Konstrakan 2010

Nu är jag hemkommen från konstrakan, lite rikare och runt 150visitkort fattigare. Tack ALLA som har hjälpt till och alla som har varit där och tittat det har varit jättekul! :)

Rebecha A


Modell: Rebecha A Fotograf: Jag


Fick avslöja bilderna här och på bilderna ser ni Rebecha :) Hon ska ge bilder till sin pojkvän sen som är, hmm min halvkusin kan man väl säga? Tycker det är en jätte kul present med bilder.
Idag har jag fått nycklarna till studion en dag tidigar vilket inte gör något alls. Har varit där och tittat lite nu och planerat lite =D Ska dock måla om fixa lite innan jag tar in studiogrejerna.

La upp lite bilder på studion på fb... Klicka -->HÄR<-- för att se lite hur det ser ut just nu :).

Redigering

Wohoo får nyckeln till studion på torsdag, GÖTT! Nu sitter jag och redigerar lite från dagens fotografering. Det ska vara en överraskning till en person så lägger inte upp mer än såhär nu. Får se om det kommer upp bilder från fotograferingen här sen, har inte frågat än så vet inte säkert.

Allt närmar sig...

Ohho idag har stora tjejen provat ut och beställt sin studentmössa :) Haha oj nu är vi inne på sista året på riktigt... =o Har skrivit ut massor inför konstrakan nu också och har fått reda på vart jag ska stå någon stans. Så nu är det upp till alla att komma och titta utanför expert i Tranås på Lördag(28/8). :)

Rebecka S #4


Modell: Rebecka S Fotograf: Jag

Lite bilder från det andra temat vi tog när jag och Becka var ute. När det började regna så blev ju håret blött och sminket rann lite så vi förvärrade det lite och drog nytta av det istället.

Tilde

Tänkte lägga upp en liten hundbild nu bland alla Becka bilder :P Hunden var hos en släckting till andreas när vi var där i somras. Inte så seriöst tagen kom egentligen dit "utan kamera" fast den finns ju tillgänglig så sprang till bilen och hämtade den när jag såg den söta lilla boxern :)

Rebecka S #2

Oj nu har skolan börjat igen och de tidiga mornarna känns. Men ganska skönt att gå i 3an ändå, bara ett år kvar! :D 
Har lite fullt upp just nu ska få ihop allt till konstrakan ändå tyckte jag att jag började i god tid och nu är det nästan bara en vecka kvar. Fast har inte så mycket kvar ska bara bestämma de sista bilderna till portfolion. Aja här är lite bilder på Becka i alla fall :).


Modell: Rebecka S Fotograf: Jag


Rebecka S #1


Modell: Rebecka S Fotograf: Jag

Här är en bild från dagens fotografering, kunde inte hålla mig. Imorgon så börjar skolan igen och då är det slut på mitt sista(!?) sommarlov, om jag inte pluggar vidare såklart. Men men, har fått ett väldigt bra schema till hösten i alla fall :)

Behind The Scenes - Rebecka S

Idag har jag fotograferat Becka, vi satt och diskuterade och redigerade lite bilder här också efteråt också. Det är så grymt kul när både modell och fotograf är jättenöjda efter en fotografering :) Kommer nog bilder i morgon eller kanske dyker upp lite redan ikväll, har ju som sagt redan redigerat några stycken.

They said it changes when the sun goes down...

En bild som kommer att hänga på konstrakan som mest har legat och skräpat oredigerad tills jag hittade den för några dagar sedan :) Nu hänger den uppe i vardagsrummet sålänge.

Bloggdesign

Har ju tänkt att inte fixa så mycket med bloggdesigner men piffade upp Lisas header och ändrade färger lite snabbt idag bara tycker faktiskt det blev väldigt stor skillnad på så liten stund. :)

Ölandsbron
Klicka för större bild

En bild som jag tog från parishjulet på öland.


Bröllop Marie(mamma) & Dick 31/7 -10

Här är lite bilder från Mamma och Dicks bröllop. Eftersom jag inte fick vara fotograf för att jag skulle vara med på massa bilder så hade vi en annan fotograf och eftersom jag inte ville störa massa under fotograferingen så riktade jag mest kameran mot lillasyster. Tog lite bilder när dom gick ut ur kyrkan för riskastning i alla fall och det är de som är över.
Här under kommer två lite roliga bilder från bröllopet också. Den vänstra är tagen av andreas och visar hur duktiga vi alla är på att titta in i kameran eller hur? Och den högra är en liten bts(behind the scenes) bild som jag tagit, haha ja den får tala för sig själv.


Bröllop Marie(mamma) & Dick 31/7 -10 förberedelser

Här är lite bilder från mammas klänningsprovning, tog ju lite bilder på förberedelserna innan bröllopet. Kommer komma fler bilder från bröllop senare och ett litet inlägg med bilder från Öland måste ju också komma någon dag.

Raceweek Kinekulle Ring 2010

Här är lite bilder från Raceweek :) Min favoritbild från veckan är helt klart när Ebbe kör bort vatten i Rescue Car :) Haha min kamera tål nog att bada med med tanke på att den höll för att vara ute i det vädret.

Bröllop Marie(mamma) & Dick 31/7 -10


Fotograf: Jag  Modell: Smilla


Nu är raceweek och bröllop slut och bröllopet var väldigt vackert måste jag säga, och grymt kul fest! :) Här är en bild på Smillas lilla bukett. Vi hade en annan fotograf men jag kunde ju inte låta bli att ta lite bilder jag med så kommer nog lite fler. Har ju fotat förberedelserna också. Nu är vi påväg till öland i regnet hoppas det blir lite bättre väder i veckan i alla fall.