Elmia dag 4 måndag

Igår(måndag) så var det sista dagen mässan hade öppet och temat denna dagen var familjedag. Utomhusarenan förvandlades till tre olika banor. En för gokarts, en för nån racing med jätte grymma små radiostyrda bilar och en för lådbilar.
Även Magnus Samuelsson var där, fick dock inga bra bilder på han eftersom vi stod bakom han på showen så har bara bilder på hans rygg och rumpa. Inte för att det är dåligt Tony Irving skulle säkert bli glad men ändå.
Rorri och hans mekaniker Chris från barnprogrammet Rorri Racerbil var också där och vi fick sitta lite "barnvakt" åt Rorri medans Chris var på lunch.
Bära ut pokalerna till de som vann pris men inte kunde ta sig upp till prisutdelningen fick vi också göra.
Efter mässan hade stängt så var det plocka bort staket och montrar och det är ganska kul. Vi var där till 22 och snacka om att man såg resultat och vad man har ONT i fötterna efter denna helgen, elmia är ju inte litet direkt.

Tack alla för en grymt kul helg och tack igen Andreas för den fina berlocken till ett halsband som jag fick. Har gått och kollat på den hela veckan men den har varit för dyr för att jag ska köpa den sen fick jag den igår såå sött. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback