SSK Race 2 Kinnekulle Ring 28-30/5 2010

Nu är jag hemma från en GRYMT kul helg på kullen, längtar redan till nästa! Kramats lite med kändisar har jag gjort ;) Tyvärr var inte Carl-Philip där för han var på något bröllop men "bygglovs-matte" var där i alla fall =D. Kommer in lite bilder från kvällen och så på fb sen kommer det komma fler bilder på bilar här ;).
Btw. har lyckats bränna sönder min näsa i helgen oxå och idag har jag färgat håret så jag ser ut som en morot med röd näsa, låter grymt snyggt va? x) Haha ne men de med håret var väntat ska fixa till det i morgon.

Ses på måndag...

Nu ska jag iväg på race igen. Hinner inte uppdatera nånting här ju. Just nu är det så mycket men sen när skolan är slut så lovar jag att det blir bättre. I helgen bär det i alla fall iväg till kullen för ytterligare ett race med allt underbart folk, det gillar vi starkt! =D Tillbaka på måndag/tisdag :)

Varning inget intressant alls egentligen...
Har fått reda på att jag har fått VG i matte B idag och jag är grymt nöjd med det kan jag lova. Haft VG på allt inklusive nationella bara ett prov som jag inte hade VG på, det hade jag MVG på. Kalla det skryt om ni vill men jag är grymt stolt i alla fall så ville bara skriva de.
Haha där fick ni som inte trodde att jag kunde matte i 3an-5an när jag var i liten grupp ;). Tycker det är sjukt fel egentligen att de placerar barn så. Visst det kanske fanns en anledning i 3an eller 2an när de nu var de satte mig där men i 5an så bara sölade det ju ner mig att vara i liten grupp.
Ne nu ska jag soova iaf. Känns skönt att bevisa för några gamla lärare som inte direkt var mina favoriter att jag klarar mig mycket bättre utan dom ;).

This used to be a fun house, but now it full of evil clowns

Mamma som påpekade att den texten(rubriken) från Pinks låt passade mig. När jag var liten alltså jätteliten så gick jag i terapi för att jag var helt livrädd för clowner, nu tycker jag de är söta. Fast en av mina värsta fobier är nog ändå jokern från batman så lite kanske det sitter i fortfarande. ;)
Aja, dagen har gått ganska bra iaf har fått ett väldigt positivt besked och väntar förhoppningsvis på fler senare i veckan och ett i morgon.

Wish me good luck...

Ne, nu ska jag sova skulle bara säga hej och att jag varit duktig och städat ur hela mitt rum hos mamma idag så är bara lite kläder kvar i ena garderoben och någon tavla som sitter uppe :P Sen så ska ni önska mig lycka till och hoppas på att jag får ett bra svar i morgon! :) Några vet redan vad jag pratar om och ni andra kanske får veta, iaf om det går bra. ;) 

Natti natti...

SPVM Kinnekulle Ring 16/5 2010

Lägger bara ut en bild från SPVM eller ja, Villys bil är ju också från SPVM. Kommer kanske ut några bilder från SPVM på ssks hemsida sen istället.
Men nu tycker jag att ni ska gå in på SSKs hemsida eftersom Sofia har fixat lite med designen på den och jag tycker hon är SUPER duktig.
Mina bilder på förstasidan också redigerade av Sofia ;)


Klicka på bilden för att komma till hemsidan


Sigge "fjant" Brehmer

¨
Min GAMLA gubbe! :) Ganska svårt var de att få någon bra bild med tanke på att han rörde ganska mycket på sig och man kunde inte hålla selen hur som helst eftersom han ÄLSKAR att bita i kopplet.

Idag har jag lyckats vara ute och gå med SiggeFjant(han kallades fjant när han var liten) i sele. När han var liten älskade han det och var jätteduktig på att hoppa men sen tror jag han har blivit skrämd av något för han har fått typ som panikryck de senaste åren jag försökt ha honom i sele.
Idag lyckades jag dock ta på han selen hur lugnt som helst och sen var han jätteglad och hoppade omkring som om han inte hade gjort något annat. Han åt till och med och rengjorde sig, det visar ju att han trivdes :). Skönt att han kan vara ute något i sommar i alla fall. För något år sen så bet han ju sig ut ur uteburen han fick sitta i om dagarna så då fick han ju vara inne hela sommaren sen.

I'm on a horse!?

Kanske är efter men sjukg bra reklam!!! ALLT är taget i en tagning, I'm amazed! Klicka -->HÄR<-- för att kolla klippet där de berättar lite hur de gjort filmen. Runt 11.30 så berättar de om hur de har gjort hästsaken.

God gave rock and roll to you



Det är jättevarmt under dagarna när man är i skolan sen regnar det och åskar när man kommer hem... Typiskt, får hoppas att det blir bra väder i helgen. Har fått reda på att våra kissbiljetter är hämtade nu i alla fall, ser fram emot den kvällen med grabbarna! =D

Spread your wings and fly


Canon EOS 450D, Sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro
s1/250 f6,3 ISO 320


Inte så mycket att skriva för nu är det plugga som gäller. Kan ju avslöja att jag har anmält mig till konstrakan i alla fall så den 28 augusti så får ni titta efter mig i Tranås ;)

ERCup Kinnekulle Ring 15/5 2010

Lite bilder från ERcupen. Efter 6 timmar och 313 varv så vann Team Suprise Racing. De första fyra bilarna är de här över och ligger i den ordningen som de kom i resultatlistan.

1. Team Suprise Racing (nr.60)
2. BPJ Motorsport (nr.4)
3. Primus Racing (nr.90)
4. 2 fast 4 you (nr.42)

Syttende mai 2010


Canon EOS 450D, Sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro
s1/320 f6,3 ISO 400

Haha ja, rubriken är på norska. Måste ju öva för nu träffar jag ju snart lite norrmän igen ;) Ne men det är ju Norges nationaldag idag tror jag har bättre koll på deras än vår, 6 juni? Orkar inte googla antar att ni skriver om jag har fel. Haha fast googlade nu ändå vore ju lite pinsamt att skriva fel. Men hade rätt! :)
Aja, skulle bara skriva att jag blir mer och mer sams med mitt nya objektiv :) Bilden här över tog jag i botaniska i Uppsala i fredags med mitt "kära" sigma 70 -300 ne då mitt 50mm är fortfarande mitt favorit objektiv men tycker om Sigman mer och mer så länge det är bra med ljus vill säga.. :)
Nu sitter jag i skolan ska snart börja sen ikväll är det plugga matte inför nationella som gäller hela dagen :(

ERCup & SPVM Kinnekulle Ring 15-16/5 2010


Villy Zelinskis(stavas?) lotus. Helt klart en av de snyggaste bilarna i helgen enligt mig.


Nu är jag hemma från en helg fylld med racing har suttit i tidtagningen men har hunnit smita ut ibland och ta lite bilder i alla fall. I lördags var det ERCup(långlopp) i 6timmar och idag och igår på eftermiddagen har SPVM-bilarna kört. Ganska mycket spännande bilar var det med t.ex en grymt snygg Ford GTD 40(som jag tyvärr inte har någon bild på) och om någon gillar Mazda Mx5 så skulle ni varit på kullen i helgen för där har det kryllat av dom. Kommer fler bilder från både ERCupen och på SPVM-bilarna någon annan dag.
Skulle nog själv helst velat vara på våler i helgen dock. Där har bland annat shortcart och GT kört skulle varit riktigt kul att kollat på GT eftersom jag missar norska GT klassen när de kör på kullen när det är raceweek.
Aja har varit grymt kul i helgen ändå men nu är jag SUPER trött så nu ska jag soova och morgon är det plugga matte inför nationella som gäller hela dagen.

Flower

Nu ska jag snart i till stan(Uppsala). Blir en sväng till botaniska och fota lite sen när  Andreas slutat så åker vi till kinekulle på sportvagnsmeeting och långlopp.
Glömde sätta logga visst men hoppas att i håller fingrarna borta från bilden ;)

Rubrik...?

Nu är jag framme i Uppsala tänkte bara skriva ett inlägg och säga att jag är framme efter att åkt två bussar och och sen punka med bilen på väg från station och hem till andreas men det gick ju bra. Glad att träffa min älsklig igen och nu ska vi käka lite glass tyckte jag han sa... :)

Btw. Lite dålig fantasi till rubriken bara...

I could lie to myself, but it's true...



Guud vad dålig jag är på att uppdatera har varit så mycket hela tiden. Aja i helgen blir det inte att uppdatera så mycket heller för på fredag kväll så åker vi till kinekulle :). Bilden ovan är från en fotogrej vi hade med skolan idag. Uppgiften var att fota olika teman som vi fick sen skulle vi vara klara med det inom en timma. De olika temana var blått, grupp, vackert, fart och mjukt. Detta är den "vackra" bilden.

Ljunkan på stan

Dagen i lkpg blev väl inte allt för lyckad eftersom regnet öst ner i nästan hela dagen. Men har varit helt ok ändå men fotoutställningen blev det ju inte så mycket med eftersom det inte var mycket folk och bilderna blev förstörda av regnet. Men vi försökte hålla oss varma i ljud och ljus tältet iaf och såg de stackars dansarna dansa i en stor pöl som hade bilivit på scenen eftersom det blåste in regn.
Efter det träffade jag på min granne och fick skjuss hem efter en liten tur till tornby. :)


Ljunkan på stan i morgon...

Idag har de inte hänt mycket alls är hur trött som helst och ögon och näsa bara rinner när man är ute bland allt pollen :( Men i morron ska jag proppa i mig massor med medicin sen ska jag vara med när media ställer ut lite bilder på ljunkan på stan. Kom dit ni med och hälsa på. Ska vara där på förmiddagen iaf tror jag sen beror de på vädret om jag orkar stanna. Juste det kanske ska skriva vart det är också, i linköping vid S:t Lars kyrkan nånstans ska vi vara. :)


:(

Nackspärr! Nackspärr! Nackspärr!


Lejonungar

Glömde visst att lägga upp min favoritbild bland de andra på lejonen. Gillar denna bilden skarpt även fast den inte är så skarp, hehe. Gillar känslan i  bilden, kan inte sluta tänka på lejonkungen. Synd bara att det blir svarta/mörka ränder på bilden av gallret men om man skulle lägga ner lite mer tid på bilden så skulle det nog gå och fixa det också.

Lejon

När vi var på kolmården så fick vi ju gå in i den lilla "buren" som finns inne bland lejonen så nu var det vi som satt i bur istället. Riktigt coolt var det för att lejonen speciellt ungarna kunde komma in ganska långt med nosen innanför gallret och när hannen kom gående emot en så var det också en häftig känsla. Vad stora de är!


Djurbilder

Här kommer lite djur från kolmården, det blev visst ganska många men tycker det är så kul med djur. Gillar verkligen bilden på fågeln, fåglar är sååå vackra!
Kommer bilder från när vi var hos lejonen sen också.


Lördagsgodis

Igår så såg jag och Andreas på Eragon och käkade nyttigheter mumma. Fick något ryck och gjorde grönsaker med dipp och dag så har det varit städa och rensa som gäller. Har rensat ur massor ur mitt rum inför när vi ska flytta så nu ska massor av saker åka upp på tradera också.

Någon som läser min blogg som är intresserad av en Marilyn Manson flagga kanske? Har tvekat lite men kanske ska lägga upp mina HIM flaggor också snart, de sitter ju ändå inte uppe längre.

1 maj 2010


Foto: Andreas

Nu är det maj! Och jag ska bli bättre på att uppdatera här oxå. Över är en bild från gårdagen som var riktigt kul. Först var det titta på eld och fyrverkerier på badstranden i sommen sen var det att dra vidare till Emil och sen till Davve. Kul var det i alla fall med en kväll med sommenborna och Andreas såklart :).