Julskyltning och julklappar

 
Egentligen har jag ju lite semester men kunde inte låte bli att hålla mig från bloggen... De närmaste veckorna kommer en hel del ändras här, det kommer komma en summering av 2012, en ny bloggdesign, nya prislistor, hemsidan kommer att uppdateras o.s.v.
Bilden här över är på julskyltningen i ett av mina fönster och en bild jag tog när jag hade massor förstoringar i studion innan alla kunder kom och hämtade sina bilder de skulle ge bort i julklapp. Är så kul att få se sina bilder på fotopapper och på Canvasduk!
Detta blir det sista inlägget för i år, tack för ett superår och
 
GOTT NYTT ÅR!!!

GOD JUL! ♥

Hej allihopa! :)
Nu är det inte långt kvar till julafton och nu så tar jag en liten semester! :)
Är tillbaka efter nyår igen, undrar ni över något kan ni självklart skriva ett mail så svarar jag när jag har möjlighet.
 
GOD JUL! ♥
 

Sisters

Hade en såå fin fotografering på en liten bebis i lördags, hon bara log nästan hela fotograferingen och var hur nöjd med livet som helst. Har ofta föräldrar som kommer o är lite nervösa över att barnen inte ska sitta still o.s.v. o mitt svar på det är, det gör de oftast inte men det gör inget! :)
Man får försöka fånga de små ögonblicken där barnen fastnat för något ljud man gör, någon nalle man har bakom sig eller helt enkelt leka fram de bästa bilderna, barnen kommer inte till studion sätter sig mitt på bakgrunden o ler jättestort, det behöver inte ens vara ett leende som gör den finaste bilden. Det är klart det finns sånna små änglar också men då är de oftast lite äldre eller så är de så små så de inte riktigt kan ta sig fram.
 
Aja nog om det, denna bilden från den fotograferingen fick gå före allt här i kön för bilder som ska in på bloggen! Tycker att den är så fin! Systern till bebisen hade med sig ett halsband det stod sisters på o tycker att bilden är sååå fin! Tänker bara på min lillasyster och att nästa gång hon kommer upp hit så ska vi ta superfina syskonbilder i studion! :)
 
Modeller: Felicia & Tilda  Fotograf: Jag

Alfred 9dagar

Modell: Alfred  Fotograf: Jag
 
Mitt lilla söta Kusinbarn Alfred! Fotat mycket sånna här små söta "marsipanbebisar" som en kompis till mig kallar  bilderna på de nyfödda men jag måste faktiskt få favorisera denna lilla söta kille lite eftersom detta är någon jag garanterat kommer följa tills han blir stor! :)
Har ju somsagt haft endel små tomtar i studion nu innan jul så ni kommer att få se ganska mycket bebisar och barn här framöver. :)

Erbjudanden och priser!

Nu är det mycket på G här innan jul o jag är fullbokad(!) nu om man vill hinna få bilder innan jul, kanske skulle kunna hinna med en till liten fotografering nu på fredagskvällen men annars är det helt fullt! :D
Tänkte lägga upp något de flesta kunder redan har fått ta del av men i alla fall, lite prislistor o erbjudanden!
Priserna gäller om man har möjlighet att hämta bilderna i studion annars tillkommer frakt.