På racingbanan !

Lite bloggande blev det ändå... Står i tidtagartonet med bilarna åkandes förbi framför, gött gött ;)
Nu är det dags för den iaf för mig nya klassen shortcar att köra, så jävla söta är dom... Ska väl gå ut o fota lite oxå när jag fixat allt här uppe i tidtagningen :) Bilder kommer på måndag toror jag ;)

Ha det bra ♥

Kommentarer
Postat av: Annika

hej! Saknade dig vid mitt besök hos din mor! =D Hoppas du har kul i helgen, tänkte be dig om en grej till på dopet om du hade lust. Hade en idé om en gästbok till vilken alla gäster får sitt kort taget framför en viss bakgrund som man sätter upp någonstans. Så om du vill kan vi säga t.e.x "Klockan halv 4 till 4 tar Sara kort på de gäster som vill ha sitt kort i gästboken, samtidigt får ni skriva i den." Typ. Orkar du det? Vi betalar självklart för din tid på nåt sätt, säg vad du vill ha bara, för det är så mycket ansvar vi lägger på dig nu känns det som. Men det skulle vara jättekul om du ville, för du är en av de duktigaste fotograferna jag känner! Annars löser vi det på något annat sätt!

Kramar!

2009-04-18 @ 21:54:23
URL: http://wilanand.wordpress.com
Postat av: Annika

Vad kul! Jag tror på dig och att det kommer bli bra. Och skulle något bli dåligt så är det väl så! Är inte så farligt om det blir så! =D

2009-04-19 @ 11:30:53
URL: http://wilanand.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback