Isabelle med familj

 
 
  
 
Modeller: Isabelle, Jessica & Niklas  Fotograf: Jag
 
Ett gäng bilder från en superfin nyföddfotografering. Lilla Isabelle var underbart duktig o sov sig igenom nästan hela fotograferingen! :) Eftersom hon hade väldigt bråttom ut i världen så skulle hon inte ens varit född när vi fotograferade men hon klarade fotograferingen fin fint och var sååå duktig. Självklart så var både mamma och pappa också väldigt duktiga så det blev ett gäng väldigt fina familjebilder också! :)

Hundfotografering

Modell: Hera  Fotograf: Jag
 
Denna lilla tös var i studion idag, så söt o såå liten! Har några bilder när hon ligger i en "låda" också som de nyfödda jag fotar nästan brukar vara förstora för :)

Familjefotografering

Modeller: Linnea, Evelina & Jimmy  Fotograf: Jag
 
Bjuder på några bilder från en söt fotografering jag hade innan jul.
Idag är en "ledig" dag från fotograferingar och annat jobb så sitter hemma och bara myser och redigerar lite bilder gör jag också, känns ganska skönt att slippa gå ut i snöstormen som är utanför fönstret idag! :)

Alfred#2

Modell: Alfred  Fotograf: Jag
 
En till bild på ett av mina underbart söta kusinbarn, varnade ju er för att det fanns risk att det skulle komma många! ;) Har egentligen massor av bilder att visa er men de här nyfödda är något lite extra med ;)
Igår så hade jag en underbart söt nyföddfotografering, för att se ett smakprov från den fotografering gå in på min facebooksida och när ni ändå är där, passa på att trycka på gilla knappen ;)

Alfred med familj

Modeller: Alfred, Johanna & Daniel  Fotograf: Jag
 
En familjebild från en nyföddfotografering. Eftersom det ska bli lite mer fart på bloggen så kommer det komma upp en hel del inlägg framöver men kanske inte så mycket text till dem.
I morgon så är studion öppen då jag har Modell för ett tag fotografering tillsammans med Studio A, ska bli jättekul att ha det igen! :)

Nyföddfotografering

 
Hoppas att ni inte har missat detta!
Är ni intresserade av nyföddfotograferingar så är det bra om ni hör av er gärna innan födseln och berätta att ni är intresserade o.s.v. och sen så bokar vi en tid såfort vi kan efter. Fotograferar helst bebisen när den är mellan 5-10 dagar om föräldrarna och bebisen är friska. Efter 10dagar så är bebisen mer lättstörd i sömnen och riskerna ökar för babyacne och kolik men erbjudandet om gratis fotografering gäller även bebisar som är upp till 3veckor.
Vid en nyföddfotografering så räknar man ofta med att det kan ta lite tid, bebisen vill inte alls sova och vill ha små matpauser då och då. Oroa er inte, är ni oroliga så känner bebisen av det. Vi har all tid i värden och jag bokar mina barnfotograferingar med gott om tid mellan just för att alla fotograferingar är individuella. Det är det som gör mitt jobb så underbart.


Min fotostudio!

Tänkte visa upp lite bilder på hur studion ser ut, eller ja... Såg ut var ett tag sen jag tog bilderna och tycker att studion ser annorlunda ut varje vecka eftersom jag alltid fixar köper ny saker o.s.v.
Men här får ni i alla fall ett smakprov på hur det kan se ut på Centrumvägen 7 i Alunda! :)
 
Studion mot den vita bakgrunden och dörren till personalrummet.

Lite detaljbilder på kontorsplatsen/kassadisken och en möbel som man kan fota mot och ha saker på, på baksidan finns det även plats för förvaring. :)
 
Studion mot den svarta bakgrunden och dörren ut till "entrén".
 
 Lite bilder från personalrum och Entrén.
På bilden längst ner till höger ser ni även entrén in till Bodils rum där hon har fotvård och dörren till toaletten.
 

Apor & Tigrar

Modell: Milton Fotograf: Jag
 
När denna killen o hans syster kommer på besök så förvandlas studion till ett zoo ;)
När jag fotograferade dem förra året så var Milton en apa --->klicka här för att se bilden<--- och denna gången var han en tiger, redan lite nyfiken på vad han kommer att vara nästa gång ;)

Nytt år, Ny design! :)

 
Sådär nu kommer en ny design! :) Jag är extremt fäst vid den gamla designen så har tvekat om att byta men jag tycker endå att det var dags för lite uppdatering. Den nya designen är lite ljusare och enklare med sina dropdown menyer. Jag har dessutom tagit bort en menyrad så att jag ska kunna ha större bilder på bloggen! :)
Skriv gärna vad ni tycker och om det är något som inte fungerar(är inte 100%klar), vet att alla flikar under info och kontakt inte fungerar utan går till min hemsida, det ska fixas framöver! ;)

1 januari 2013

 
Hihi vad konstigt det kändes att skriva 2013! :)
Igår så var det nyårsafton och jag o Andreas firade att vi varit tillsammans i 5år, älskar den killen! :)
Bilden här över är tagen på öland 2008, jag bad mamma att fotografera mig och Andreas o sa hur hon skulle göra, funderar på att göra en canvastavla av den bilden o ha den i lägenheten framöver! :)