Speedway

Idag var det speedway igen men vi var faktiskt inte där. Första hemmamatchen på hela säsongen vi missar och det är den som är gratis hehe :P Men kan summera skrällmatchen som var förra gången vi var på speedway istället genom de två bilderna här över. Rospiggarna vann överlägset 69-21 har jag för mig... Då kan jag tillägga att 15poäng är nästan det minsta man kan få(man kan få mindre men det ska mycket till innan det).
Har fotograferat några hus nu också lite testbilder o övat med den nya utrustningen och skickat iväg till redigerarna(är inte jag som redigerar bostadsbilderna). Är lite läskigt att lämna det i andras händer men jag tycket att det blir bra! :) Tänkte visa några testbilder sen någon dag framöver. I helgen så bär det av till Tranås och då får faktiskt masten följa med så ska jag öva lite mer på höghöjdsfotograferingen :D Jag har även en barn o familjefotografering på söndag så blir inte mycket till helg för mig i Tranås men ska bli kul att försöka hinna träffa lite folk och självklart min underbara lillasyster i alla fall! :)
BTW. Ser min blogg konsig ut för er också? Den ser jätteskum ut i min macdator helt plötsligt...

Bostadsfotograf

 
Jag är jätteglad! Igår var jag och provade på bostadsfotografering och nu kommer jag att börja frilandsa som bostadsfotograf! :) Det ska bli jättekul! Så nu sitter jag här hemma med lite ny och spännande utrustning, ett vidvinkel objektiv, två blixtar och en mast på 8m. :) Bilderna här över är från vår lägenhet.

Nu är semestern helt slut...

Nu är jag tillbaka helt och båda min och Andreas semester är slut. Förra helgen så var vi ett gäng i sommarstugan Dalarna och hade lite kräftskiva och grillade för att avsluta semestern :). Kameran var såklart med och vi var ute och gick en del så kommer nog lägga upp lite fler bilder. Blandannat från en grisfarm(heter det så?) som ligger ganska nära stugan, de är så söööta de där små kultingarna!
I morgon blir en spännande dag då jag bland annat ska testa mastfoto, ska bli superkul!!!

Raceweek 2012

Nu är bilderna upplagda så att alla förare och team kan kika på dem o välja vilka just ni vill ha! :)
Bilderna som är på länkarna är i dålig upplösning och oredigerade men de levereras självklart i bra upplösning och redigerade! :) För att ni ska få se hur bilderna kan se ut så lägger jag upp några smakprover från lite olika klasser.
Tyvärr så missade jag race 1 helt i några klasser då jag även hjälpte till med livesändningen från SSKs hemsida.

För att veta hur ni gör när ni beställer bilderna klicka --->HÄR<---. Bidlerna på länkarna får ej användas och de beställda bilderna får ni självklart utan logga! :)
Åsikter om hur ni tycker att dethär sättet är att beställa på är jättevälkommna!

Klicka på länkarna för att komma till bilderna till respektive klass
(somsagt de är oredigerade och får ej användas):

Formula Ford+ Formula Basic
JTCC Renault Clio Cup
Renault Junior Cup
Volvo Original Cup + SSK 1 + SSK Classic Standard
Superkart
SSK 2 + SSK 3 + SSK Classic
Norsk GT
Ginetta
Seven Racing


Formula Basic & Formula Ford

JTCC Renault Clio Cup
Renault Junior Cup

Volvo Orginal Cup


Superkart

SSK 2, SSK 3 + SSK Classic

Norsk GT

Ginetta


Seven Racing


Btw. Efter nästa Race så lovar jag att vara snabbare med att lägga upp bilderna ;)