Renovering på G

Nu är det dags för en stor renovering på bloggen.... Det nya ska in och det gamla ska ut! Det kan komma en hel del udda inlägg här och sen snart någon dag kommer alla mina tidigare inlägg vara helt borta.
Anledningen är att jag vill börja om lite med bloggen och vara lite mer seriös med inläggen o.s.v. Sen tänker jag dissa min "hemsida" lite också tror jag tills jag har fixat en egen domän.

Lisa


Modell: Lisa L Fotograf: Jag


BTS - Lisa

Idag har jag och lisa varit nere vid ån och fotat här e lite "behind the scenes" blider. Haha söta gubben "får jag bara ta en bild?" Förstod dock inte riktigt om han menade på Lisa, på oss eller på utsikten men tror de var allt ihop =P.
Håller på med en ny design till bloggen nu så den ska helrenoveras tillsammans med lisas blogg som oxå ska göras om så kan blir lite dålig uppdatering här men bilderna kommer väl upp när de är klara. :)

Flower


Canon EOS 450D, Sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro
s1/640 f5,6 ISO 200

Måste säga att jag gillar denhär bilden. Brukar VÄLDIGT sällan lägga upp oredigerade bilder på bloggen men denna är bara förminskad ytterst lite skärpa är pålagd och sen har jag satt dit loggan. Jag gillar känslan i bilden på något sätt. Självklart tagen med sigma objektivet som jag börjar tycka om mer och mer.

 


Uppdatering - kamerautrustning

Har uppdaterat kategorin kamerautrustning här på bloggen, kände att det verkligen var på tiden. Ska göra något bättre av det framöver men det får duga så länge ;). Klicka på bilden för att komma dit.

Running around like a clown on purpose...

Snart ska jag gå 4km till närmaste busshållsplatsen, suck. Sen ska jag med Andreas på stan. Vi ska köpa ett Wii och jag ska leta extrajobb =D.

Crazy, crazy, crazy, CRAZY nights


(Vet att jag är orangehårig)

I lördags var vi på KISS! =D Grymt kul dag dock inte så mycket bilder som blev bra eftersom man inte fick ha med sig kamera så hade jag bara Andreas lilla kamera med mig. Gjorde en liten film i alla fall inte för att varken filmen eller ljudet är bra, dessutom så hoppar jag på många av inspelningarna men men lyssna om ni vill ;)
Aja grymt kul var det iaf! Lagt in lite bilder på fb oxå.


Sommarlov...!

Nu är jag snart framme i Uppsala(igen) Vad jag far fram och tillbaka hela tiden. Har i alla fall fått SOMMARLOV nu, mitt sista. Känns lite sorgligt faktiskt, inte att det är sommarlov alltså utan att det är det sista. Har fått mina betyg idag också och kan säga att jag är grymt nöjd! 8MVG 8VG och 1G =).

Well well..


Smilla x2 Vet att de är överexponerade och har mycket kontrast men innan ni klagas så ska jag säga att det är faktiskt är gjort väldigt mycket med flit. Ibland gillar man att överdriva.

(Klicka för att se större)


Känner att jag inte är så jättebra på att uppdatera här men men det kommer väl lite i perioder. ;) Idag har jag iaf jobbat lite extra på fotoshopen i Tranås och har bland annat lärt mig ta id-foton, skitenkelt juh. Redan i morgon bär det visst av till Uppsala sen så åker jag till Stockholm på lördag och möter upp sommenfolket där är det lite shopping och kiss som gäller! :)
Har börjat planera lite inför konstrakan nu också och sen har jag fått fler besked från Uppsala och ser ut som att det är helt klart att jag kan flytta från skolans sida. Nu är det bara velmajan Sara som ska bestämma sig och boende som ska fixas.

Update

Nu sitter jag på väg hem från Andreas. Hade hoppats på att kunna skriva "JAG FLYTTAR TILL UPPSALA I HÖST" men det är inte säkert och ser inte så jätte ljust ut nu :( Men hoppas verkligen att det fungerar och jag får gå sista året på GUC. Visst skulle jag kunna gå kvar men inte så kul att får höra att man visst inte går en fullt ut media linje och att vi har 14 veckor för lite praktik. 
Har i alla fall shoppat lite böcker och en varmchoklad till bussresan(bilden) fast chokladen hann ta slut långt innan men sååå gott är det med chokladsås och grädde i! :) Ska komma lite seriösare bilder här snart. Hade tänkt att redigera lite nu på bussen men det är i princip omöjligt ser knappt var jag skriver. Har iaf tagit lite bilder på syster och sen har jag ju inte lagt upp bilder från förra racet än.
Veckan blir ganska skön tror jag. Imorron är det skola och lite avslutning med media, på torsdag ska jag testa att jobba lite i en fotobutik i Tranås, på fredag är de skolavslutning och på lördag åker vi till KISS!