BTS - Studentbilder med Hanna & LindaIdag har jag varit med gänget på bilderna över och fotograferat studentbilder :) Jag har fotograferat Linda och Hanna och de har turats om att ta bilder på mig sedan har Viktor(som är Hannas pojkvän) tagit bilder på oss tre tilsammans också :)
Nu har jag en stooor hög med bilder som behöver redigeras men de får vänta liiite till för jag packar som en galning då jag snart flyttar upp till min älskling :)

Min abiturientbal i Linköping


Jag och min balpartner Tim


Jag och min älskling Andreas


Kärlek!


Jag och Andreas igen :) <3


Dansen


Jag och Pappa :)


Picknick och Rännstensgången


Här är lite fler bilder från min bal det är blandat vem som tagit dom vissa har jag tagit vissa mamma och vissa Andreas. Nu har jag varit på bal idag igen men denna gången har jag fotograferat Linda på balen i Tranås. Fotograferade även alla par som steg upp på röda mattan där, de var sååå fina!

Sista skoldagen i morgon...Sista skoldagen i morgon!!! :D
Ska komma upp mer bilder från min bal och sen har jag jättefina bilder på Conne också. I morgon ska jag även fotografera ett kärlekspar, på lördag är det balfotografering som gäller och på söndag är det studentfotografering med tjejerna då de även ska få ta lite bilder på mig också :)

Kärlek


Jag & Andreas <3

En bild från balen på mig och Andreas, älskar den killen! Mamma som tagit bilden och jag som har hjälpt till med ljus och inställningar.
Nu är det inte långt kvar i skolan och snart flyttar jag! :)

3 2(vi har visst inga lektioner på fredag) skoldagar kvar innan studenten
16 dagar till studenten :D
20 dagar tills jag flyttar till Uppsala :) <3

BalIgår var det bal som gällde, det var SUPERKUL och jag är jättenöjd med dansen, sminket, håret, bilderna och allt annat. Min klänning är dock helt förstörd nu, söndertrampad och helt fläckig då jag blev nersprutad med chanpange, INTE kul! Men så är det väl ska föröska se om man kan göra något åt chanpangen på klänningen i alla fall men problemet är att den inte ens får kemtvättas för att det är så mycket paljetter på den... men det löser sig nog :).Kommer komma fler bilder från balen både från dansen, på mig och min balpartner Tim och på mig och Andreas, la upp en lite oserriös på mig från när vi var i studion och fotade sålänge. :)

Det närmar sig...Idag har jag bland annat fixat med inbjudningskort till studenten bilden över är på min visselpipa och kommer att vara med på baksidan av korten. Allt börjar verkligen närma sig med bal, student, flytt jobb m.m. Det märks dock att det inte är långt kvar på min stressiga vecka som kommer se ut såhär:

Måndag:   Ett prov + en inlämning
Tisdag:     Hämta balklänning + Balträning i 4h
Onsdag:   Prov
Torsdag:  Prov
Fredag:   2 Prov + Balträning i 4h

Ska bara bli skönt att bli av med allt denna veckan känner jag men nu till de roliga nedräkningarna:

7 dagar till balen
10 skoldagar kvar innan studenten
27 dagar till studenten :D
30 dagar tills jag flyttar till Uppsala :) <3

Skärmdumpen

En skärmdump från datorn just nu med bilder från fotograferingen igår när jag fotograferade Conne efter att ha kommit hem från Uppsala. Nu ska jag sluta med redigering och urval av bilder så ska jag skriva klart en religionsuppgift.

I Uppsala

Nej nu har det lyckats blivit dött här på bloggen igen =o Kommer nog fortsätta med det ett tag då vi har så sjukt mycket i skolan nu sista veckorna. Nu är jag i Uppsala ska på möte på The Studio i morgon. Åker hemåt igen på Onsdag, får se hur mycket det blir uppdaterat här innan dess.


Modell: Simon Smink: The Studio Fotograf: Jag


Smilla

Kom fram till att jag knappt visat några bilder från när jag fotograferade Smilla i februari =o Känner att jag ligger lite efter här är i alla fall två av bilderna :).
Nu ska jag snart iväg till skolan och framkalla mina bilder som jag tagit med den analoga kameran, shit vad spännande! :) Får se om jag hinner scana in någon bild senare idag så får ni titta, dock har jag ju ingen aning om hur de ser ut så de blir spännande att se ;).


Modell: Smilla Foto: Jag


Julia & Simon #2


Modell: Julia & Simon Smink: The Studio Fotograf: Jag

Lite mer pics på Julia och Simon. Har bestämt en fotografering med en tjej nästa vecka oxå, ska bli superkul tror jag :) Idag har jag varit ute och fotat analogt och har kommit fram till att jag är inte den rätta personen att göra de, hatar väntan! Men ska bli sååå spännande att framkalla bilderna i morgon, superkul ju! :)

Julia & Simon


Modell: Julia & Simon Smink: The Studio Fotograf: Jag

Här är en av bilderna på ett grymt sött par som jag fotograferade på the studio förrförra veckan.
Idag har vi hållit på med analoga kameror och filmer i skolan så nu ska jag hem och sätta i film och batterier i morbrors gamla Canon ;)

Fler bilder från The studio


Modell: Lare Smink: The Studio Fotograf: Jag

Här är några fler bilder på Lare som jag tog på The Studio när jag var där och jobbade. Nu ska jag iväg och leverera lite bilder sedan har jag lite plugg att göra, vi har ju en hel del att göra nu i skolan...<
Men snart är det student och det känns super! Idag har jag köpt studentklänning, kuvertväska och armband, allt till studenten och balen.

SSKpremiär Kinekulle Ring 2011


© Sara Brehmer

I helgen var det racingpremiär som gällde och gud vad kul och skönt! Måste säga att jag trivs på de stället! :D
Nu är jag så supertrött så jag orkar inte skriva mer men var i alla fall en superhelg och måste säga att jag är impad över alla som sitter i bilarna över i inlägget, speciellt de tre sista. :)

Jobb ;)


Modell: Lare Smink: The Studio Fotograf: Jag

Nu har jag fått ett svar från The Studio och nu är det så att jag har fått jobb där och det känns super måste jag säga! :D Bilden är på Lare en av tjejerna som jag fotograferade där. Fler bilder kommer att komma både på henne och ett supergulligt par som jag oxå fotograferade på The Studio. 
Kom precis hem från kinnekulle ring där jag har varit och på race, bilder från det kommer snart, nu ska jag in i duschen sen ska jag sooova.