11 september 2009

I morse när jag gick till bussen var det en jättefin soluppgång över sommensjön och sen såndär "magisk" dimma över vattnet. Hann dock knapt stanna och fota eftersom jag var tvunget att hinna med bussen :( Men hoppas att det håller i sig och är så några mornar till för fick massa fotoidéer bland annat så kan jag juh börja med att stå på andra sidan järnvägen så jag slipper att få med staketet när jag har lite mer tid (a).
Lite nervös inför i morron är jag faktiskt oxå. Ska juh fota bröllop... Usch det är lite läskigt tycker jag men stor ära att få göra det :) Ska inte vara med och fota nått på middagen efteråt så sen på kvällen ska jag till Malin och ha lite tjejkväll med henne och Fridah, möjsigt! :)
Juste inget dåligt som har hänt idag fresten? Tycker alltid att 11september är lite läskigt känns som att man går och väntar på att det ska hända något hemskt.


Kommentarer
Postat av: Neha

Bilden blev fin trots all hast

2009-09-11 @ 20:18:04
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Morbror Lasse

Snygg bild! Ja du, om du vill ta snygga bilder så är det bara till att ställa klockan och gå upp Jättetidigt. %) Ljuset är som du vet bäst på morgon och kvällen. Tänk bara på att timmen före soluppgång och timmen efter solnedgång kallas för Blåa timmen: Vilket kan göra att det blir för mycket blått...

2009-09-11 @ 21:23:02
URL: http://lasseochnoy.blogspot.com/
Postat av: Malin

Fint ;D

Myjs med tjejkväll! ^^

2009-09-11 @ 21:50:39
URL: http://lillaskrollan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Som svar till det du skrev angående Idol. Ja det stämmer. Men det är ändå taskigt mot alla begåvade sångare/sångerskor som finns. E man för skolad för man inte heller gå vidare...lite halvtaskigt program:P Men allt för att underhålla svenskafolket:P

2009-09-11 @ 22:04:03
URL: http://jenvis.blogg.se/
Postat av: anna

Jättefin bild, älskar sådana magiska mornar! :D

2009-10-27 @ 23:31:23
URL: http://sangster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback