I can't live in a fairytale of lies....

Vet ni vad ? Jag har looov! Fast jag har varit extremt osocial här... Jag har massor att göra, skolarbete, projektarbete, körkortsteori och nu ska jag förbreda mig inför en arbetsintervju oxå de sista var dock grymt bra, ska bli så spännande! :)
Mitt i allt så har vi ju flyttat också med mamma och bilden är på mitt lilla "vardagsrum" som jag har nu. Vet att tvn är pytteliten, tror den e 15" tillomed mindre än dataskärmen men ingen idé att köpa ny nu, blir juh snart att flytta upp till Uppsala.


Heja Heja Heja HV...

...HV blå är de bästa!
I lördags befann sig jag och Andreas på Hockey, HV71-AIK. Jag vann av en ren slump biljetter till matchen och eftersom jag faktiskt är lite av en HV-fan så tvingade jag med Andreas dit också. HV vann och AIK förlorade precis som det ska vara! ;)
De var nytt för mig att ta med kameran på en hockeymatch och tror tyvärr att det syns i bilderna... Sen eftersom jag vunnit biljetterna så fick vi ju inte välja vart vi skulle sitta utan i satt typ så högt upp man kunde komma och dessutom bredvid AIK klacken(som efter matchen självklart började bråka med varandra) suck.


Grattis Smilla 4år!!!

Idag fyller min lillasyster hela 4år! :) <3
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!




Lite snabbredigering på bilden ser visst att 4an typ "flyger" nu dessutom. Samma bild som igår också. Men jag ville ha något att lägga upp i alla fall nu hinner jag inte mer idag för har FULLT UPP(!)

Den lilla filosofen Smilla


Modell: Smilla Fotograf: Jag


Fotade denna otroligt söta tjejen igår, den sötaste jag någonsin sett faktiskt(min lillasyster). Hon har fått en superfin älvklänning som hon ska ha på sitt barnkalas som ska vara en maskerad. Jag passade även på att använda henne som min lilla älva i fotoprojektet jag håller på med till skolan. De e lite "övernaturligt" och sagotema jag ska fota. Mycket redigering och sedan ska jag även visa för och efterbilder i ett häfte eftersom det kommer bli mycket redigering.
Smillas bilder ska jag redigera bland annat så att hon är en liten älva i sin älvklänning sittandes på en blomma, Smilla skrattar bara och tycker jag är superkonstig när jag säger att hon ska sitta på en blomma.
Idag har jag gjort halkan också, grymt kul! :)

Happy Valentines Day



...i efterskott :). Jag skulle egentligen lagt upp de igår tänkte jag men mitt internet fungerade inte alls bra, de har fortfarande inte fixat problemet så nu sitter jag och surfar på pappas dongel.

Oh Starlight, don’t you cry we’re gonna find a place where we belong...


En grymt söt vovve som satt i ett gatuhörn och frös en morgon, stackarn! :(


Nu är jag hemma efter en superbra helg i Uppsala! :) Skulle egentligen bloggat och gjort massor av annat på bussen påvägen hem hade jag tänkt men då fanns de juh inget eluttag och denna datorn har INGEN batteritid... Så fick bli att sitta en stund nu istället, skönt att man har sovmorgon i morgon i alla fall. :)

I knew the ice was gettin' thinner but I kept skating on..



Bilden över är en till bild som är resultat från att jag inte kan gå till studion utan att fotografera något :P Idag är det som ni kanske anade på bilden städning om gäller, eller mer pakning kanske, för vi flyttar ju faktiskt till ett nytt hus med mamma nu i helgen! Jobbigt att ha längre till stationen bara men skönt med hus och egen ingång. Kommer även ha ett litet "eget vardagsrum" då mitt rum är uppdelat i två rum så det blir nog super.
Aja nu är det packa som gäller! :) Jag flyr hemmifrån lite under flytten också, i helgen är det uppsala som gäller! Dock missar jag nog rallyt som är på söndag eftersom jag åker hem hit då men kanske hinner se början i alla fall... HOPPAS!

Can you hear the dolphin's cry?



Jag kan verkligen inte vara i studion utan att fotografera... Skulle bara leverera bilder så blev det att fotografera en av leksakerna jag har där, SUCK typiskt mig.
Nu måste jag plugga, plugga, plugga, plugga... =/ Sen får man ju inte missa The Mentalist ikväll heller ;)

She trade her heart in for a fairytale...



Sitter och lyssnar på Nicke Borg Homelands solo låtar, måste säga att vissa av låtarna är grymt bra! Men samtidigt så slår de inte de låtarna då hela bandet(Backyard Babies) är med. Fast kul att han får lite uppmärksamhet också och inte bra Dregen! :)
Har varit lite off här och har varken haft tid eller lust att skriva något, prioriterar mig själv före bloggen ;). Men har i alla fall haft en grymt kul helg med bland annat snowboardåkning och mys med Andreas. Sedan avslutades den igår med skridskor och filmmys med Linda och några fler.
Bilden över är en bild på en av pralinerna som jag har fotograferat till Erika, Lizette och Hannas projektarbete. Heh vi var tvugna att vara lite smått snabba och sen hade vi en glansig bakgrund vilket jag inte är så van vid så blev visst lite skuggor åt alla håll och kanter, men tycker det blev ganska bra. :)