Raceweek + lite priser

Har nyligen kommit hem från raceweek och lägger in bilder för att få ett tomt minneskort tills imorgon men ska snart krypa ner under täcket för imorgon är det ingen vanlig dag... ;) I morgon ska mamma gifta sig! :) Sen blir det Öland på måndag så hinner nog inte skriva så mycket på ett tag.
Här är lite priser jag gjort iordning för att göra lite reklam på konstrakan i allafall en ordentlig prislista kommer sen när jag har lite mer tid
 

Porträtt - 250;-
Porträtt i studio - 300;-
Bröllop/dop m.m. från - 400;-


Btw. Är ju kunligt besök på kullen nu och måste erkänna att jag är lite sotis på Sofia och Steffi som nog får kramas med prinsen i helgen men men, finalen är min då ;) Haha måste säga att han är minst lika snygg i verkligheten som på bild! :)

The stars they said no but the moon whispered yes

Nu sitter jag i bilen påväg till dalarna och redigerar och väljer ut bilder. Ska ju ställa ut på konstrakan i tranås med mina bilder men det är väldigt svårt att välja vilka som ska framkallas. Denna tror jag iaf är en av dom men vet inte i vilken storlek eller vilket format den ska vara i... Fyrkantig kanske? Aja får se. Efter dalarna blir det raceweek så då komer det noginte bli mycket uppdaterat här.


Lite biltest

Igår drog vi inte till dalarna utan blev att åka till lunda istället och testa "den gula faran" inför raceweek(andreas farbrors bil). Dock gick det inte allt för bra utan blev ett bakaxelras men det fixar sig nog innan onsdag i alla fall, de har ju ett gäng kadetter som står vid garaget :) Här är två bilder från testet i alla fall visst är den sööt!? Älskar gula bilar. Dock vet jag inte vems den blåa bilen är men grymt snygg den med.


Semester :)

Nu har jag varit extremt dålig på att uppdatera här känner jag men har haft mycket annat som gått före. :) Just nu har ju jag och Andreas semester och rustar upp en gammal 745a som vi ska använda till att sova i på raceweek :P.
I morgon kanske det bär av till dalarna och sen bär det av till raceweek på onsdag och sen är det bröllop och sen blir det Öland så det är fullt upp men ska försöka slänga in lite bilder lite då och då :) Här är i alla fall lite bilder från speedwayen vi var på i tisdags, dackarna - rospiggarna.


A jewel more radiant than the moon

En liten söt kisse som låg i en buske och bad om att bli fotomodell :)


Ny design

Nu har den nya designen lagts in dock inte 100% än men de ska bli. Så mycket bada o grejs nu och man vill ju passa på och inte sitta vid datan hela dagarna då :). Men men de ska bli bättre nån gång lovar :). Ska sluta uppdatera om mycket som jag gör som inte har med foto o så att göra så de kommer komma mer sånt på fb istället.


SSK Race 3 Kinnekulle Ring 2-4/7 2010Lite bilder från förra helgens race! :) Mycket som har hänt sen sist nu. Har bestämt mig för att inte flytta ifrån Tranås utan stanna ett år till i alla fall och från och med 1 september har jag en egen studio här :) Snart så ska jag publicera den nya designen också så bilderna får se lite konstiga ut tills dess men de kommer att passa in sen ;)


Om mig!

Sara heter jag och är en glad tjej som föddes 1992 och är uppvuxen i lilla Tranås i småland. I juni 2011 så flyttade jag upp till pojkvännen i Alunda som ligger utanför Uppsala. Där försöker jag nu ta mig fram som fotograf. 

När jag gick i skolan så gick jag medieprogrammet med samhällsgrund och inriktning på Foto och Grafiskkommunikation på Anders ljungstets gymnasium i Linköping. 

Sen jag tog studenten har jag gjort lite olika saker som t.ex. frilandsat som fotograf på The Studio och varit med och gjort Sonysfotoskola på Sony DIME tour.
Just nu jobbar jag som Bostadsfotograf och har en liten fotostudio i centrala Alunda. 

Jag håller även på mycket med mitt andra stora intresse som är bilar och racing och kombinerar det gärna med fotograferingen. Eftersom jag är funktionär i motorsportsklubben SSK så håller jag ofta hus på vår hemmabana Kinnekulle Ring i Götene under sommrarna och ni ska inte bli förvånade om ni möter mig ute i rallyskogen med kameran i handen någon gång heller. 

Det var lite om mig om ni undrar något mer så är det bara att höra av er.

Kontakt: kontakt@sbphoto.se

För information om priser besök min hemsida: SBphoto.se