lättaste att hitta. Tycker alltid det är grymt svårt att veta vad man ska köpa för saker till killar, alla förutom Andreas såklart.
Aja tillbaka till vädret nu. Under hela tiden när vi var på stan bara vräkte det ner snö efter stan klev jag på tåget och åkte hem. När jag kom till stationen var hela min cykel snötäckt så jag gick hem med cykeln i det "fina vädret" som tur var så var det inte riktigt lika illa som i linköping iallafall.
Usch HATAR snö!! Eller nej hatar inte snön snö kan vara kul ibland speciellt i fjällen men det behöver ju inte snöa och absolut inte vara massa blask överallt!


SnooZzzZzzze...

I morse vaknade jag inte riktigt av min klocka utan snoozade en halvtimma för mycket. antingen skulle jag fått stressa massa, inte äta någon frukost och kanske ändå missa tåget. Eller så skulle jag kunna lägga mig en liten stund och ta nästa tåg istället.
Hmm ja ganska självklart val eller hur? Jag valde det andra.
Nu sitter jag och ska skriva på min lilla berättelse igen på text, inte nog med att den kommer vara dålig den kommer vara väldigt svår att spela in också :P.
Ikväll ska jag slappa och planera lite inför vad jag ska ha med mig till fjällen och så så att allt är tvättat och klart tills på fredag :)

1 mars 2009

Idag har det varit mys med älsklingen på schemat. Vi har bara slappat hela dagen förutom när älsklingen körde ner mg till ica för att jag skulle köpa ascobinsyra... Ni får veta vad jag skulle med det till sen.
Vid 4a tiden åkte älsklingen hem, tyckte att det kändes ovanligt tidigt och ville inte alls att han skulle åka. Men vi träffas ju på fredag sen träffas vi ju en hel vecka i sälen. 
Sen Andreas åkt hem har jag inte gjort så mycket alls förutom att suttit och pluggat lite och kollat på beck, har engelskaprov i morron. Känns som att det kommer gå skit för jag känner att jag har arangerat mig alldeles för lite.

B.tw. Hr någon något bra tipps på ställen där mn kan köpa potfolios med plstfickor i A4 format till billigt ? Vet att scndinavian foto har men tänkte om det fanns någon som hade lite billigre, behöver inte vra av bästa kvalitén bara det passar min plånbok lite bättre :P

28 februari myys och bio


Idag vaknade jag brevid älsklingen, kollade ut genom fönstret och det var klarblå himmel myyys. =)
Vi har varit ute och gått en sväng med Mixa sen var vi på bio. Män Som Hatar Kvinnor såg vi, den var helt okej men det tog ett tag innan det väl hända något :P. Efter bion gick vi och käkade pizza sen drog vi hem och titade på lite av melodifestivalen och film.
Nu sitter jag och surar för att han vägrade sätta på Cartoon Network när det är PowerPuffPinglorna där kollade ju alltid på de när jag var liten haha fan vilken dum pojkvän jag har eller hur? =P aja får väl gå o sova istället då.

Hmm, min pojkvän sitter o barnsligförklarar mig nu, ingen annan som tycker om att kolla på tecknade program som ni såg på när ni var små ? =P