BTS - Erika

Lite bts från fotograferingen med Erika. Kolla bilden på hennes arm, AJ! Fick sms av henne igår då hade hon tagit bort tejprester med aceton och var knallröd. Haha gud vad hemsk man känner sig men hon var ju med på det så hon får faktiskt skylla sig själv lite. ;)

Som sagt så har jag inte mått så bra så vet inte om jag orkar redigera något idag heller. Är i alla fall frisk nu men tror inte det blir någon skola på måndag. Någon som vet hur länge man ska stanna hemma efteråt? Tänkte om det varit maginfluensa men tror inte det men om det nu var det så vill jag ju inte smitta ner alla andra. 48h efter man har spytt sista gången har jag hört, stämmer det?

Btw. tänkte på en sak angående melodifestivalen igår... Varför påminner Dolf Lundgren så himla mycket om Buzz Lightyear från Toy story? =P.

Kommentarer
Postat av: MissMian

Oh, stackars henne, det ser plågsamt ut! Hoppas att du drar ut många bra bilder till henne på skiva som kompensation! Fanns det inte band som inte var tejp?Skönt att du mår bättre! kram!

2010-03-14 @ 12:24:35
URL: http://missmian.blogspot.com
Postat av: Morbror Lasse

Ni hade inte en tanke på att täcka klistret med papper eller nått? Vad roliga ni är!

2010-03-14 @ 15:41:16
URL: http://lasseochnoy.blogspot.com/
Postat av: Sara

Sv: Jo på de ställen där hon hade mycket tejp hade vi tyg emellan som över bröstet och foten. =P

Men på armen var det svårt =P.

2010-03-14 @ 17:15:04
URL: http://sarabrehmer.blogg.se/
Postat av: jennifer

beror väl på hur länge man spytt o skit. när jag va liten hade jag maginfluensa i typ 4 timmar eller nått bara sen drog jag ut o lekte på eftermiddagen sen utan problem (A). men beror väl lite på person till person ;P

2010-03-14 @ 19:35:59
URL: http://justmejennifer@live.se
Postat av: Neha

Snyggt:D

2010-03-15 @ 23:19:01
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback