Nyttiga detaljer ;)

 
Denna veckan har jag varit allt annat än nyttig men bjuder i alla fall på lite nyttiga detaljbilder från en lägenhet jag fotat, det är så kul när allt är superfint när man kommer och ska fotografera! :)

Lille Myles

Modell: Myles  Fotograf: Jag
 
Några fler bilder rån fotograferingen på öppna förskolan! :) Har lite nyheter på G nu... har ju bland annat börjat med att sälja lite ramar så tänkte fota några nån dag så att ni får se vad som finns! :)
Kommer troligen även hinna komma lite fler nyheter innan jul sen och ett datum för modell för ett tag är preliminärbokat i januari nämligen 6 januari, först till kvarn! :)

Busiga syskon på öppna förskolan!

Modeller: Loke & Tyra  Fotograf: Jag
 
Här är några av bilder från när jag var o fotograferade på öppna förskolan i Alunda. Syskonen Loke o Tyra är de ni ser på bilderna men kommer även att komma fler bilder från den dagen! :)
Idag är det lördag men jag har bokat två fotograferingar i alla fall ;)
Först har jag en familjefotografering o sen ska jag fota ett ganska stort gäng kusiner, ska bli kul o se hur det blir med så mycket folk i studion som det kommer att vara vid kusinfotograferingen tror det var hela 7st som skulle vara med på bild om de fick ihop alla o vissa av dem är små så blir nog ett gäng föräldrar också.

Johanna & Daniel

Modeller: Johanna & Daniel(+Alfred)  Fotograf: Jag
 
Min kusin kom från sthlm för att fota sin fina mage för några veckor sen och i tisdags hade jag turen att få träffa dem igen och fotografera mitt lilla söta kusinbarn Alfred som då bara var 9dagar! :) Självklart kommer ni att få se lite bilder på sötisen framöver!

Lite bostadsfotografering

 
För att de inte ska vara helt tomt här på bloggen så bjuder jag på en bild på ett fint badrum som jag fotade förra veckan! Liiiite avundsjuk kan jag nog erkänna att man blir när man fotograferar sånnahär badrum ;)

En liten kisse

 
Med inspiration från en sjukt duktig bostadsfotograf Jenny D så tänkte jag lägga upp en bild på en huskatt. Hon lägger ofta in bilder på katter o hundar som hon träffat när hon varit o fotograferat hus och lägenheter o senaste veckan för mig har garanterat varit en  kattvecka... Har nästan varit en katt i varje hus/lägenhet jag fotograferat i veckan :) Denna katten var helt underbart söt o gosig o ville bara vara med i bild hela tiden så då fick han det också, en riktig fotomodell ;)
Ni kanske tycker att jag varit dålig på att uppdatera, det är för att jag har haft fullt upp! :)
Ska nog lägga om mina jobbtider lite så jag får en dag till i veckan "ledig" Den dagen ska jag kunna ta uppdrag från lite den som behöver mig men även kunna vara ledig för att kompensera ifall jag har helgjobb. Hoppas att det kommer att fungera bara för känns som att det skulle behövas :)

Kungligt

Tidigare i veckan så fick jag ta ett pass för en fotograf i sthlm som blivit sjuk så blev att åka till Ekerö i sthlm och fotografera några små söta torp och ett riktigt fint hus. Påväg hem så var jag tvungen att stanna vid drottningholms slott o turista lite, tyvärr var det extremt blåsigt så blev inte så långvarig.
I morgon så blir det lite fotografering på öppna förskolan här i Alunda, ska bli riktigt kul att träffa massor av små barn/bebisar! :)