Emilia #2, "Modell för ett tag"


Modell: Emilia Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag

Över är lite flera fina bilder på Emilia.

Nu håller jag och Andreas på att göra lite extra fint här i lägenheten :) Idag har vi köpt lite ramar och hyllor som ramarna ska vara på och i veckan ska vi köpa nytt soffbord och matta. Jag har även möblerat om i köksskåpen så att alla nya saker(julklappar) ska få plats. Jag måste nog säga att jag är lika nöjd som lillasyster med julen och födelsedag, vi har fått det vi önskat oss och betydligt mer än förväntat så TACK ALLA! :)
Vi har fått massor av saker till lägenheten och köket som bland annat byrå till sovrummet, kaffetermos, muggar, glas, vinkaraff och stavmixer. Jag har även fått bland annat massor av kläder, smink, presentkort och pengar så att jag nu har råd att köpa mitt löpband som jag önskat mig(blir nog dock ett annat löpband än tänkt efter att pratat med han på sportaffären då jag vill kunna springa lite inte bara gå, dock så går inte det lika lätt att fälla ihop men vi får se ur vi löser det).

God Jul allihopa!


Dan före dopparedan


Modell:
 Johanna Fotograf: Jag

I morgon är det Julafton och i onsdags blev jag 19år! :)
Nu är jag i min lilla hemstad Tranås och idag kommer min kusin Johanna som ni ser på bilden över hit med familj. Som jag skrev tidigare fyllde jag 19år i onsdags. Strax före det så gjorde jag också mitt första besök nere i diket(det är halt på de mindre vägarna med de kassa vinterdäcken som satt på Andreas bil) men det gick bra med både mig och bilen sen vet jag inte hur diket mår då jag inte tänkte åka ner i det igen bara för att kolla ;).
Aja nog om det, i födelsedagspresent fick jag lite allt möjligt mest pengar och presentkort sen fick jag lite saker till bilen, en liten plattång, kläder och en bok m.m. Boken som handlar om redigering kommer jag nog att göra ett eget inlägg om sen när jag läst lite. Det är en bok av en av mina favoritförfattare nämligen Scott Kelby, här har jag skrivit om några tidigare böcker som han skrivit.

Emilia, "Modell för ett tag"


Modell: Emilia Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag

En bild på superfina Emilia från modell för ett tag fotograferingen :)


I morgon så beger vi oss till Tranås för att fira min födelsedag och sedan för att fira jul men då har Andreas åkt tillbaka hit igen. Ifall jag inte skulle blogga innan julafton, så önskar jag God Jul på er! :) 

Glad Lucia!


Foto: Mamma 

Bilden är över har inte jag tagit då jag tyvärr är runt 40mil från min underbart söta lillasyster nu men hon är så söt så var tvungen att lägga in den i alla fall. Men nästa vecka så ska jag ner till Tranås och träffa bland annat denna tjejen och många fler. Det ska bli jättekul! :) Andreas ska också följa med ner fast han åker nog hem lite tidigare.

Modell för ett tag 9 december


En skärmdump från datorn just nu, eller ja för en liten stund sen i alla fall ;)


Idag har vi haft modell för ett Tag nere på frisörsalongen Studio A och det har varit såå kul och lyckat! :) Tjejen över heter Emilia och är en av de som vi fotograferat idag. Nu har jag en mängd bilder att redigera men just nu ska jag bara välja ut några favoriter sen så ska jag sova för ska iväg och jobba tidigt i morgon.

Btw. Har tittat på Idol idag, inte följt programmet i år men sett några avsnitt lite då och då. Tycker ni att det var rätt vinnare? :) Jag tycker i alla fall att hon var värd sin vinst, gillar verkligen hennes röst!

Minna


Modell: Minna Fotograf: Jag

Här är en bild som jag fastnat lite extra för på lilla Minna, Miltons lillasyster. Ni kommer även att få se fler bilder på henne sen :)
Idag har jag slagit in julklappar men har en hel del kvar att handla så ska ta med mig Andreas ut på shoppingtur någon dag nästa vecka tänkte jag. I morgon så har jag fotografering med Jennifer vilket jag tror kommer att bli såå kul! Ska inte avslöja så mycket om fotograferingen nu, ni får helt enkelt vänta och se ;)
Kan komma upp någon bts bild i morgon.

Jennifer


Modell: Jennifer E Fotograf: Jag

Märkte att jag visst har lite fler bilder som jag inte la in i kollaget som jag inte heller har publicerat så mycket ifrån. Här kommer en bild på fina jennifer som jag fotograferade för ett ganska bra tag sen, vi kommer nog ha en till fotografering någon dag framöver också, bara båda har tid samtidigt, det ska bli jättekul! :D

Lilla Milton


Modell: Milton Fotograf: Jag


Denna bilden beskriver ungefär hur jag känner mig just nu, eller...
Haha ne då men den är så sjukt söt så var tvungen att lägga upp den.
Nu ska jag soova för i morgon är det jobb som gäller, ska jobba för Sony igen på Elgiganten i Huddinge så kom gärna och hälsa på ;) Vi har även en del gratisfotograferingar där man kan få julkort från Sony ;D
På lördag är jag ledig och då så ska jag och Andreas först på julbord med hans jobb och sen ska vi fira hans brors 25års dag, ser fram emot lördag helt enkelt! :D