1:a advent



Idag är det 1a advent och det har firats med lussebullsbak, pepparkaksbak och skyltsöndag. Dock saknar jag min älskling som alltid brukar vara med och gå bredvid och hålla handen under skyltsöndagen =/. Men vi ses ju nästa helg och då blir det julbord med hans jobb på en kryssning, det blir nog kul! :)

Buuus, Irma och Vide


Modeller: Irma och Vide Fotograf: Jag


Nu är förkylningen väldigt mycket bättre så idag har jag trotsat den och haft en fotografering som det var fullt ös på med Irma och Vide sen efteråt åkte vi till Dicks föräldrar och firade hans mamma även där var Irma och Vide(de är Dicks systers barnbarn) och Smilla så det var fullt ös där också. Det var också två stora underbart söta samojeder som ska fotograferas i studion någon dag snart. ;) Tror det blir riktigt fint med svart bakgrund och deras fina vita päls. Haha bilden symboliserar min dag lite tror jag... BUS!
Nu är jag dock väldigt trött så ska nog vila en stund innan det blir mat o kväll :P

Alunda, here we come

Eller ja, Andreas i alla fall än så länge. :P Jag är i alla fall skitglad(även fast jag är hemma idag igen efter att ha sovit hela kvällen igår efter jag hade skrivit inlägget och hostat hela natten, hatar att vara tröttare än man tror). Killen har ju (äntligen) gått o köpt sig en lägenhet o den är SJUKT snygg. Både han och jag blev helt sålda på den så tur att det inte gick upp allt för mycket i pris. Eller ja, jag har bara sätt bilder men Andreas var ju på visningen och han är den som är kräsen av sig så det blir nog perfekt. Andreas flyttar nog in redan i december/januari nån gång och sen får jag väl troligen haka på sen i juni nån gång efter studenten ;).
Bjuder på lite bilder på lägenheten som låg ute på hemnet.
Ny renoverat badrum från i år och köket är fixat -07




Bilderna är inte tagna av mig


Holding hands won't be enough

Texten i rubriken är från låten Katherin Wheel av HIM.



Shit vilket väder det är! Aja nu ska jag inte klaga. Idag har jag varit i skolan i alla fall och är betydligt bättre måste jag säga även fast jag är väldigt trött nu...
På vägen hem från skolan stack jag in huvudet på en loppis som jag och Andreas var på förra helgen. Då hade de två vita fina stolar som det stod såld på men när jag kom in idag så hade ingen kommit o hämtat dom så nu är jag ägare till en av dom! Äääälskar bara rundade stolar och billiga loppisar! :)

Racing



Slänger upp en liten racingbild här som variation mot alla bebisar... Fick se Jimmys tack/julkort igår och de var fina med denna bilden på och en på clion. Även Edberg har lagt upp ett tackkort på hans hemsida, det är kul när man ser att bilderna används. Erik har också lagt upp lite bilder från rallyt sist på hans hemsida.

Spännande!

Oho nu är jag inte lite utan MYCKET glad :) Andreas har varit iväg och tittat på en sak idag som verkar väldigt positivt, säger inte vad det är en fast vissa vet redan o andra kan gissa, men skriver inget förrens allt är klart men HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Troligen så vet vi det om några dagar, ni kan ju gissa om ni vill sålänge. :)
Körlektionen gick hyfsat bra även fast jag nog egentligen var för trött för att köra och i morgon ska jag nog försöka dra mig till skolan, med eller utan feber. :P Nu har jag visst lagt in två bildlösa inlägg, men har inte orkat kolla efter bilder och tänkte lägga in lite annat än bara bebisar någon gång också.


Suck...

...jag bara nyser och har mig hela tiden nu har jag feber fortfarande oxå =/ Skulle egentligen ha velat göra massor av saker i helgen, men har inte gjort annat än suttit inne :( Eller jo i lördags var jag ensam med Mixa en stund så var ute med henne annars har jag inte gjort någonting. Ne nu ska jag vila lite ta några ipren och sluta tycka synd om mig själv för att sedan orka dra mig iväg till körskolan i eftermiddag... Mååååste gå på körlektionerna, känner att de börjar bli lite stressigt om jag ska hinna få något körkort hyfsat snart.

Elmer & Alfred


Modeller: Elmer & Alfred Fotograf: Jag

Bjuder på en liten syskonbild På Elmer och Alfred. Nu är de nationella proven i svenska gjorda och bilderna till projketarbetet är inlämnade till tryckeriet... Såå skönt! Har även skickat iväg endel beställningar av foton som föräldrarna ville ha till framkallning, så nu känns det som jag är ikapp tiden igen :).
Dock kommer två helger utan Andreas nu kännas lite ensamt tror jag men sen när vi ses igen så är det ju iväg på julbord på en kryssning som gäller så de lär nog bli kul :).

Kimberly


Modell: Kimberly Fotograf: Jag


Fääääärdig ! Nu har jag fotograferat de sista bebisarna som är till projektarbetet idag... Sååå skönt! Ska redigera lite nu och sen ska det iväg till tryck på fredag. I morgon är det nationella skriftliga i svenska 5timmar är de vi ska sitta och skriva, lite smått nervös måste jag erkänna att jag är...

Siri #1


Modell: Siri Fotograf: Jag

Nu har jag precis bränt ut en skiva med bilder på denna lilla tjejen. Såå söt! Känns skönt att snart vara klar med alla bilder till projektarbetet ska fotografera det sista på tisdag och troligen lämna in bilderna till tryckeriet på fredag. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på det sista av Beck sen är det dags att sova.

Put me to sleep and bury the lies...

Bilden är från när jag fotograferade till några vänners projektarbete, de gör ett UF-företag som heter tårtlyckan. Nu har Andreas åkt hem, vi har haft en myshelg med mat och film men han har blivit sjuk och sen smittat mig lite tror jag för känner mig hängig igen. Det var inte länge man fick vara frisk men denna veckan har jag verkligen inte tid att vara sjuk så hoppas att det inte blir värre.

Molly


Modeller: Molly Fotograf: Jag


Dags för lilla Molly att synas här också. Hoppas ni inte tröttnar på bebisar för har nog inte ens lagt upp en bild från varje :P Idag har det varit studiedag. Har hållit på lite med min hemsida men den är inte klar än. Ni kan få titta lite hur den ser ut men räkna INTE med att den är klar. Gjorde en stor miss med att absolut positionera menyn där upp också men ska fixa till de. Aja gå in o kika kan ni ju alltid om ni vill i alla fall.

http://sbphoto.se/


Hanna & Simon


Modeller: Hanna & Simon Fotograf: Jag

Snööö! Och jag är sjuk, ligger hemma med förkylning och feber så har inte fotograferat det fina vädret något. Det är ju faktiskt väldigt fint, om man sitter inne och tittar men ute är det ju inte alltid så kul. Fast om snön ligger kvar i helgen ska jag och syster dra med Andreas till pulkabacken :)

Redigering

 

Såhär fint kan de se ut i photshop ibland... Haha tyckte det blev lite charmigt när det såg ut som hon tittade på sig själv. Dock brukar jag ha betydligt mer lager på bilderna men har inte hunnit göra något med dom än bara beskurit den ena. Har levererat bilder till 6 föräldrar idag och har lyckats bli genomförkyld också. I morgon börjar skolan, egentligen borde jag nog vara hemma men det är ju bara två dagar sen är det ju studiedag igen så blir nog att stå ut nu måndag o tisdag, tisdag ska jag dessutom på körlektion så är bara att käka ipren och snyta sig massor.

Puuuh



Jag är klar med bilder till projektarbetet! Eller ja, jag har egentligen mycket kvar men är i alla fall klar med bilderna jag ska leverera i morgon. Skönt! Morgondagen spenderas i studion med dator och leverans av skivor sen vet jag inte om jag ska dra dit hunden på eftermiddagen för att få lite studiobilder på henne. Men då måste jag dra dit ett lakan för svart bakgrund till henne tror jag inte blir så super bra.

Tove


Modell: Tove Fotograf: Jag

En liten triss med bilder på Tove. Nu har jag snart redigerat klart bilderna på bebisarna till projektarbetet har några kvar att fotografera nästa vecka också. Känns skönt att snart vara klar men har tagit en hel del tid att redigera allt.

Rally skepptuna 30 oktober



Nu kommer några av bilderna från rallyt i skepptuna förra helgen :) Själv har jag fullt upp med redigering och massor och igår var jag på busfabriken med syster.

Palina


Modell: Palina Fotograf: Jag


Har varigt lite dött här nu känner jag. Bilder från rallyt kommer men just nu prioriterar jag bilderna till projektarbetet som redigeras för fullt. Runt 50 bilder har jag redigerat idag + haft en fotografering + övningskört. Så mitt lov är ganska mycket annat än slappt men i morgon ska jag följa med syster till busfabriken i alla fall.
I söndags var jag, Andreas och Bellis och såg Saw 3D på bio. Asså jag tycker nog inte den var så bra egentligen, hade helt klart för höga förväntningar på 3Deffekten precis som när vi var på avatar blev jag grymt besviken på 3D:n.