Kyrkbilder, Jessica & Morgan 27/8 2011

Här är de sista bilderna från Jessica och Morgans bröllop och den sista bilden får symbolisera en början på en sjukt rolig fest!

Milton #2

Modell: Milton Fotograf: Jag
Lilla milton ville vara med här på bloggen igen med sitt lilla tåg, vilken sötnos eller hur!? Tycker att tåget han har på bilden var sjukt fint, var något som hade gått i familjen vad jag fattade det som. Alltid kul när familjerna har med sig egna leksaker till fotograferingarna :)

Bröllopsporträtt, Jessica & Morgan 27/8 2011

Flera fina bilder från Jessica och Morgans bröllop, de var sååå fina!
Har en bildserie kvar sen från kyrkan. Ser faktist fram emot sommaren 2012 nu och hoppas på att fotografera något bröllop då. Jag ser ju inte mig själv som en bröllopsfotograf, det tog tid innan jag fotograferade mitt första bröllop och jag hade fått frågan om att fotografera bröllop tidigare men tackat nej pågrund av det stora ansvaret man har på sig som fotograf en sån dag. Första bröllopsfotograferingen blev faktiskt en överraskning då min kusin hade ett överraskningsbröllop på ett dop jag skulle fotografera.
Nu så har jag kikat tillbaka på mina bal och bröllopsbilder och börjar känna mig mer o mer säker så hoppas på minst ett bröllop i sommar :)

Coola tjejen Ella

Modell: Ella Fotograf: Jag

Tycker denna tjejen kan vara riktigt cool och de bilderna jag har på henne stämmer så bra överens med hennes personlighet tycker jag, en cool busunge ;)

Familjeporträtt, Jessica & Morgan 27/8 2011

Här är ännu en bild från Jessica och Morgans bröllop. Var lite svårt att få med alla på bild men alla kom med i alla fall. Gillar den översta bilden eftersom en av småtjejerna visar upp sin klänning så fint och Felicia där i mitten av bilden får en liten skrattatack. Sen älskar jag den svartvita bilden där en av småtjejerna luktar så fint på sina blommor. Hmm en inzoomning på den bilden kan nog bli riktigt fint :)

Sötisen!

Underbart söt hund på bilden eller hur? Brukar inte vara så mycket för varken småhundar eller "nakenhundar". Jag gillar ju mer bullhundar men tycker denna killen är riktigt charmig! :) Kunde inte bestämma mig om färg eller svartvit så vlde båda bilderna  :)
Aja nog om hundar, tänkte påminna om att jag har lite nya saker på g med företaget som ni kommer att få reda på framöver (blir nog v.14 eller 15). Nyheten kommer jag skriva om först på min fb sida så klicka in på den nere i högra hörnet och tryck på gilla om ni inte redan gjort det :)

Bröllop, Jessica & Morgan 27/8 2011

Hej o hå nu har jag fixat med massor av bilder som jag inte publicerat här tidigare så nu kommer jag förinställa en bildbomb till nästa vecka tror jag ;)
Kommer blandannat komma fler bilder från detta bröllop som jag visst bara visat förbredelserna på hitills det måste ha glömts bort totalt där ett tag har ju määäängder med bilder från detta sjukt fina bröllop.

Elisabet G #2

Modell: Elisabet G Fotograf: Jag
En till snyggobild på Lisa ;)

Imorse var jag på sjukhuset igen och denna gången har jag faktiskt fått en diagnos som känns väldigt logiskt och inte alls farlig så vi hoppas att doktorn har rätt!
Jag var ju med om en liten bilolycka i december som jag nämnde lite i detta inlägg. Jag var nere i diket och det tog stopp mot en skylt så det var ju en ganska hård smäll men jag har ju mått helt bra efter det och inte tänkte mer på det dock så såg docktorn att jag hade varit på sjukhuset efter det i mina journaler och plussade ihop lite.
Jag har troligen spänt och sträckt mig så mycket när jag var i diket och det tog stopp så att det påverkar min nacke och musklerna runt omkring som leder upp till mitt öra. Därför har jag några muskler som inte fungerar helt korrekt vid örat så att det bland annat kan komma in vatten innanför örat och det kan i sin tur påverka balanssinne o.s.v.  om jag förstod det hela rätt(går nog att förklara betydligt bättre).
Men men i alla fall så är det ofarligt bara väldigt obehagligt och det går inte att göra så mycket åt mer än att försöka slappna av så mycket som möjligt i musklerna runt nacken och kanske lite massage. Att jag var så virrig sist när jag skrev om det här var nog pågrund av att jag slutat äta de där himla tabletterna jag fick från den andra doktorn, och ja dom gjorde mig ju allt annat än frisk. Nu känns allt betydligt bättre när jag slutat äta fel medicin och det känns skönt att man vet att det troligen inte är något allvarligt i alla fall.
Aja nog om mig nu i morgon så ska jag iväg på en spännande sak får se om jag skriver något om det här än tror inte att jag har något klart i morgon tyvärr men ja som sagt vi får se(Kommer nog att uppdatera på fb först). :)
Sen ska jag vidare till Tranås i morgon också så kan bli dåligt med bloggande i helgen.

Modell för ett tag favoriter

Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag
Är är ett några favoriter från modell för ett tag fotograferingarna, heh kunde inte lägga ut från alla fotograferingarna så har bara valt dem några stycken av de som blev bäst, ingen ska känna sig bortglömd för alla var grymt fina ;) Sen är det inte alla som vill vara med på bloggen och det accepterar jag sälvklart så vissa riktigt fina bilder saknas också. :P
Nu måste jag säga att det förhoppningsvis är mycket kul pågång nu på foto o företagsfronten och jag väntar på ett väldigt spännande samtal.. Hoppas hoppas hoppas! :)
Annars så är det gasnka lugtn just nu, igår var jag o tränade så mina stackars lår gör lite ont idag. Det gör inte så mycket eftersom jag är ledig.
Ska ner till Ica idag här i Alunda och hämta ut ett paket med lite kontorssaker och sen så ska jag tvätta det är allt som är planerat såhär långt! :) Sen är det bara att vänta på det där himla samtalet :P Och självklart väntar jag också på ett mms från fina Mathilda Hofling som kommer att få en liten bebis i vilken sekund som helst och har lovat att mmsa en bild på den lilla pojken ;)

Elisabet G

Modell: Elisabet G Fotograf: Jag
Bilder över är på snygga Elisabet grymtjej det där! ;D

Idag har jag mått betydligt bättre(på virrighetsfronetn i alla fall) och inatt har jag faktiskt kunnat sova ordeltlingt också. :)
Idag har jag jobbat lite och träffat underbara Mathilda på stan o fikat, även köpt ett par nya kortbyxor till utlandsresan. ;D
Nu ikväll är slappkväll här hemma med tacos o TVtittande, myys! :)

Virriga Sara...

Modell: Jennifer E Fotograf: Jag

Bilden är på fina Jennifer(och har inget med texten att göra), vet att den inte är 100%skarp men tycker om den massor i alla fall :)
Jagkänner mig bara helt virrig de senatste dagarna har varit sjukt skumma..
Har slutat med en medicin nu som jag fått eftersom jag har problem med mina öron, yrsel och huvudverk(fråga mig inte vad det är för det vet ingen än..)
Aja den medicinen som jag ätit nu har gjort mig extremt trött och igår morse så tog jag ingen tablett eftersom kuren är slut och det märktes dirrekt att jag kände mig piggare men nu till det konstiga... Jag har inget minne av vad jag gjorde igår efter frukost och till ca.21.30 då jag började fixa med att flytta bilder på datorerna. =S Det är sjukt konstigt... Sen var jag jättepigg igårkväll o idag har jag också varit väldigt pigg även fast jag inte lyckades somna i tid igårkväll.
Dock så känner jag mig extremt virrig idag med, jag kan göra en sak sen några minuter senare har jag ingen aning om jag gjort det eller inte... Har i alla fall pratat med vårdcentralen och har tid på måndag igen, herregud 19år och alzheimers?
Ne då så är de ju inte  och det är ju inte speciellt allvarligt bara förvirrande, men vi får väl se vad de säger om allt på måndag.
Vill bli frisk nu!!! Vi ska ju faktiskt utomlands snart ;)

Flytt


Just nu pågår det dataflytt hemma hos mig så allt är väldigt rörigt... Överför till olika hårddiskar och sen ska det vidare till Mac datorn ;D  Så blir nog lite tyst här ett tag till sen ska ni få se lite bilder på nya datorn när den fått sin plats på skrivbordet. Har även ändrat om en del på skrivbordet blev ju mindre plats helt plötsligt... Min 17" dator ser väldigt liten ut just nu...

Idag har jag shoppat! :)


Precis som rubriken lyder så har jag shoppat till företaget men har inte haft tid att plocka upp något av det vi handlat än, måste totalrensa skrivbordet innan(både i verkligheten och på denna datorn). :)
Skulle bara lägga in en kommentar här om det för att jag är så glad, låter bilden tala för sig sj ;)