Det går bra nu...

Just nu går det superbra allting, dock är det lite mycket så bloggen får sista prioritering just nu. Jag har fått körkort och i helgen ska jag och Linda iväg på en rolig roadtrip, det ser jag fram emot! Sen kommer vi hem på lördag och på söndag är det studentkryssning som gäller. Dock tar jag inte med mig datorn i helgen så hörs väl på Tisdag ;)


Always wanting what your eyes can't see...


Canon EOS 450D, Sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro
s1/100 f5,6 ISO 400

Idag ha jag sagt hejdå till Andreas sen efter det var det balträning som gällde, inte många träningar kvar nu ju men det börjar ju se riktigt bra ut nu när vi dansar mot vad det gjort tidigare i alla fall.
Bilden tog jag för några dagar sen när jag skulle iväg och hämta min cykel så passade jag på att att gå ner till hamnen och fotograferade lite. Har lite olika små fotojobb pågång nu och det känns faktiskt riktigt kul! :) Lite människor jag ska fotografera till mitt projekt har jag också på G, måste bara få tillbaka lite motivation för fotograferandet igen känner jag.

Pierre


Modell:
 Pierre Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

Vet inte om de e min dataskärm eller bara jag men är inte de två översta bidlerna extremt ljusa? Alla var lika ljusa i photoshop, wierd. 

Här är i alla fall lite bilder på Pierre. Idag är det superbra väder ute så jag och Andreas ska nog ut och gå en sväng snart, sen är som sagt min fina balklänning klar och ska hämtas idag! :D

Praktik at Carlings

I veckan har det varit väldigt tyst härifrån vilket beror på att jag kommer hem väldigt sent om dagarna från praktiken. Jag och Jennifer har praktik på Carlings på Ikanohuset i Linköping vilket faktiskt är riktigt kul. Vilka SNYGGA KLÄDER vi har packat upp Inne på lagret kan vi nog bada i alla grymt fina skjortor som har kommit nu, love it! Dock har jag lyckats bli förkyld men vi får hoppas att det går över fort :). Ikväll kommer Andreas hit och i morgon ska vi nog till affären där jag handlat min balklänning och hämta ut den, spännande!
Kommer nog ett inlägg med lite bilder senare idag. Nu ska jag sätta mig och redigera dopbilderna, jag ska även planera inför lite kommande fotograferingar jag har på G.

Ingen som har en stor fluffig bröllopsklänning att låna ut till ett fotoprojekt jag ska göra ? ;)

Moonshine


© Copyright by Sara Brehmer

Igårkväll var jag och morbror ute med stativ och kameror på isen och fotograferade supermånen. Månen var väldigt nära jorden igår, nästa gång det blir så är om 18år eller något så morbror drog med mig ut och fotograferade. Såå fint var det! Dock är det lite tråkigt att de flesta bilderna blir ganska lika varandra så det blir ju inte supermycket varriation.

DopfotograferingIgår döptes denna lilla killen som är mitt lilla kusinbarn Kevin. Så på dagens schema står att titta igen om och fixa med de bilderna(även skicka lite smakprov till kusinen), gå på balträning och även titta på några andra bilder som jag tog igårkväll, ni får se ikväll vad jag pratar om för nu ska jag snart iväg till Linköping för att vara på balträning. :).

Alexander


Modell: Alexander Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

Vet att jag är lite småtråkig när jag bara lägger upp bilder utan att lägga till text men har lite annat för mig, ni kommer förhoppningsvis få reda på mer inom kort.


Josefin


Modell:
 Josefin Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag


Tove


Modell: Tove Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag


Emma & Kevin

Jag har ju knappt visat några bilder från modell för en dag fotograferingarna har ju varit så mycket nu ett tag så har ju inte lagt ner så mycket tid på bloggen. Men här kommer i alla fall flera bilder från den fotograferingen på Emma och Kevin:)
Modell: Emma & Kevin Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag


Your presence still lingers here, and it won't leave me alone...


Den godaste av pralinerna som Lizette, Hanna och Erica hade i sitt projektarbete
var denna som smakade mango.


Var i studion förra veckan och nu när snöhögarna börjat försvinna så insåg jag att "hallå Sara du har ju två skyltfönster!" Så det blir att fixa med det någon dag, vet nog ganska exakt hur jag vill ha de, supersnyggt hoppas vi på! :) Ska be pappa att fixa två skivor som jag kan ha över fönstrena bara så att det inte kommer för mycket ljus in och så att folk inte ser in och sen får han vitlackera dom oxå också, nice!

Glada tjejen!Svårt att vara annat än glad när man hämtat detta i skolan idag. Bara 99dagar kvar nu, helt sjukt! =o 

En liten 4a åringEn bild på sötisen Smilla från hennes barnkalas, ni ska få se lite bildmontage med bilder på henne i den klänningen senare.
Är i alla fall i Uppsala nu men ska tillbaka hem igen tidigt i morgon(då jag även ska hämta min studentmössa). Idag var jag på arbetsintervju och jag har ärligt ingen aning om hur det gick. Var ganska många där som skulle komma på intervju men får reda på hur det gick i början av nästa vecka. Jag kände mig dock ganska liten för känns som att de flesta var äldre än mig... Bra eller dåligt? Ingen aning!