Jag lever...


Eftersom man inte fick ta några bilder där under tiden de spelade in Petra Mede och jag inte tog fram min kamera efteråt eftersom vi hade bråttom så har jag inte tagit några bilder själv. Bilden över hittade jag på Andreas Lundstedts blogg(han från Alcazar) linslusen Fridah som kom med där oxå ;)

Hej skulle bara skriva att jag lever men har varit lite mycket denna veckan så har varit plugg i stort sätt hela tiden. nu har jag nyss skrivit engelska nationella i alla fall och känns som det gick helt okej faktiskt.
Har färgat håret nu funderade på om det skulle bli ljusare eller rödare innan och sen bestämde jag mig för mörkare med lite rött i men det blev nästan mer åt svart så det röda syns inte så mycket.
Lite uppdateringar från mig i all fall kommer nog hinna blogga mer nästa vecka. Kanske kommer upp lite mer bilder snart eftersom jag har fota nu så ska jag sätta mig och redigera lite.
Var i Stockholm i tisdags också med media. Vi var till riksdagen, såg inspelningen av Petra Mede show och var på cosmonova. På petra mede var bland annat Martin Stenmark och ja han såg bra ut i verkligheten också vet att jag har en avundsjuk mamma där hemma.

Bilder från Youth Summit



Här kommer lite bilder på oss i mediatvåan från när vi var på kolmården i tisdags och onsdags, klicka för att se större :).
Kommer bilder på djuren därifrån sen på måndag/tisdag nån gång tror jag. Nu är jag i Uppsala hos Andreas så ska vara lite social. I morron ska jag fota lite till en grej och sen ska jag och Andreas hitta på något kul tror jag kanske bowling eller biljard!? och på söndag ska vi till sthlm och fira att min kusin fyllt 30 :).

Enzo




(Klicka på bilden för att se den större)

Nu har jag kommit hem från kolmården och youth summit. Kul har det varit att fota och dokumentera vad de gjort iaf. Mycket bra bilder har det blivit också men ännu bättre upplevelser. Idag har jag bland annat klappat noshörning och varit i buren som de har bland lejonen. Sånt man inte får göra om man bara besöker kolmården annars som privatperson. Bilden här över är på söta Enzo, var inte så lätt att ta bra bilder i aphuset eftersom det var hög iso som gällde men lite bra blev det i alla fall :)

Youth Summit

Nu sitter jag på vildmarkshotellet i Kolmården och lägger in bilder och snabbredigerar massor. Här är lite bilder som jag har tagit under dagen. Snart ska vi ner och fota discot som är här nere. Kommer kanske mer uppdateringar senare :) Självklart så har jag också ridit kamel ;) 
Just nu är det bara mina bilder men kommer nog komma andras bilder också i bildspelen.

Uppdaterat: På scoutingen är alla bilder tagna av mig och på live and let live så är alla fram tills de efter tigern som slickar sig runt munnen tagna av mig.

Scouting in the wild forest 
Live and let live 

SSK testhelg Kinnekulle Ring 17-18/4

Igår kom jag hem från en testhelg på kinnekulle. Grymt kul är det så skönt att det börjat igen! Lite jobbigt att jag typ tappat rösten av att stå i blåsten bara men men det är värt de. I morron så blir det Kolmården med klassen och ska sova över där till onsdag ska bli grymt kul. Berättar mer om det efter vi har varit där.
Här kommer lite bilder från testhelgen i alla fall, fick ju bekanta mig lite med det nya objektivet.


Becka S #4


Modell: Becka S Fotograf: Jag

Här kommer en lite vampyrredigerad bild på Becka :).
I helgen blir det race eller ja testhelg är de så kommer inte uppdatera nått i helgen, kommer nya inlägg på måndag tror jag.

Ser i alla fall fram emot en grymt kul helg med alla sskare och alla andra som kommer också såklart! :) ♥

Idag har jag fått hämta post ! :)

Detta fick jag ett sms om att jag skulle hämta ut idag, perfekt innan testhelgen som är nu i helgen och inför racingseasongen. Även perfekt inför kolmården som vi ska till med skolan nästa vecka. Vi ska vara press och fota, skriva och filma när youth summit har nån grej där med människor från hela värden som är där och gör olika aktiviteter.
Aja det jag fick i brevlådan var i alla fall ett nytt objektiv för de som inte förstått det. Ett zoomobjektiv Sigma 70-300mm med makro på. Blir nog jättebra tar kanske lite tid att vänja sig vid det bara. Det stor skillnad att använda mitt lilla ljusstarka 50mm som jag brukar göra mot det här tunga objektivet som inte alls är lika ljusstark, har nog blivit lite bortskämd med mitt lilla objektiv tror jag.
Kom fram till att jag måste uppdatera lite på min kamerautrustning sen jag gjorde den sidan har jag inte uppdaterat den men har skaffat betydligt mer saker. Får göra det nån gång nästa vecka om jag hinner.

Måste säga att jag tycker cyberphoto är så söta när de lägger ner godis i paketen man får hem.

Hahaha....

Haha sååå skön! Hur dum får man vara?
Tycker det är bra att bandit har börjat med något sånthär. Innan har det ju varit The Voice man fått titta på och det är inte riktigt min stil med hiphop direkt. Tycker i alla fall radiokanalen bandit är mycket bättre än The Voice. Tyvärr så kan jag ju nästan aldrig se på sånna program förutom när jag har sovmorgon eftersom tåget åker 7.07 men när jag väl har tid och kan se på det så är det ju bra att det finns, annars är det typ bara nyheter eller tvshop på tvn.

Btw. Måste säga GRATTIS till min kusin Annika också även fast jag vetat om det ett tag men nu har hon gått ut med att hon är gravid och visat ett jättesött ultraljud på sin blogg gå in och titta vet jag klicka här för att komma till hennes blogg. Så nu ska lilla William bli storebror. Blir att fota gravidmage snart kanske!? :)

Vårblomma

Nu känns det att det är vår. I morse åkte till och med markiserna ner(de är automatiska). Idag har jag haft sovmorgon till 12.45 så åkte från Tranås 11.45 i morse sen när jag kom till skolan så säger läraren att vi har hemuppgift och tåget går hem 14.30 kul att min dag har gått ut på att åka tåg när jag kundevarit ledig hela dagen. Aja skönt med sovmorgon i alla fall. Idag så har vi fått fiskungar igen och nu har vi kunnat rädda några från akvariet och till en guldfiskskål så får se om de överlever nu blir de inte fiskmat i alla fall.

Favoritbilder Mars 2010

För att se alla inlägg från Mars klicka -->HÄR<--

Barnkalas

Idag har jag hjälpt till att ha hand om Smillas barnkalas och gud vilket liv det var på alla barnen de var ju helt tokiga. Nu känns det i alla fall att det är vår ute när solen lyser,gud vad skönt! :) I morron börjar skolan igen och det ser jag inte fram emot skulle gärna vilja ha lov en vecka till.
Ganska bra början blir det nog på veckan i alla fall. Åka på teater i morron och på tisdag så tror jag vi var lediga hela förmiddagen, sköönt.

Btw. Har ÄNTLIGEN fått tillbaka pengar från sj från 7januari fick halva biljettpriset av dom så det är ju alltid nått. Men med tanke på hur lång tid det tagit innan jag fått tillbaka pengar och att det krävdes tre mail för det så tycker man nästan att man borde få allt tillbaka. Det första mailet fick jag inget svar på det andra fick jag bara svar att de hade mycket att göra och att de ska svara på det första sen det sista fick jag äntligen svar på. Egentligen spelar ju inte pengarna nån roll men mer principen och just det att de släppte av oss i Knivsta där vi fick vänta ute i kylan medans andra bussar åkte direkt till Stockholm.

Drifting

Här kommer lite bilder på Micke Svenssons BMW som han driftade med på elmia.


Motivlack

Min pappa äger ju en lackering, Brehmers Industrilack. Och då tycker man ju att jag borde kunna lackera men har faktiskt aldrig ens testat. Slipat och maskerat har jag gjort en del då jag praoat på både pappas jobb och en billackering man aldrig lackerat. Ska i allafall testa någon dag men har inte blivit av än. De hade ganska mycket att göra på pappas jobb denna veckan när jag har haft påsklov så nu fungerade de inte heller sen så kommer jag ju hem så sent annars på dagarn så jag hinner och orkar inte. Får väl göra de på sommarlovet om inte annat.

Här är en cool motivlackering som gjordes av wickedpaint på elmia:


Ego tjejen


Foto: Mamma Redigering & Modell: Jag


Tjoho nu sitter jag med en supergod rockstar i handen och tittar igenom lite bilder. Kände att jag ville ha en ny bild till facebook så mamma har tagit lite bilder på mig. Vilken av bilderna här över tycker ni är bäst? Jag gillar nog den svartvita mest men tycker om den med solbrillorna oxå eftersom det är lite mer sommarkänsla i den, synd att handen kom med där.

Fotoläxa

Vi hade som fotoläxa att ta en bild och sen göra den lite orealistisk, i början sa läraren drömmisk sen sa han orealistisk men jag tyckte "blodbadet" blev snyggt så får väl se vad han säger :P
Nu ska jag hänga med mamma och morbror på stan vi ska handla lite mer kläder till bröllopet.

Flap & Frog


Becka S#3


Modell: Becka S Fotograf: Jag

Har insätt att mina inlägg från elmia inte verkar intressera så många så fick bli en bild från när jag fotade Becka istället. Här är bild av den andra serien jag tog med Becka.

Elmia dag 4 måndag

Igår(måndag) så var det sista dagen mässan hade öppet och temat denna dagen var familjedag. Utomhusarenan förvandlades till tre olika banor. En för gokarts, en för nån racing med jätte grymma små radiostyrda bilar och en för lådbilar.
Även Magnus Samuelsson var där, fick dock inga bra bilder på han eftersom vi stod bakom han på showen så har bara bilder på hans rygg och rumpa. Inte för att det är dåligt Tony Irving skulle säkert bli glad men ändå.
Rorri och hans mekaniker Chris från barnprogrammet Rorri Racerbil var också där och vi fick sitta lite "barnvakt" åt Rorri medans Chris var på lunch.
Bära ut pokalerna till de som vann pris men inte kunde ta sig upp till prisutdelningen fick vi också göra.
Efter mässan hade stängt så var det plocka bort staket och montrar och det är ganska kul. Vi var där till 22 och snacka om att man såg resultat och vad man har ONT i fötterna efter denna helgen, elmia är ju inte litet direkt.

Tack alla för en grymt kul helg och tack igen Andreas för den fina berlocken till ett halsband som jag fick. Har gått och kollat på den hela veckan men den har varit för dyr för att jag ska köpa den sen fick jag den igår såå sött. :)

Elmia dag 3 söndag

Söndagen var sista dagen som vi hade utomhusshowen. Vilket betyder sista dagen för flap & frog, driftingbilarna och rockstartältet. Rockstar är en energidryck som verkligen var JÄTTEGOD och jag gillar egentligen inte ens energidryck. Vi fick i alla fall dricka hur mycket vi ville under helgen och grymt gott var de. Ni måste testa Rockstar Juiced - mango sååå god! :)
Varje dag har vi haft något slags spex på showen första dagen var det "Mr bean"(fejk) som kom och andra var det kungen som vi fortfarande inte har fått något ordentligt svar på om det var en riktig eller fejk men jag tror på fejk. Men i söndags kom i allfall den riktiga Bosse Bildoktor eller ja en av dom var riktig i alla fall ni hör nog vem när de pratar. Självklart ska linslusen Sara vara med också i sin fina gula jacka SUCK.
Många youtube videos är man med på nu i alla fall oftast är man med för man står helt i vägen för de som filmar men skulle ju stå där och hålla koll på publiken så hade inte så mycket val.
De säger att Flap & Frog inte ska hoppa på videon och det gjorde de inte då heller eftersom det var livsfarlig vind ute. Men precis innan den sista showen pratade vi med dom och då skulle de inte hoppa sen när showen satt igång så var jag o bråkade med någon i publiken som vägrade hoppa ner från staketet så hörde jag "och han hoppar" snacka om strongt gjort eller bara idiotiskt, ni väljer själva. För att rätta speakern lite så kan dom vara upp till 12meter upp i luften.


(Sista bilden är en bild på lite gummi som en av driftningbilarna lämnade efter sig när de skulle bränna upp det sista av däcken)


Elmia dag 2 lördag

Nu har jag kommit till dagens inlägg eller, de var dagens för typ en timma sen. Idag har vi haft lite sovmorgon jag o Andreas sen har vi tagit hand om utomhusshowerna. Idag har vi tillomed haft kungligt besök på arenan Carl XVI Gustaf var på besök. Kameran harvarit med idag också. Bilden här under är på Frog när han hoppar. Tänkte lägga ut lite mer bilder på olika bilar och utomhusshowen nån gång i veckan sen när jag kommit hem men här har ni ju ett smakprov :)
Nu på kvällen har vi varit ute och tittat lite på de många olagligheter som kommit till stan med mässan och alla bilar. Ganska spännande att se på, NU börjar racingseasongen snart på riktigt och det känns GRYMT bra! :)

Glad påsk på er förresten :)


Elmia dag 1 fredag

Denna dagen började inte med att hålla vakt så att folket inte skulle rusa in innan de öppnat även fast den bilden är först men den ska egentligen vara sist. Innan det så ville kjell ha nån som kunde sätta upp lite folie. "Men de kan jag göra" vräker jag ur mig sen ångrade jag mig när jag insåg att det inte var någons monter jag skulle sätta upp folien på utan en mercedes benz som säkert var värd hur mycket som helst och dessutom så skulle jag fått skära lite med en skalpellen runt handtaget också. Haha aldrig sa jag då och fega ur fast vet inte om jag hade fått göra det ändå.
Vi tittade även på när Chip Foose fick sig e visning av(något som ni inte kommer få höra ofta) den(enda?) SNYGGA saaben. Bilden längst ner visar hur den öppnar sig. Då då fick man i alla fall lite kändiskontakt också;)
Sen var det dags för utomhusshowen som vi har lite ansvar för men då fick inte kameran hänga med denna dagen.



btw. lägg märke till de snygga crew tröjorna vi fått i år. Sen har vi illgula jakor på oss på utomhusarenan också. Haha ja det är ju påsk i alla fall ?


Elmia dag 0 torsdag

Nu har det varit lite dåligt uppdaterat från mig men nu kommer lite inlägg. Ett om varje dag här i jönköping.
Redan en dag innan mässan öppnade så var vi på plats och hjälpte till med bland annat att få in bilarna på rätt plats och hjälpa till med att bygga montrar. En av bilarna hade även läckt ut olja så då var de lite sanering som gällde. En annan uppgift vi hade var att köra in en stor limousine runt alla montrar och genom en liten port till ett ställe den skulle stå på. Ganska spännande men det gick jättebra till slut och GUD vad snygg den limmon var innuti(se lite av de på sista bilden).


Packat och klart :)

Nu är allt packat till helgen så nu drar jag till Elmia, ses där kanske? :)
Självklart hänger kameran med under hela helgen och om jag har internet på hotellet så ska jag nog försöka hinna uppdatera lite här också. :)
Att jag inte kommer hinna uppdatera mer idag vet jag dock säkert eftersom vi troligen kommer vara uppe hela natten och sätta upp montrar.