Josefine#2


Modell: Josefine A Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

En till bild på vackra Josefine! :) Nu ska jag snart sova i morgon är det körlektion och foto som gäller. Har nog en ganska bra idé över vad jag ska ha för projekt i foton nu! ;) Ska bli sååå kul! :D

Info om balfotografering! :)

Jag vet att jag varit lite off på bloggen på senaste tiden men har haft mycket att göra och tänka på. Idag har jag i alla fall varit och inhandlat min balklänning! =D Såå spännande!
Sen redan helgen efter min bal ska jag på bal igen fast den gången inte gå på själva balen men då är det fotografering inför Tranås bal som gäller ;).
Vill någon ha balfoton så får ni nog vara ute i god tid och inte gå på bal#1 eller bal#2 i Linköping eller på Tranås bal, självklart kommer jag att fotografera på röda mattan i Tranås så säg till om ni vill ha en bild på just er så jag inte missar någon, dock vet jag inte säkert om jag hinner fotografera fler parbilder den dagen men vill ni så hör av er så kan jag se vad som hinns med under dagen men som sagt var ute i god tid.
Datumen då jag är upptagen änsålänge är 21/5 & 28/5 Annars är de fritt fram att boka balfotograferingar. Bor ni en bit bort från Tranås så är det bara att höra av sig, det kan gå att lösa ändå! :)

Updaterat: 21/5(min egna bal), 28/5(Tranås bal) & 8/6(Vretas bal, Linköping) är jag upptagen.
Är det någon av de datumen som ni är på samma ställe som mig så kan jag nog fotografera er också, bara ni säger till :). Ah inte min egena bal då har jag nog fullt upp sj... ;)

Save me from the nothing I've become...


En bild från morgonen när jag efter min tidiga körlektion(började 06.50!) gick ut och fotade för att göra min fotoläxa. Burr kallt(!) och just stadsbilder är väl inte min starka sida men denna bilden är jag ganska nöjd med iaf.

Idag har jag massor att göra, plugg, leverans av bilder, redigering, körlektion(igen), anmälan till balen och mer plugg. Så dax att sätta igång nu :).

Pierre #2


Modell: Pierre S Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

Gick faktiskt riktigt bra att åka snowboard i helgen, ser fram emot att åka minst en gång till innan snön försvinner. I morgon och på onsdag har vi studiedagar och det passar såå bra in just nu känner att jag verkligen behöver de! :)

Emma & Kewin #1


Modell: Emma & Kewin Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

Nu en bild på de sista av modellerna jag fotograferade i lördags ;). Nu i helgen ska jag upp till Uppsala sen vidare till Romme och åka snowboard, så kul! Datorn får stanna hemma i helgen ( på bussen ska jag inte sitt vid datorn utan plugga på körkortet;) ) så vi hörs på måndag igen! :)

Tove S #1


Modell: Tove S Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

Här är en bild från modell för en dag dagen på underbart vackra Tove! Blev inte att skicka iväg något i förrgår men skickade igår, hoppas att de e snabba på att svara ;)

Josefine #1


Modell: Josefine A Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

En grymt fin bild på Josefin från i lördags. Vad snygg den tjejen är! :) Nu ska jag snart färga håret sen ska jag nog skicka lite grejer idag också och hoppas på bra svar. Känner på mig att det blir bra för jag har en braig dag idag! Jag är bara så glad, älskar sånna dagar. Sen att vi bara hade en lektion och fick sluta den ett antal timmar tidigare gör ju inte saken sämre.

Pierre S #1


Modell: Pierre S Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag

En favorit på Pierre! Haha var bara tvungen att lägga upp denna bilden, bara ÄLSKAR den!


Alexander #1


Modell: Alexander B Smink och hår: Sandra & Lovisa Fotograf: Jag


Här är en av bilder på Alexanderfrån gårdagen. Kommer komma lite mindre påklädda bilder på honom sen också ;). Ikväll ska jag fortsätta min redigering! Har ju en hel del bilder att jobba med, inte hunnit välja ut alla bilder än ens puuuh ser en hel del jobb framför mig...

Modell för en dag dagen


Modeller från V: Pierre S, Alexander B, Tove S, Josefin A, Emma A & Kewin Å
Smink och hår: Sandra Z & Lovisa P Fotograf: Jag

Idag har jag haft min "modell för en dag" dag i studion och jag är SÅ nöjd! Alla har varit sååå duktiga och nu lämnat mig med det svåra jobbet att välja ut bilder ur en mängd (388) UNDERBARA bilder så jag har lite att göra ikväll och kommande dagar... Aja måste bara säga ett stort TACK till de som varit med idag ni har verkligen varit såå duktiga både modeller och de otroligt duktiga stylisterna! Hoppas alla är nöjda med dagen för jag är grymt nöjd! ;)

You make me feel so oh boy !


Foto: Jag Modell: Jag

Nu är Sara på G igen efter att ha varit sjuk en vecka. Idag har jag varit i studion och testat nya bakgrunden och eftersom modellen fick förhinder så fick jag ta lite självporträtt istället ;). I morgon ska jag ha modell för en dag fotograferingen i studion, hela 6modeller så många har jag aldrig haft på en dag men det ska bli grymt kul! 3 av modellerna är killar också vilket är något jag knappt fotograferat tidigare så det ska bli lite extra spännande.

Modeller sökes!

 


Den 16e Januari(på söndag) behöver jag folk som vill stå modeller, inga barn eller så utan folk i åldrarna 14-25 typ.
Det kommer att finnas två stylister på plats
Lovisa Petri & Sandra Zeilon. De kommer att styla er lite med smink och kanske fixa till håret lite på er.
Jag behöver bilder för jag ska skicka in för en jobbansökan ...
så vore supersnällt om ni vill vara med !
Ni som står modeller kanske får två eller tre bilder var skickade till er för har inte så mycket tid för redigering men det är ju bättre än ingen eller hur? Och allt är HELT GRATIS! :)
Obs. kan kanske inte säga ja till alla och vill ha model
ler i lite olika åldrar och olika utseenden så bli inte ledsna om det skulle vara många som vill vara med och just ni inte kommer med. Jag räknar med runt 5 modeller.

Update: Fotograferingen sker i min studio i Tranås! :)

Har hittat mina underbara modeller som var sååå duktiga! Bilder kommer snart

Hemsidan är uppdaterad! :D


http://Sbphoto.se

Nu har jag uppdaterat min hemsida så den är sågott som klar. Nice! :)
Idag är första dagen på sista terminen och jag ligger hemma och är sjuk, inte kul! Hoppas på att bli frisk snart så man kan shoppa saker till studion snart.

Hello hurray, we are the great!


Nyår

Ja nu har de varit lite tyst här ett tag men har varit uppe hos älsklingen och firat nyår sen nu har jag åkt hem igen och i onsdags så var det konsert i parkhallen med lite coverband! Ebba Gold var såå bra! Noice Forever var också där med snyggingen Marcus Öhrn från fame factory, de gjorde covers på nocie och uggla låtar(fast när de sjöng uggla tror jag att de hette något annat). 
Billy var också där och gjorde gyllenetider covers de var säkert bra med men gyllenetider är inte riktigt min musiksmak, det ska vara låten sommaren är kort ute vid stranden på sommaren i sånna fall.


Parken (fotona lånade jag från Sannas fb)

Dock slutade den konserten med att jag troligen fått en spricka i revbenet, har sjukt ont! Allt detta pågrund av att en vuxen människa bestämt sig för att hon helt plötsligt skulle stå längst fram! Hon knuffa bort Hanna sen försökte med mig(AJ!).
Har varit på kiss konsert och stått längst fram på bland annat Asta Kask, Takida, Backyardbabies och ett antal gånger på Winnerbäck... Alla de konserterna har det varit mer trängsel på men pågrund av EN PERSON(som jag dessutom sa till) denna konserten så har jag en spricka i revbenet AJ!!!
Aja jag fick behålla min plats i alla fall så det var ju nästan värt de. Fast nu börjar jag tröttna på att det gör så #&?% ont :(


Studion

Nu till något betydligt roligare!!! :) Har varit i studion idag och fixat. Har öppnat två stora paket, det ena innehöll en reflektorkåpa och ett bakgrundsstativ och det andra en vit pappaersbakgrund. Har satt upp och fixat iordning lite nu idag, sen ska jag fixa iordning de andra rummen i studion också så att det ser ganska okej ut till den 16januari då jag ska ha ett litet projekt där i studion, mer info om det kommer så snart som jag får klartecken från stylisterna.
Ps. kan lägga till ett litet tips... Fixa inte i studion när du har spricka i revbenen, det gör ont!

Favoriter från 2010

Tänkte faktiskt börja att fira det nya året med en riktig bildbomb med alla (porträtt)fotograferingar från förra året.

Ida 4/2
I skolan så har vi haft mycket fotouppgifter som vi fått bara över nån lektion och då har Ida varit min modell


Ida 11/2
Även här fick Ida stå modell på en lektion där vi skulle ljussätta en vit bakgrund så den blev svart


Smilla 21/2
Lillasysters 3årsdag firade vi med familjen lite i efterskott och syster var bara heeelt underbar i sin klänning så hon var bara tvungen att fastna å bild. Blev en snabbfotografering i vardagsrummet med externa blixten.  

Bellis 25/2
När Bellis var på besök uppe i Uppsala så passade jag på att dra in henne i ett parkeringsgarage och klä henne  i endast Andreas pappas skjorta och fotografera henne där mitt i februari.


Erika 12/3
TACK Erica för att du ställde upp som modell för detta!!!!!
Aj vad ont de gjorde för stackarn att ta bort tejpen från armarna sen! Dock hade jag inte min studio än utan var i skolans och deras blixtar krånglade så blev inte precis som tänkt men blev ju bra ändå :).


Mixa 16/3


Ida 18/3
Ida fick bli offer för ytterligare en fotografering i skolan, gillar denna bilden skarpt även fast det inte är riktigt min stil på fotografiet.


Rebecka 20/3
En kylig dag ute med Becka i snön är aldrig fel, då fick jag bland annat denna bilden


Lisa 21/6
Lisa ville ha nya bilder och visst skulle hon vara med på bild, vi träffade också på en söt gubbe som fotograferade oss när vi fotograferade.


Smilla 31/7
När mamma och Dick gifte sig så hade de en annan fotograf eftersom jag skulle vara med på bilderna men visst blev det några foton på Smilla som brudnäbb i alla fall! :)


Rebecka 16/8
Visar två bilder från denna fotograferingen eftersom vi tog så många olika teman den dagenRebecka A 24/8
Rebecka ville ha fina bilder att ge sin kille i födelsedagspresent

Smilla 14/9
Smilla fick helt klart vara den första som fick testa studion, blev inte så seriösa bilder men en grymtsöt tjej som leker Lucia fastnade i alla fall.


Annika 18/9
Kusinen Annika och lilla ofödda Kevin var den första seriösa fotograferingen jag hade i studion och måste säga att jag är grymt nöjd över dehär bilderna!


Isabell & Ellen 19/9  (projektarbete)
I september började jag fotografera till mitt projektarbete och Isabell och Ellen var först ut sen fortsatte det med massor av bebisar. De som står (projektarbete) på är de bebisarna som är med på det.


Sofia & Oscar 22/9
Sandra och Lovisa går sista året på stylistlinjen och deras projektarbete var att styla ett brudpar(de gifte sig inte på riktigt) sedan fotografera dom på Linköpings flygvapen museum och jag fick äran att vara fotografen.

Kimberly 4/10 (projektarbete)


Palina 7/10 (projektarbete)


Ester 7/10 (projektarbete)


Simon 8/10 (projektarbete)


Elmer 18/10 (projektarbete)


Alfred 18/10


Tove 19/10 (projektarbete)


Agnes 26/10 (projektarbete)


Belinda 26/10


Siri 27/10 (projektarbete)


Kevin 27/10 (projektarbete)


Molly 2/11


Hugo 16/11 (projektarbete)


Rasmus 16/11 (projektarbete)


Vide & Irma 27/11


Rebecka 8/12
Snabshot med Rebecka, eller egentligen skulle vi bara testa lite med ljuset innan jag skulle ha fotografering men jag tycker att denna bilden blev bra så tog med den med. Tror bara vi tog 3bilder då.


Lukas, Clara & Stina 8/12


Rebecka & Freja 12/12


Rikard, Josefin & Lovisa 12/12


Sigge 24/12
Min sötnos till kanin, denna ska upp på väggen!


Viktor & Björn 27/12
Haha finns säkert många fler bra bilder fotomässigt i högen med bilder från denna fotografering men denna bilden är ju bara sååå bra ändå!