The Studio

Förra veckan var jag ju lite off här och det var för att jag var i Uppsala och jobbade på The Studio. Här är bilder på en av de första killarna som jag fotograferade där. Får se om det leder till att jag har jobb på The Studio sen efter gymnasiet, hoppas hoppas! Får nog reda på det i veckan ;).

Modell: Jonas Smink: The Studio Fotograf: Jag


Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia 2011

Dagarna på Elmia har som vanligt varit superkul! Jag orkar inte skriva så mycket om de eftersom jag är så trött efter alla dagar med lite sömn så lägger upp lite bilder istället. Utomhusshown var ju det stället där vi jobbade så därför har jag mest bilder därfrån dock ångrar jag att jag glömde ta med mig rätt objektiv


Såhär kan det se ut på ett ganska folktomt elmia precis innan öppning


Dessa två bilderna har jag lagt upp pågrund av att jag älskar lacken på dom. På lastbilen älskar jag de detaljrika tigerungarna och Corvetten älskar jag inte pågrund av döskallen utan pågrund av att den är helt matt.


Tvungen att lägga in två bilder på sötsyster som kom på besök igår också. På den vänstra bilden sitter hon på en Formula Basic och på högra bilden så står hon med den lilla racingbilen Rorri.

Nu till bilderna från utomhusarenan där jag spenderade mesta delen av tiden (resultatet har dock blivit en knallröd näsa, men man ska ju inte klaga på det fina vädret! :) )


Varje show inleddes med lite rök från denna fyrhjulingen.


Sedan kom Matti Tepsa och stylade lite med hans Kawasaki


Sen var det dags för den stora stjärnan som var Terry Grant. Grym kontroll på bilen hade han!
Det blonda huvudet på bilden längst ner är på Andreas kusin Li som åkte med, även jag fick åka med på två hjul under en av showerna i helgen.


Under lördagen var det även inne en mustang och driftade lite som uppvärming inför kvällen då det var drifting i tre timmar inne på området.


Under lördagen och söndagen inleddes även showerna med att Matti och Terry flögs in med helikopter, måste säga att jag gillar denna bilden.


Avslutar med en bild på Andreas och en på mig, fångade ju Andreas på bild utan att få en rygg för en gångs skull.

Bilderna har ingen logga men jag hoppas att alla förstår att de inte ska ta någon av bilderna ändå, vill ni låna någon bild så maila och fråga i sånna fall :). Alla bilder är tagna av mig förrutom bilden på mig som är tagen av Andreas


ElmiaDetta ställe har jag befunnit mig och jobbat på sen i torsdags och innan dess har jag jobbat i Uppsala så har inte riktigt haft tid och ork att blogga här men kommer uppdateringar i veckan både från Uppsala och sedan ett lite längre inlägg om dagarna på Elmia. Nu ska jag för första dagen på länge lägga mig i vettig tid för att sedan gå upp tidigt i morgon igen för sista dagen på bilsportsmässan.

Min lilla älva! :)


Modell: Smilla Foto & Redigering: Jag

Nu pågår massor av packning! :) I morgon åker jag nämligen till Andreas och på lördag ska jag iväg och provjobba. Måndag till onsdag ska jag provjobba och på torsdag är det jobba på Elmia som gäller fram tills måndagen efter lovet! :D Ska bli mycket grejer nu i veckan men ser verkligen fram emot de! :D Ska bli skönt att få ha lite "vardag" med Andreas i veckan också.

Alla borde ha en egen vampyr...

...men min tänker jag inte dela med mig av! ;D ♥
Bilden är till ett fotoprojekt i skolan. Vi fick välja uppgift själva men fotoläraren uppmanade oss att testa saker vi inte är "så säkra på". Jag bestämde mig för att testa en sak jag tycker är jätteintressant som jag inte är så insatt i och känner att jag skulle kunna utvecklas massor i nämligen lite mer extrema redigeringar. Så jag har redigerat Andreas till min alldeles egna vampyr!
Kan ju lägga till att han inte var ett dugg sminkad vid fotograferingen, är dock inte riktigt nöjd med blodet från munnen men som sagt jag testar för att utvecklas så kom gärna med tips! ;)Modell: Andreas Foto & Redigering: Jag


I'm back!Woho lääänge sen jag skrev något här nu men det har hänt mycket i Saras liv vet ni ;) Jag har bland annat köpt en underbart superfin sötaste bästaste sak till bil(dock jävligt skitig på bilden och med massa skuggningar överallt, egentligen är bilen svart/lila). Det är en Hyundai Coupe 2,0 som jag bara tycker sååå mycket om ;). Jag har oxå varit på studentkryssning och spenderat 3 superroliga veckor på Carlings där jag haft min praktik.
Igår fotograferade jag Ida och senare fotograferade jag även Andreas till ett fotoprojekt jag håller på med i skolan, tror ni ska få se endel bilder från det projektet senare :).
Ska även lägga upp mer seriösa bilder på bilen när jag tvättat den ordentligt.