Matfotograf?

Haha ja varför inte? Tror dock inte man kommer långt med en bild på en flötig hamburgare men den var supergod! ;)
Har jag skrivit att min pojkvän är sjuuukt duktig på att laga mat? Om inte så har jag ju det nu! Idag så frågade han vad vi skulle äta och jag sa att jag var sugen på hemmagjorda hamburgare och visst fick jag det och det var sjukt gott och mättande! Kanske inte den nyttigaste måltiden dock men ibland får man ju vara onyttig också! ;)

Syskonfotografering :)

Modeller: Emilia, Edith o Einar  Fotograf: Jag
Nu kommer ett gäng bilder från en barn- och familjefotografering. Då mamman ringde upp mig häromdagen och beställde förstoringar så passade jag på att fråga om jag fick publicera bilderna här och visst fick jag det :)
Såå underbart söta, ni kommer att få se många fler bilder på Edith och Einar, Emilia har ni redan fått se massor av bilder på från när hon var med på Modell för ett tag. :)

Glada tjejen

I tisdags så träffade jag Mathilda och hennes underbara lilla bebis Gösta! :) Vi planerade lite och vad vi planerade om har jag skrivit på min fbsida så ni som är nyfikna får gå in där o kika och ni andra får vänta för det kommer att skrivas vad det handlar om här också, ska bara se till att allt ät klart innan :)
Jag är superglad kan jag säga i alla fall just nu över det mesta i livet! :) Förutom att det snöar sjukt mycket här nu, det skulle vi kunna klara oss utan. :P
Här under är en bild på snyggingen Jennifer och hon har faktiskt inte fått se denna bilden än så ska vara spännande att se vad hon säger, tycker att den är lite sagotema på på något sätt.

Modell: Jennifer E Fotograf: Jag


Måste lägga in en liten kommentar här som inte alls har med detta inlägget eller bilden att göra... Det tog precis slut på batteri i min magic mouse! :( Så har kopplat in en vanlig hederlig datamus känns sjukt skumt man kan inte alls jobba på samma sätt som tidigare, buhu måste hitta min batteriladdare någonstans nu. (Ni som har en sån mus förstår vad jag menar, panik!!!)

Custom Motor Show 2012, Matti Tepsa

Nu kommer ett gäng med bilder från Elmia i år och det kommre självklart komma fler! :) Jag börjar med ett gäng bilder på Matti Tepsa när han stylar med sin motorcykel :)

Kärlek <3

En bild på min underbara pojkvän från när vi var på Kanarieöarna. Det var så härligt att strosa runt där i sanden på öknen och bada i vågorna. Andreas som aldrig varit utomlands trivdes hur bra som helst och jag tycker att denna bilden(som också är min bakgrundsbild på datorn) symboliserar det väldigt bra :)
Älskar den killen! :) <3
Vet att det varit väldigt dött här men har varit iväg på semester nu i två veckor nästan eller ja... Först var vi på Kanarieöarna sen kom vi hem jobbade lite och sen åkte vi och jobbade på elmiamässan där vi hjälpte till på utomhusshowen. På Elmia fotograferade jag även en hel del och jag har nu bilder att leverera till ganska stora namn som Chip Foose och Terry grant :) Ni kommer självklart att få se dessa bilder framöver. Snart snart kommer jag också att avslöja lite om den spännande saken jag skrivit om tidigare :)

Nu är det snart Elmia :)

I morgon kväll så kommer jag att befinna mig på Elmiamässan där jag ska jobba under helgen! :)
Och jag har inte packat än hmmm.... Dags att börja kasnke! :)
Aja det kommer att fortsätta vara lite dött på bloggen här då men kommer att åter komma på måndag eller tisdag så ni får vänta lite till på bilder ifrån resan :)
Här nere bjuder jag på en bild från förra årets bilsportmässa och här finns det fler :)

Hej snöiga Sverige...

Nu är vi hemma igen, i veckan så har det varit lite förinställda inlägg här på bloggen eftersom vi har varit på Gran Canaria med min pappa och hans sambo Carina. Pappsen har ju nämligen fyllt 50år och bjöd oss på en underbart fin resa!
Var ju inte det roligaste att komma hem till snön med tanke på att det var varmt även i sverige och ingen snö när vi åkte men men vi får hoppas på sol snart igen.
Kommer att lägga upp lite bilder från resan men inte jättemycket eftersom jag mer sattsade på att ha semester än att ta fina bilder ;)