Josefine #1


Modell:
 Josefine Smink: Alexandra Hår: Linn Fotograf: Jag

Bilden över är på fina Josefine som är en av de vi stylade och fotograferade i lördags när vi hade modell för ett tag.


Jag har haft fullt upp med jobb i veckan och nu sitter jag och redigerar bilder från förra helgens modell för ett tag fotograferande, därför har det varit lite dött här. Men ni får ta det som det är :).
På fredag jobbar jag för sony igen så då ska jag till Örebro sen tillbaka till Alunda och möta Andreas sen åker vi till Tranås där vi ska fira mamma som fyller år. :)
Då ska jag äntligen få träffa sötaste lillsyster också det kommer att bli superkul!

Modell för ett tag 22 oktoberIdag har jag haft modell för ett tag tilsammans med Studio A. Det har varit en superdag med mycket styling och fotografering, en del av de som blivit fotograferade har även gått med på att vi får publicera bilderna så kommer att komma lite bilder någon dag i veckan :).

Anna S # 3


Modell: Anna S Smink: Beatrice Lind Fotograf: Jag

Vilken är snyggast ? :)


Racing säsongens sista helg...

I helgen var det meckrace och sponsorkörning vilket innebär att det var de sista racing dagarna för denna säsong.
Det känns supertråkigt men var väldigt kallt så det kändes som att det kanske var dags att sluta med den sommarsporten ;). Över är en bild från helgen på JTCCs nya Clio Cup bil som är tagna med  a55:an.
Tyvärr hade jag inte ens en tanke på att ta upp någon bil på banan i solnedgången och fota HDR-bilder så får väl ta det någon annan gång, när det är lite varmare också kanske, burr vad kallt det är nu.

♥ Auto HDR ♥

Min absoluta favoritfunktion på A55an visar jag lite snabbt i två oredigerade bilder som jag tog idag på min lilla(smutsiga) pärla. Först tog kameran en bild som inte var HDR sedan 3 bilder i olika exponeringar som den satte ihop till HDR i kameran. Så här under är resultaten, jag tycker i alla fall att den inställningen är grym ;) Den översta bilden är alltså utan HDR funktionen och den andra med HDR funktionen, inget photoshop på bilderna förutom att de är förminskade för att passa på bloggen.
I helgen är det racing eller ja, testhelg är det som gäller på kinnekulle så får väl ta med mig kameran och få med mig någon bil upp på banan om det är lite solnedgång för att få lite coola bilder.
  Anna S # 2

Tittade igenom lite The Studio bilder och insåg att jag har en del som jag inte publicerat här än och sen såg jag att jag bara hade publicerat en bild från denna fotograferingen så kände att det var dags att fylla på med lite bilder på denna sjukt snygga tjejen. Under är det samma bild fast lite olika beskärningar.Modell: Anna S Smink: Beatrice Lind Fotograf: Jag


Gilla mig på fb! :)

Har fixat en fb sida nu så det är bara att gilla och titta in:)


JobbEn bild som beskriver vad jag gjort i helgen, slängt iväg kameror till alla möjliga vet ni ;) Haha ne då.
Uppskattar verkligen de kamerorna vi har nu så är jättesugen på att ta med mig a55:an ut på en liten fototur, hoppas bara att jag har tid för det snart :).

Förberedelser, Jessica & Morgan 27/8 2011Lite bilder på förberedelserna av bruden på Jessicas och Morgans bröllop :)

Nu har jag fått ett till jobb eller ja en ny arbetsuppgift kan man nog säga som just nu ger mig lite mer än halvtid i veckorna sen marknadsför jag kameror för sony på helgerna och försöker hinna med företag och fotograferingar samtidigt, därför är det lite dött här. Men vi får se lite när jag kommer igång här ordentligt igen.
Sålänge tycker jag att ni ska ta en titt på detta inlägga om "Modell för ett Tag" om ni bor i närheten av Uppsala. Jag tycker även ni ska ta en titt på Studio A:s nya hemsida, supersnygg!