Lite blommor...


Idag har jag testat "min" Sony A55 Och över ser ni lite resultat. :) I morgon ska jag iväg till Sthlm en snabbis på torsdag och fredag jobbar jag i östhammar och på lördag blir det att jobba i Sthlm igen så blir mycket åka nu och lite data men ska försöka uppdatera något på söndag i alla fall. Nästa vecka ska jag försöka hinna publicera nya hemsidan också :).

Modell för ett tag

Nya datum!:  9 december och 21 januari!

Ja bilden talar väl för sig själv ganska mycket. Så om ni bor nära Uppsala/Alunda så passa på(!) för det är ett kanonpris! Dessutom så är det på fredagar och lördagar så det är bara att passa på om man vill vara extra fin till om man ska ut på kvällen ;)

Uppdaterat: Vi har nu haft vår första modell för ett tag dag och det gick superbra! Här ser ni lite b bilder från den dagen, nästa gång är den 9december och vi får nog bara plats med några få personer till så vill ni fotograferas innan jul så är det dags att passa på :)

Tid till att blogga?

...finns det inte mycket men jag SKA bli betydligt bättre med bloggen! Jag kommer att uppdatera min hemsida inomkort och bloggen kommer jag nog ändra lite i designen också. Har lite annat jag ska få ordning på också samtidigt som jag kommer att starta upp företaget som jag varit på G med nu ett tag. Så förlåt för ett tråkigt inlägg men det kommer att komma fler roliga ni får bara ha lite tålamod ;)

Följ mig gärna på bloglovin så ser ni ju när jag har uppdaterat(klicka på länken under) :)

bloglovin

Mycket på g...


(Bilden är ej tagen av mig!)

I torsdags var jag i Sthlm igen. Jag ska vara med och åka runt i Sverige och marknadsföra kameror från Sony genom att bland annat ha en liten fotoskola i vissa butiker, det kommer att bli så kul! :) Kameran på bilden över(Sony NEX5n) är en av de 4a kamerorna som jag kommer att ha till och från nu till December och måste tillägga att den verkligen är GRYM! Ni kommer att få se bilder från den sen. Ska testa den lite mer nu i dagarna den ska även få följa med till racingfinalen nu i helgen.
I fredags jobbade jag min sista dag på The Studio, lite blandade känslor faktiskt var ju så mycket roliga människor att jobba med. Dock kommer jag garanterat träffa några av dom ändå. :)
Nu i lördags och söndags har Pappa, Carina och Mixa(hunden) varit på besök här uppe också det var jättekul. Nu ska jag äta något sen fixa det sista på bröllopsbilderna.

Sneak-peak...En liten tjuvkik på vad jag håller på och redigerar just nu, så sjukt fina!


Nu händer det mycket!Nu händer det mycket förändringar, jag börjar med den minsta men tråkigaste på ett sätt men bra på ett annat. Idag ska vi lämna tillbaka katten :( Det känns jättetråkigt att lämna henne nu när hon vant sig och verkar ha börjat trivas väldigt bra här speciellt på hennes plats här bredvid mig vid datorn. Det bra är ju att hon ska få komma hem och vara en utekatt igen och det allra bästa är ju att Andreas farmor är så pass pigg så att hon får komma hem från sjukhuset :).
Nu till det roliga som handlar om mig, jag kommer typ inte att jobba mycket mer för The Studio nu istället har jag två andra jobb som erbjuder betydligt fler tider = mer lön = gald Sara :). Ett jobb är fotorelaterat och det kommer ni att få veta mer om efter torsdag tror jag och mitt andra jobb är att jag kommer att arbeta för Caliptus med att marknadsföra olika produkter i butik(oftast livsmedel).
Så nu kommer jag troligen ha ganska fullt upp med två jobb och sen fotograferandet också vid sidan om och jag kommer nästan jobba varje helg med det fotorelaterade jobbet men det är det värt.

Tillfällig studioHär är från när jag satte upp studioutrustningen i lägenheten. Visst blir det lite trångt och otympligt men det fungerar ändå riktigt bra tycker jag. Nu fick ni ju en liten titt på lägenheten också :) Dock så brukar det inte se ut som det gör på bilden med alla möbler längs väggarna och en stor bakgrund mitt i men på ett ungefär i alla fall :)

Lilla Hugo


Modell:
 Hogo Fotograf: Jag


Två bilder på lilla Hugo som jag tog för några veckor sen då jag gjorde om vår lilla lägenhet till studio, tänkte lägga in lite bilder på hur det såg ut med studio i lägenheten någon dag, lite trångt var det :).