Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från att ha haft lite semester från mitt "vanliga jobb" och varit på Raceweek! :)
Nu har jag massor av bilder från raceweek att sortera och lägga upp så att alla förare får kika på vilka de vill ha. Har en del att göra idag men lägger upp en liten bild på SSK:s nya räddningsbil för att bjuda på ett litet smakprov från helgens bilder sålänge! :)
© Sara Brehmer
Insåg nu att det inte finns någon logga på men bilden får ej användas utan min tillåtetse!

Fotoutställningen "Det första året" 2010

Hittade min loggbok(eller ja, jag hade en blogg jag skrev i) ifrån projektarbetet jag gjorde december 2010... Oj är ju jättelänge sen känns som att det var igår...

Kom i alla fall på att jag knappt lagt upp några bilder därifrån så tog en bild från loggboken som jag tänkte visa här. Alla barnen som var med finns på bilden och deras ålder vid fotograferingen. De som är lika gamla är inte tvillingar utan tyckte att det var kul att visa upp hur två barn som är på dagen lika gamla kan vara olika i sin utveckling.

Finns ingen logga på bilderna men alla bilder är tagna av mig och är copyright skyddade.

Balkongfix

Tänkte visa lite bilder från hur det ser ut på vår balkong nu! :) Blev en ganska stor förändring när vi la golv o satte upp lite växter m.m.  Jag la allt golv utan det i kanterna för det fick Andreas och hans jobbarkompis fixa, såga är nog inte riktigt min grej. Möblerna har vi pratat om att byta ut men det får nog vara såhär ett tag till då vi inte hittat något annat som vi vill ha.
Jag avslutar med en bild på mina "designkvistar". För ni har väl inte missat felixreklamen? Fast mina har jag faktiskt odlat heelt själv från ett litet frö! :)

Köp av motorsportsbilder!

Nu har jag efter många frågor och önskningar bestämt mig för att börja sälja motorsportsbilder. Jag kommer börja med att sälja bilder från SSK-racen och de stcc/tta racen som jag är på. Sedan kanske det även kommer dyka upp några bilder från något rally och även speedway m.m. om efterfrågan finns . :)
Detta kan kännas lite komplicerat men är gjort för att ni som kunder själva ska få se bilderna först och välja vilka just ni vill ha! Sen kommer de att redigeras. Eftersom bilderna är tagna i ett annat format från början så kan de se lite "gråa" ut innan redigeringen.

Priser:
Bilder i digital form:

Lågupplösta bilder*: 30kr/st  om du beställer 10bilder eller fler 20kr/st
Högupplösta bilder**: 100kr/st om du beställer 10bilder eller fler 50kr/st

Jag levererar oftast bilderna digitalt men om ni önskar fotoutskrifter eller någon form av fotokollage så är det bara att höra av sig för prisinfo.
 
*Lågupplösta bilder är 1024px på längsta sidan när de levereras och passar bra att använda på en websida.
**Högupplösta bilder är stora bildfiler som går att använda både för web men även för större fotoutskrifter.

Så här kommer det att gå till när du beställer motorsportsbilder av mig:
 • Efter racet/rallyt kommer jag att skicka en länk med bilder till de  som frågat efter det. 
  Klicka på länken ni fått så kommer massor av oredigerade lågupplösta bilder finnas med en vattenstämpel på. Dessa bilder får absolut inte användas någon annanstans eftersom de är copyright skyddade av mig. 
  Bilderna som är på länkarna är i dålig upplösning och oredigerade men de levereras självklart i bra upplösning och redigerade.
 • Här är ett exempel på hur en sån bild kan se ut: 
 • Här är ett exempel på hur en sån länk kan se ut. Just dessa bilder är en mix av redan redigerade bilder från raceweek 2010: Raceweek 2010
 • Kryssa i de bilder du vill beställa (du kan klicka på bilderna för att se dem större). Sen klickar du på det lilla kuvertet i hörnet för att beställa bilderna. Du skriver i rutan om du vill ha bilerna högupplösta eller lågupplösta, vilka som ska vara vad och hur många det är av varje så att allt blir rätt.Var noggrann med att skriva namn, adress, telefonnummer och mail.
 • En liten förstoring på vad jag skrev för meddelande:
 • Efter bilderna är beställda får du sedan en faktura via mail eller hem i brevlådan om så önskas.
 • När fakturan är betald så skickar jag bilderna till dig via en länk på internet eller via ett mail. Det går även att få bilderna på skiva om så önskas men då tar det lite längre tid. Bilderna kommer du att få både med och utan logga. De med logga ser jag helst att du använder om du lägger upp bilder på t.ex. facebook eller någon annan internet sajt, på er hemsida så räcker det att det står vem som är fotograf under bilden.
Viktigt:
Trots att ni har köpt den bilden av mig och får göra förstoringar fritt i privat bruk så äger alltid fotografen rättigheterna till bilden ni kommer få använda bilderna i t.ex. en tidning eller liknande sammanhang fast jag vill jättegärna veta om det då det är kul att se bilderna tryckta och det och ett krav är att mitt namn eller loggan alltid finns med även på facebook och hemsidor(Antingen kan det stå "Fotograf: Sara Brehmer" eller "Fotograf: Sbphoto"). Även en länk får finnas med till min hemsida men det är absolut inget måste. :)

Bröllop, Mathilda & Andreas 12/6 2012

En bild från det extremt fina bröllopet när Mathilda och Andreas gifte sig och lilla Gösta döptes! :)
Fler bilder kommer framöver! :)
Brudpar: Mathilda & Andreas Fotograf: Jag

Speedway 5 Juli Masarna - Rospiggarna

Igår så möttes mina två favoritlag inom speedwayen igen men självklart vann Rospiggarna, men det var jämnt! ;)

Jag lever och mår bra! :)

Hej o hå nu var det lääänge sen jag uppdaterade här... Jag har mått dåligt och haft förkyldning på förkyldning och inte haft så mycket ork över att skriva här efter jobbet. Men nu mår jag kanon! :D Och påtal om kanon så har jag nydligen köpt en ny kamera en Canon 7d blev det(haha sämsta ordvitsen...).
Aja mycket har hänt sen sist i alla fall jag har bland annat varit på lite Racing och förra helgen var jag på ett bröllop och dop som ni kommer få se bilder från sen. Fina Mathilda H och Andreas R gifte sig och lilla Gösta döptes. Här under är göstas doptavla som jag gjorde, glömde att fota den ordentligt innan jag slog in den så får bli en "digital bild" istället :)