Elmia dag 3 söndag

Söndagen var sista dagen som vi hade utomhusshowen. Vilket betyder sista dagen för flap & frog, driftingbilarna och rockstartältet. Rockstar är en energidryck som verkligen var JÄTTEGOD och jag gillar egentligen inte ens energidryck. Vi fick i alla fall dricka hur mycket vi ville under helgen och grymt gott var de. Ni måste testa Rockstar Juiced - mango sååå god! :)
Varje dag har vi haft något slags spex på showen första dagen var det "Mr bean"(fejk) som kom och andra var det kungen som vi fortfarande inte har fått något ordentligt svar på om det var en riktig eller fejk men jag tror på fejk. Men i söndags kom i allfall den riktiga Bosse Bildoktor eller ja en av dom var riktig i alla fall ni hör nog vem när de pratar. Självklart ska linslusen Sara vara med också i sin fina gula jacka SUCK.
Många youtube videos är man med på nu i alla fall oftast är man med för man står helt i vägen för de som filmar men skulle ju stå där och hålla koll på publiken så hade inte så mycket val.
De säger att Flap & Frog inte ska hoppa på videon och det gjorde de inte då heller eftersom det var livsfarlig vind ute. Men precis innan den sista showen pratade vi med dom och då skulle de inte hoppa sen när showen satt igång så var jag o bråkade med någon i publiken som vägrade hoppa ner från staketet så hörde jag "och han hoppar" snacka om strongt gjort eller bara idiotiskt, ni väljer själva. För att rätta speakern lite så kan dom vara upp till 12meter upp i luften.


(Sista bilden är en bild på lite gummi som en av driftningbilarna lämnade efter sig när de skulle bränna upp det sista av däcken)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback