Rally SM


På bilden över är Pontus Tidemand som kom 1:a denna deltävling om jag inte minns fel.

I lördags så var vi på Rally SM här i Uppsala! Det var väldigt kallt men supermysigt! :)
Linns pojkvän körde en av bilarna också och Andreas kusin var kartläsare och de kom 3a i Junior SM(denna deltävling) Grattis till dom! :)
Nu har jag äntligen köpt ett terrarium också så nu lever de två mössen lyxliv här hemma och har ett terrarium som jag skulle kunna ha ca6 möss i(tror den är laglig för 11 möss).
Nu ska jag redigera vidare, har ju somsagt massor av jobb att göra... Får se om det kommer att komma fler bilder från rallyt framöver, tror det blev en hel del bra!

BTS - Fotografering



Här är en liten bild från dagens fotografering där jag fotograferat Jennifer (Snodde den från hennes blogg).
Haha hemsk bild på mig egentligen med jacka mysbyxor kängor och mössa och så plågar jag modellen med att stå i klänning, snälla tjejen ;)
Nu har jag mängder med bilder att redigera inte nog med bidlerna från modell för ett tag utan från tre andra fotograferingar också men det är bra jag är ju inte sysslolös i alla fall ;)

Hanna "Modell för ett tag"


Modell: Hanna Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag

Oj dåligt uppdaterat det har varit här nu... I lördags hade vi Modell för ett tag igen. Måste säga att det tyvärr märks att det är januari då det var färre bokningar än tidigare, tråkigt!
Jag har i alla fall börjat springa på löpbandet en stund om dagen och det går superbra. Synd bara att det låter en del så kan inte springa för sent på kvällen med tanke på grannarna.
Vi var och dök i söndags också och det var superkul. Det var killarna från Uppsala Water Events som hade hand om det och så var det bara jag Andreas ett par till och två instruktörer så var jättebra.

Bodil, Modell för ett tag


Modell: Bodil Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag


Kom på att jag inte lagt upp någon bild på bodil från första modell för ett tag dagen(i oktober!) men här kommer en i alla fall :)
Har massor av bilder att publicera... De kommer lite eftersom och helt i oordning men det kommer att komma fler i alla fall. Kommer att ta fler bilder snart också för på lördag är det modell för ett tag ;D
Nu har äntligen mitt löpband kommit hit så nu är det hårdträning ;D Har även snobben här så blir ju en del motion med honom också :)

Hundvakt åt lilla Snobben



De senaste dagarna har vi varit hudvakt åt lilla söta Snobben som han kallas (han heter Frédéric Chopin). Denna killen är så underbart söt så det finns inte! Har dock inte haft tid att ta så jättebra bilder på honom har mest fotat med telefonen, men idag när de var snöstorm ute fick jag några bilder på honom i alla fall innan både han och jag ville in i värmen igen. :P
Får ta hit honom någon dag när studion är uppsatt istället. :)
Nu har jag bestämt mig för ett löpband, då var det självklart slut på lager men det skulle komma nästa vecka i alla fall. :)

Moa #1 Modell för ett tag


Modell: Moa Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag

En bild på jättesöta Moa som var med på vårat modell för ett tag i december! :) Hon och hennes kompis(kommer bild på kompisen senare måste bara kolla så att hennes mamma godkände att vi använder bilderna innan) var på idolfinalen samma kväll så de blev stylade och fotograferade innan de åkte dit och tittade. Superkul tycker jag de var såå fina! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag in till stan och shoppa lite och hämta Andreas som är på jobbet.
Måste bara tillägga att Andreas var helt underbart gullig igår! Jag har haft ont i bihålorna och igår när han kom hem hade han varit på apoteket och handlat massor av saker som de hade rekommenderat och varit hos hans mamma o pappa och hämtat någon spray som de hade en oöppnad av. Och idag mår jag sååå mycket bättre, tack älskling! :) <3

Shopaholic nästa ? ;D


Haha de är ju bara för söta mina små tjejer...! :)


Heh ne det är nog ingen risk att denna "snåla" smålänningen skulle bli men man börjar undra. I söndags var jag och handlade upp några av mina presentkort från i julas och kom hem massor av nya kläder.
Igår gick jag och spontanköpte en födelsedagspresent till Smilla hihi tjejen kommer att bli sååå glad! Och idag eller i morgon så ska jag kanske in till stan och handla upp många tusenlappar, blir nog ett löpband och ett terrarium! :)
För två veckor sen så handlade vi nytt soffbord och matta till det och nån gång under denna månaden kanske jag ska köpa en 27" mac-dator också, jag kommer att bli pank! :o (datorn är i och för sig till företaget så det är inte från mina pengar på samma sätt)
Mat kanske jag ska handla lite idag oxå, men efter att ha läst vad jag nyss skrev så kanske vi får leva på nudlar resten av månaden. ;)

Min lilla mus



Haha insåg nyss hur illa min rubrik till detta inlägg lät... Här är i alla fall en av mina små mustjejer på bild, sötisen! Har några fler bilder på båda mössen så kommer nog att bli lite fler bilder på dem framöver. :)

Här bor vi del 4 - Vardagsrum och kontor



Här är det största delen av lägenheten som även sitter ihop med köket. Dels är det vardagsrum och dels kontor. Mössen bor ju även här bredvid mitt skrivbord som ni kanske ser. Dock ska nog allt med mössen ändras, ska nog slänga ut deras blåa plastbur och köpa ett terrarium till dem istället! :)

Detta rummet är dock inte helt färdigt så här kommer en liten lista på det som ska göras:
-Två tavellister ska sättas upp ovanför soffan och foton ska upp på dem(listerna står bakom soffan på bilden)
-Mössen ska somsagt troligen få bo i ett lite finare terrarium, även bänken som buren står på ska troligen bytas ut.
-Tv hörnan(syns inte på bilden) ska göras om helt, just nu är det bara en 42" tv som står på en byrå men vi ska köpa en tv hylla som går runt tvn och sen ha som vitrinskåp över och på sidan av tvn. Vi får se när det har blivit av så får jag lägga in en bild på hur det ska se ut. (just nu sparar vi massor av pengar så att vi ska ha råd att leva livet när vi är utomlands istället).

Nu har jag visat nästan hela lägenheten förrutom hallen(som är ganska liten och inte mycket att se) och den inglasade balkongen som just nu bara fungerar som bombnedslag... Vi ska göra iordning den till sommaren och bland annat lägga lite golv där. :)

Emilia #3, "Modell för ett tag"


Modell: Emilia Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag


Detta är ju ändå en fotoblogg så innan jag lägger upp vardagsrummet här så tänkte jag lägga upp en bild på Emilia som faktiskt varit här idag också. Denna gången med mamma, två småsyskon och syskonens pappa.
Strax efter att Emilia fått sina bilder så ringde nämligen hennes mamma och bokade en 6månaders fotografering till lillebror och sedan så ville hon ha lite familjebilder också.
Tycker det är så kul när kunder är nöjda, det är ju det allting handlar om! :)

Här bor vi del 3 - Köket




Här har vi köket på bild, det vi ska ändra på i köket är fläkten som ska bytas ut av föreningen(det behövs(!)).
Annars så är vi väldigt nöjda med köket, det vi kanske ska göra är att sätta spots med dimmer till under skåpen :) Visst skulle man vilja ha en varmluftsugn och induktionshäll också men ja, man kan ju inte få allt ;)

Här bor vi del 2 - Badrummet

Kanske det mest ointressanta stället i lägenheten men ett väldigt viktigt så det är klart att badrummet ska vara med på bild det också. Här ska vi nog inte göra så mycket, vi har pratat om både badkar och tvättmaskin men jag vet inte, jag tror vi låter det vara som det är sen om det blir hus i framtiden så kanske man kan satsa på badkar då. Tvätten får jag nog stå ut med att släpa fram och tillbaka till tvättstugan i alla fall, vi har ju inte riktigt någon bra plats att hänga den på. Aja såhär ser badrummet ut i alla fall. :)


Här bor vi del 1 - Sovrummet

Här kommer en bild på sovrummet, hihi tänkte dra ut på det lite så tar ett rum i taget ;)


(såg ett litet misslyckande i panoramabilden nu men men det är förhoppningsvis bara jag som stör mig på det)

På bilden över är som sagt sovrummet, lite slarvigt bäddat kanske men men...
Det finns lite kvar att göra i detta rummet och det är dels att fixa en ny gardin, jag vet precis vad jag vill ha men har inte hittat den någonstans än bara.
Sen så har vi inte riktigt bestämt oss för om vi ska ha en canvastavla över huvudändan av sängen eller om vi ska ha en TV vid fotändan. Vi får väl se lite vad vi bestämmer oss för, en tavla är ju helt klart snyggast men en tv i sovrummet skulle ju inte vara helt fel. :)

Grattis Älskling ! :)



Idag fyller Andreas år och här är en bild på det han fick utav mig i present :)
En dykarkurs här i Uppsala och även en dykning på Kanarieöarna i vår när vi ska dit (om vi hittar någon när vi är där)
För ett ganska bra tag sedan så frågade jag vad ni ville läsa mer om och en av de kommentarerna var att ni ville läsa mer om mig, så ja jag hade tänkt att uppdatera mer om mig då så någon gång i veckan kommer jag visa lite bilder på hur det ser ut i våran lägenhet nu är vi skaffat nytt soffbord o fått lite ordning i sovrummet m.m. :)

Gott nytt år!



Här är en väldigt sen gott nytt år hälsning då vårat internet har varit nere. Över ser ni en liten mix med bilder från olika fotograferingar under året.
Mitt nyårslöfte till er är att jag ska bli bättre på att uppdatera här, så kommer komma ett till inlägg redan idag :).