Lisa & Philip #2


Modeller: Lisa L & Philip K Fotograf: Jag

En till bild från lisas bal. De var såå fina! Idag har varit en jättera dag på jobbet, jag har fotograferat en superduktig modell från Ukraina som jag tagit en modellrealease på så de kommer jag att visa på bloggen framöver kommer också komma bilder på en jättesöt liten hund som jag fotograferat idag.

Emma #2



Fler bilder som jag tagit på The Studio på fina Emma :).
Igår var vi på ikea och gjorde slut på massor av pengar på nästan bara småsaker som t.ex. tvättkorg men nu har vi nog det mästa som man behöver här hemma. Nu behöver vi bara de större sakerna som är en hallbyrå, ett skrivbord en soffa, ett soffbord, en snyggare tvbänk och en byrå till sovrummet. I helgen hämtar vi byrån till hallen och skrivbordet, soffan kommer om några veckor och soffbord och byrå till sovrummet köper vi såsmåningom. :)

Elsa #2


Modell: Elsa Fotograf: Jag

Lite fler bilder på lilla Elsa :)

Lisa & Philip


Modeller: Lisa L & Philip K Fotograf: Jag

En av bilderna från supersnygga Lisas bal på henne och hennes pojkvän. :)

Madde



Lite bilder som jag tagit på fina Madde (Emmas syster)

Midsommarafton var jättekul igår, vi cyklade ett gäng till lite vänner och spelade brännboll, grillade och åt och drack massa gott, har dock inga bilder från gårdagen. :)

Emma

En sjukt snygg tjej jag fotograferade på The Studio tilsammans med hennes syster och mamma, kommer bilder på hennes syster också, de var supersnygga!

Elsa


Modell: Elsa Fotograf: Jag

En bild på supersöta Elsa som jag fotograferade för någon vecka sen, såå söt!

Miriam



Lite bilder från jobbet :)


Lindas bal


Modeller: Linda G & August L Fotograf: Jag


Jobbar och fixar :)



Jut nu har jag jobbat väldigt mycket både på The Studio och med att försöka komma ikapp med lite bildredigering och när jag inte gjort det har jag gjort mig lite hemmastadd och fixat här hemma :) Över är lite blandat med bilder från fotograferingar i studion, kommer att publicera lite från några fotograferingar där också lite då och då, tjejerna över kommer ni nog ganska säkert att få se fler bilder på. :)

Jag har flyttat ! :)


Fotograf: Jag Modeller: Hanna & Linda

Nu bor jag hos Andreas det är helt SJUKT ju! ;D Kommer dock sakna många människor bland annat de på bilden över. <3 Ska adressändra ikväll när andreas kommit hem så jag vet vad vi har för lägenhetsnummer. Nu ska jag redigera massor av bilder bland annat från Lisas bal och på en URGULLIG 6månaders tjej som heter Elsa, hon var sååå söt och fotogenisk! Fast först ska jag nog sova lite är fortfarande förkyld :(

Jag har tagit studenten! =)


Bild från Chanpangefrukosten, kommer inte ihåg med tror det var Malin eller Jennifer som tog den

Äntligen har det varit min tur att ta studenten! :) Nu är det mycket som väntar och även fatst jag är superförkyld så lämnar jag Tranås i morgon med lite blandade känslor. Ser såå mycket fram emot att börja mitt "nya liv" i lilla Alunda vid Uppsala men samtidigt kommer jag att sakna den här lilla hålan med alla människorna man känt i större delen av sitt liv. Speciellt min underbara lilla lillasyster kommer jag sakna, men det är ju bara att åka och hälsa på här hemma lite då och då :)
Nu ska jag ta en ipren och en alvedon sen lägga mig och hoppas att jag mår mycket bättre i morgon än jag gjort idag. :)

IMORGON TAR JAG STUDENTEN! =D


Foto: Hanna eller Linda


BTS - Lisas bal

Idag har jag varit och tagit balbilder på Lisa och hon var så sjukt vacker så nu har jag två stycken extremt vackra baltjejer att lägga upp bilder på här, spännande va? Nu har ju fått se ett litet smakprov på Linda från hennes bal så nu tänkte jag bjuda på en BTS-bild från Lisas också. Haha var lite småbarn uppe vid rås där vi fotograferade som gick fram o sa "vad snygg du är!" till Lisa, SÖTT!
Och tack till Alice som fixade Lisas hår som fick agera lite assistent åt oss under fotograferingen! :)



Översvämning + balfotografering



Idag har jag två grejer att skriva om en bra och en dålig. Jag börjar med den dåliga, som ni ser över så har jag haft översvämning i studion. Igår på eftermiddagen så packade jag ihop det sista i studion inför flytten och ställde upp det fint i olika hörn beroende på om det skulle till mamma, pappa eller med till Andreas. Sedan när det åskade massor och spöregnade hade jag hunnit hem till mamma och bakade chokladbollar med Smilla.
Senare vid ungefär halv 9tiden så ringde min "granne" till studion och sa att det hade kommit in vatten så att jag nog borde nog åka dit och titta.
Jag tänkte att det nog inte var så farligt och eftersom allt var ihop plockat så tänkte jag att blixtar o.s.v. ligger ju i väskor så det klarar sig nog. Det kan vara bakgrunden som blivit lite skadad längst ut men det gör inte så mycket den är ju 11meter så det är nog ingen fara med det heller, trodde jag ja.
När jag låste upp dörren till studion fick jag en chock jag bara skrek rätt ut, det var hur mycket vatten som helst, överallt! ALLT var verkligen förstört, alla mina bilder, bakgrunden var ju inte ens att tala om, min och Andreas Tv bänk vi skulle haft i lägenheten, inte heller hade mina blixtar klarat sig helt i väskan heller då vattnet hade gått igenom och "tagit sig upp" i väskan och ja, ni ser ju hur softboxarna ser ut. Ja ALLT var verkligen förstört... Nu hoppas vi på ett riktigt bra försäkringsbolag då jag räknat på det och det är saker värda ca.10 000 där inne. Det förstördes även mycket rekvisita bland annat lite kläder och stolar som jag hittat på loppisar som varit suuperfina som ju inte går att ersätta, två bors som jag haft där inne är också helt förstörda.

Nu till det roligare i alla fall, idag ska jag fotografera Lisa inför hennes bal nu på morgonen! :) På bilden över är några av sakerna som jag ska ha med till fotograferingen, ska även med en filt så Lisa och Philip har någonting att sitta på. Det var ju väldigt tur att vi inte planerade en studiofotografering idag för det hade ju varit omöjligt, nu hoppas vi på fina bilder, att regnet håller sig borta idag och att jag har ett väldigt bra försäkringsbolag ;).

Cornelia S #2



En till bild på Conne. Vet att det har varit lite dött här men det är ju min studentvecka så just sitta vid datorn hinner jag inte göra så mycket... Har massvis med bilder som ligger och bara väntar på att bli redigerade och publicerade här så håll utkik efter nästa vecka någon gång så kommer det komma mycket bilder på bland annat baler, par, studentbilder, hundbilder och lite bidler som jag har tagit på The Studio.

Cornelia S

Kom på att jag inte lagt in några av bilderna på Conne än så här komer två av mina favoriter. har mycket bilder på lager nu som ni ska få se framöver ;).



Modell: Cornelia S Fotograf: Jag


En bild på vackra Linda


Modell: Linda Fotograf: Jag

En bild från Lindas bal, hon var så extremt vacker!!! Nu är jag vid Uppsala i vår lilla lägenhet i Alunda. Idag är jag ledig så jag ska försöka hinna med att sitta och redigera lite bilder samtidigt som jag ska tvätta, göra mat och städa iordning lite här, det ser ut som ett bombedslag i denna ungkarlslya som det är just nu ;). Längtar tills jag har fått hit en hylla och ett skrivbord som pappa lackerar just nu. Dock kommer det dröja ett tag tills vi har möjlighet att köra hit allt. Efter att Andreas slutat jobbet idag så ska vi åka och titta på en soffa, vi skulle beställt en som båda tyckte väldigt mycket om häromdagen men den var alldeles för stor kom vi fram till sen så nu får vi leta vidare och efter det är det att åka till Thuns och shoppa lite som gäller :)