Besök från min lilla favorit!

Modell: Smilla Foto: Jag
Sötsyster på bilden som jag tog när vi var på lekplatsen utanför vårat hus,
tycker att hon är så söt när hon ser lite sådär filosofisk ut.

I helgen har min underbara lillasyster Smilla varit på besök tillsammans med mamam och Smillas pappa.
Underbart söt syster är det jag har! :) I lördags var vi på Leo's Lekland här i Uppsala och det kan rekomenderas! Hon var supernöjd med dagen och även vi andra hade kul! Dock är det som ett litet träningspass att klättra runt i alla små gångar, speciellt för Andreas som är så lång. Har lite nya saker på G nu med företaget, glöm inte kanonerbjudandet nu i sista minuten innan studenten ;)

Gran Canaria, Playa del ingles #1

Har kommit fram till att jag ligger sjukt efter med alla uppdateringar här på bloggen =o Så nu ska jag börja lägga upp lite bildinlägg från när vi var på Canarieöarna i Mars. Börjar med två intressanta bilder som jag tog en dag när det var dåligt väder. Det var nog den enda dagen jag fotograferade serriöst också... Var ju som sagt inte fotograferingen som var i fokus denna resan ;P

Erbjudanden!

Nu har jag uppdaterat på facebook och på hemsidan med erbjudanden så är nog dags att uppdatera här också! :)
Efter midsommar så kommer det ske en prishöjning så passa på att boka fotograferingen redan innan midsommar då det dessutom är grymma erbjudanden på Student och Barnfotografering! :)
Samma erbjudanden som gäller studenten gäller även balfotografering. För er som undrar så kommer jag att vara i Tranås och Linköping lite nu under studenttiderna så hör av er så fort som möjligt om ni vill ha fotograferingar i Tranåsområdet så kan det nog gå att fixa! :) Annars så är det mitt vanliga område som erbjudandet gäller runt Uppsala-Alunda-Östhammar, kan även åka längre sträckor mot milersättning.

Foto på riktigt! :)

Jag måste bara skriva att jag tycker det är så underbart att se fotoutskrifter på riktigt! :)
Just nu är det fullt upp o mycket som händer men hemsidan kommer att uppdateras inom kort och det kommer att komma upp en del erbjudanden framöver! :)

Jennifer #2

Modell: Jennifer E Fotograf: Jag
Slänger in en till fin bild på Jennifer. Ikväll ska jag och Andreas iväg till sthlm och hämta minst en liten mus till sen ska vi ut och äta med Henrik, Jessica och My. :)